tipsbilk.net

YouTubes Premium-familieabonnement forklart

Viktige takeaways

 • YouTube tilbyr et premium familiemedlemskap som lar deg dele de samme fordelene, for eksempel annonsefri visning og avspilling i bakgrunnen, med hele husstanden.
 • YouTube Premium-familiemedlemskapet lar deg holde den individuelle kontoen din privat, slik at andre medlemmer ikke får tilgang til abonnementene dine, seerloggen, nedlastingene, likte videoer, anbefalinger og spillelister.
 • Du kan legge til opptil fem ekstra medlemmer til YouTube Premium-familieabonnementet, og de trenger ikke å være relatert så lenge dere alle bor i samme husstand. Dessverre er det ingen årsabonnement tilgjengelig for familiemedlemskapet.

Sjansen er stor for at du og de andre medlemmene av husstanden din elsker å bruke YouTube. Men hvis du ikke har råd til flere individuelle YouTube Premium-abonnementer, er det gode nyheter. YouTube tilbyr et premium familiemedlemskap som du kan dele med hele familien.

Hvis du har hørt om YouTube Premium, vil du gjerne vite at familiemedlemskapet tilbyr de samme imponerende fordelene, for eksempel annonsefri visning og avspilling i bakgrunnen. Så hva venter du på? Les videre for å finne ut hva YouTube Premium-familieabonnementet handler om.

  Lag supervåpenet for nettstedet ditt

Hva er YouTube Premium-familiemedlemskap og hvordan fungerer det?

Enkelt sagt er familieabonnementet et YouTube Premium-medlemskap som du kan dele med flere forskjellige brukere. I tillegg betyr det også at dere alle vil spare penger ved å dele én enkelt månedlig betaling. Et individuelt YouTube Premium-abonnement koster $13,99 per måned, mens et familiemedlemskap koster $22,99 per måned.

Det beste med YouTube Premium-familiemedlemskapet er at selv om du deler medlemskapet med flere brukere, holdes din individuelle konto privat.

Så ingen av de andre medlemmene av planen kan se eller få tilgang til abonnementene dine, seerloggen, nedlastingene, likte videoer, anbefalinger og spillelister.

På toppen av det kan du og de andre medlemmene dele tilleggstjenester som Google Family Calendar, Google Assistant, Family Keep og YouTube Music. I tillegg kan du dele betalte apper, filmer og mer ved å bruke Google Play familiebibliotek.

Hvor mange kontoer kan du legge til i YouTube Premium-familieabonnementet?

Familieabonnementet gir deg og fem ekstra medlemmer tilgang til alle fordelene med YouTube Premium. Alle medlemmer som ønsker å bli med må være over 13 år. Du kan imidlertid legge til noen yngre enn 13 ved å opprette en konto på deres vegne og la dem bruke YouTube med en overvåket Google-konto.

  Reparer som for øyeblikket ikke bruker skjerm koblet til NVIDIA GPU-skrivebordsproblem

YouTube sier at alle medlemmene av familieabonnementet må bo i samme husstand. Men du trenger ikke bokstavelig talt å være i slekt. Så lenge dere alle bor under samme tak som hovedfamilielederen, kan hvem som helst være en del av familieplanen din. Det betyr at hvis du bor i en eiendom sammen med en gruppe mennesker, kan du dele tilgang med romkameratene dine.

Tilbyr YouTube Premium-familiemedlemskap en årsavtale?

Å registrere seg for en årlig plan kan spare deg penger i det lange løp sammenlignet med å betale månedlig. Dessverre er den triste nyheten at det ikke er noen årlig plan tilgjengelig for familiemedlemskapet. For øyeblikket tilbys årsavtalen kun for den individuelle YouTube Premium-planen.

Til tross for mangelen på et årsabonnement, tilbyr YouTube Premium-familieabonnementet en én måneds gratis prøveperiode som du og alle andre medlemmer kan dra nytte av.

Slik registrerer du deg for YouTube Premium-familiemedlemskap

Nå som du vet hva YouTube Premium-familieabonnementet handler om, hvordan går du frem for å registrere deg? Følg de enkle trinnene nedenfor for å begynne å konfigurere medlemskapet ditt.

 • Åpne YouTube og klikk på profilbildet ditt.
 • Velg Kjøp og medlemskap.
 • Under Tilbud fra YouTube ser du Premium – klikk på Lær mer. (Hvis du allerede har registrert deg for et individ- eller studentmedlemskap før, velg Få familieabonnement for å oppgradere medlemskapet ditt.)
 • Nå kan du enten klikke på Få YouTube Premium-knappen eller Spar penger med et familie- eller studentabonnement under. Begge tar deg til de samme tre medlemsalternativene.
 • Velg alternativet for familieabonnement og klikk på Bekreft.
 • For å fullføre kjøpet er alt du trenger å gjøre å legge til betalingsmåten og faktureringsadressen. Hvis betalingsdetaljene dine godtas, mottar du en e-postbekreftelse som ønsker deg velkommen til YouTube Premium-familiemedlemskapet ditt.
 • Klikk på Kom i gang i e-posten for å begynne å administrere familieabonnementet ditt.
 •   7 beste Ethereum-lommebøker for å holde ETH-en din sikkert

  Som hovedfamilieadministrator kan du sende invitasjoner til folk om å bli med i familiegruppen. Invitasjoner kan sendes med navn, e-postadresse eller telefonnummer hvis du bruker YouTube-mobilappen.

  I tillegg kan du redigere innstillingene for familiedeling ytterligere ved å legge til eller fjerne medlemmer fra YouTube Premium-familieabonnementet ditt, kansellere invitasjoner og slette hele familiegruppen.

  Del YouTube Premiums eksklusive funksjoner med hele husstanden

  Nå som du vet hva YouTube Premium-familiemedlemskapet handler om, hva hindrer deg i å registrere deg? Medlemskapet er rimelig, og oppsettsprosessen er enkel, så det er ingen unnskyldning for ikke å dele fordelene med YouTube Premium med et familieabonnement.

  x