tipsbilk.net

10 Mordhau-serververtsalternativer for spillfritt spill

Mordhau-spillservere tilbyr høyytelses, beste funksjoner i klassen, DDoS-forebygging og andre verdifulle funksjoner for å muliggjøre ultrarask spilling uten forsinkelser.

Hvis gamle historier er noe du liker, er Mordhau-videospillet det beste alternativet.

Grafikken og egenskapene til spillet er flotte. Det vil gjøre kampopplevelsen din realistisk ved å utsette deg for brutale kamper.

Mordhau er virkelig et kraftig spill, og for å spille det trenger du en høyytende spillserver fra en pålitelig vertsleverandør.

Dette vil bidra til å forbedre spillopplevelsen din uten å forårsake nedetider eller sikkerhetsbrudd.

La oss lære mer om Mordhau og hvordan det kan hjelpe deg å få Mordhau serverhosting.

Hva er Mordhau?

Mordhau er et flerspiller online videospill basert på et middelaldersk hack-and-slash-kampspill. Dette spillet er utviklet av det slovenske studioet Triternion med det primære målet om ferdighetsbasert konkurransetilpasning og lek.

Mordhau har hånd-til-hånd kampspill basert på historiske teknikker, for eksempel omdirigering, alternativ bruk av våpen, finter osv. Andre funksjoner er beleiringsmotorer, montert kamp og avstandsvåpen.

Gameplay

I Mordhau-spillet engasjerer spillere seg i kampsystemer med middelalderske våpen, inkludert spyd, sverd, hammere, beleiringsvåpen, buer, skjold og mer.

Spillere kan beseire andre ved å bruke flere teknikker som knivstikking, unnvike, parering, blokkering, sparking, retningsbestemte slag og mer mens de ser på utholdenhets- og helsestrekene deres. I tillegg kan spillere ri på hest i kampene. Du kan spille dette spillet fra et førstepersonsperspektiv eller et tredjepersonsperspektiv.

Dette spillet inneholder:

  • Massive kamper
  • Offline og samarbeidsspill
  • Rangert og fri fra nærkamper
  • Dybdetilpasning av karakterer
  • Stort arsenal av utstyr og våpen
  • Dyre og visceral kamp
  • Troverdige kamper

Hvorfor trenger du Mordhau Server Hosting?

Hvis du ønsker perfekt grafikk og spill med høy ytelse, trenger du flere ressurser, stabilitet og avanserte spillfunksjoner for å oppfylle det.

Men hvis du selv er vert for spillet på datamaskinen din ved å bruke ditt vanlige nettverk, vil du møte problemer med hyppige nedetider, lagging, strømbrudd osv. Det er frustrerende når du spiller et spill, og plutselig står du overfor et strømbrudd. Du kan tape spillet ditt.

En pålitelig spillserver hjelper deg å spille spillet uten avbrudd. Selv om det er strømbrudd, lagrer serveren ditt tidligere spilte spill slik at du kan starte der du slapp. Bortsett fra dette vil du få en høy nettverkstilgjengelighetsgaranti, en spillopplevelse uten forsinkelser og beskyttelse mot DDoS-angrep.

La oss nå diskutere noen pålitelige Mordhau-serververtsleverandører.

Programleder Havoc

Opplev en av de førsteklasses vertsplattformene for spillservere – Host Havoc og spill med vennene dine med mer kraft og kontroll. Enten du er en nybegynner eller en erfaren bruker, tilbyr den ekstreme nivåer av nytte for alle.

Du kan installere oksidplugins og verkstedinnhold enklere. Host Havoc opprettholder høy oppetid ved å hoste sin infrastruktur i bransjens beste datasentre, hvor du kun finner pålitelige oppkoblinger. Den har strategisk etablert sine datasenterplasseringer i 11 byer, og gir høyere nettverkstilgjengelighet og pålitelige fasiliteter med ekte redundans.

Du vil få forbedret beskyttelse mot risikoer som UDP-flommer og Source Engine-angrep. Dens gratis DDoS-beskyttelsesfunksjonalitet er tilgjengelig med enhver server du velger å leie en spillserver. For avanserte brukere kommer Host Havoc med komplett FTP-tilgang og nettbasert filbehandlingstilgang.

Videre vil du få fordelen av å konfigurere din egen servers kommandolinje før lansering. Host Havoc er vert for alt spillet serverer på det modifiserte TCAdmin v2-kontrollpanelet, som er en konsistent og intuitiv kontrollsuite. Den skreddersyr hver spillmal for å gi deg unike installatører og funksjoner.

  Komplett veiledning og gratis maler

Velg serverstørrelse i henhold til dine krav og konfigurer den deretter for å begynne å spille favorittspillet ditt uten pauser. Hver spillserver du velger kommer med en 3-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du er misfornøyd med tjenestene, kan du enkelt velge full refusjon.

Overlevelsesservere

Lei Mordhau-spillserveren fra en pålitelig vertsleverandør og få alle funksjonene du trenger for å starte spillingen. Survival Servers er en av de mest pålitelige serverne med sin utmerkede sikkerhet, ytelse og hastighet.

Fullfør betalingsprosessen og spill spillet ditt i løpet av minutter. Survival Servers kan sette opp serveren din umiddelbart slik at du kan begynne å spille. Du kan også bytte plassering når som helst og hvor som helst. Den tilbyr deg til og med en nettbasert filbehandling og full FTP-tilgang.

Survival Servers kraftige kontrollpanel lar deg administrere og endre innstillinger i henhold til dine krav. Du kan få varsler ved omstart av server, stopp, start osv. Få tak i de nyeste versjonene av modsene og installer alle pluginene for å oppleve kraftig spilling.

Få høy ytelse med Survival Servers kraftige Intel- eller AMD-prosessorer og ultraraske NVMe SSD-stasjoner. Få vaniljeservere på 50 på 50 kamper ved å leie Mordhau-spillserveren. Du kan også få tilgang til tredjepartsverktøy for å gjøre spillingen enda jevnere.

Du kan velge ditt nærmeste datasenter fra alternativene – Seattle, Los Angeles, New York, Frankrike, Tyskland og Singapore. I hvert datasenter kan du finne robust DDoS-beskyttelse for å beskytte deg mot angrep og holde serveren din online.

Konfigurer serveren din og bestill den nå for å nyte utrolig grafikk og spilling.

Nitrado

Klar for et spill? Nitrado tilbyr Mordhau-spillservere sammen med kraftfulle funksjoner. Tillat Nitrado å sette opp spillserveren din umiddelbart ved å fullføre konfigurasjons- og registreringsprosessen. Deretter kan du enkelt installere plugins og mods fra spillpanelet.

Du kan dele tilgang med andre og angi tillatelser som du vil la dem administrere serverne dine for deg. Få praktisk støtte på forskjellige språk via chat eller e-post for å løse problemene dine og fortsette å spille spillet problemfritt.

Nitrado bruker kun servere med høy ytelse. På grunn av de korteste internettrutene vil du få lavest mulig pings. I tillegg vil du finne feilsikker servermaskinvare av høy kvalitet med planen du velger. Bytt mellom tilgjengelige spill når som helst og hvor som helst for å nyte andre spill på fritiden.

Dessuten gir Nitrado fleksibilitet i henhold til individuelle behov. Du kan oppgradere og nedgradere spillserveren når du vil. Det huser infrastrukturen sin i flere regioner for å tilby høy nettverkstilgjengelighet. Få beskyttelse mot DDoS-angrep selv om du er frakoblet for å sikre informasjonen din. Sikkerhetskopier dine lagrede konfigurasjoner og spill for aldri å miste det harde arbeidet ditt.

Velg dine spilleautomater eller konfigurer serveren din på egen hånd for å begynne å spille Mordhau-spillet umiddelbart.

Shockbyte

Lei en spillserver i dag fra Shockbyte og opplev den sanne kraften til spill. Når du har fullført bestillingen din, vil den gjøre serveren klar for deg slik at du kan begynne å spille spillet uten å kaste bort et minutt.

Med Mordhau-spillserveringen får du tilpassede kart, plugins og mods-alternativer, multicraft CP, en kraftig serverkonsoll og mer. Shockbyte oppdaterer serveren din automatisk uten å forstyrre spillingen.

Få den fullt konfigurerbare spillserveren for å oppleve høyere fleksibilitet. For erfarne spillere kommer Shockbyte med full FTP og filbehandlingstilgang. Automatisk sikkerhetskopieringsfunksjonalitet er et utmerket tillegg til funksjonene siden den kan lagre lagrede spill og innstillinger slik at du enkelt kan gjenopprette dem etter en ulykke.

  Hvordan lage en bok i Minecraft

Shockbyte har flere datasentre over hele verden som gir høy nettverkstilgjengelighet og lav latensgaranti. Beskytt serveren din og personlig informasjon mot uønskede DDoS-angrep. Shockbytes selvbetjening veileder deg også i hvert trinn i tilfelle du blir forvirret.

Velg planen din og vær klar til å begynne å spille favorittspillet ditt.

AleForge

Start kampsonen din ved å bruke vertsplattformen for AleForge-spillserveren. Er du klar for Team Deathmatch, Skirmish, Free For All (FFA) eller Frontline? Kjør hvilken som helst spillmodus på AleForge-servere ved å endre innstillinger på egen hånd og få opptil 64 spillere koblet til Mordhau-serverne.

AleForge bruker høy klokkehastighet og høyytelsesprosessorer. Når du er ferdig med registreringen, vil du gjøre spillserveren klar i løpet av minutter. Alle serverne drives av ultraraske NVMe SSD-stasjoner.

Det globale nettverket til AleForge tilbyr faktisk redundans og pålitelige fasiliteter for å gi en 99,9 % oppetidsgaranti for avbrutt spilling. Det brukervennlige kontrollpanelet lar deg administrere serverinnstillingene dine som følger med automatisk sikkerhetskopiering, modinstallasjonsprogrammer, muligheten til å bytte plassering, etc.

AleForge har et kraftig grensesnitt slik at både avanserte og nybegynnere kan bruke det enkelt. Du kan installere plugins, Steam Workshop-innhold, mod-pakker og mer. I tillegg finner du automatisert oppgaveplanlegging og et 1-klikks modpakkeinstallasjonsprogram.

Betal etter spilleautomat eller velg en plan som kommer med ubegrensede spilleautomater. Bestill spillet nå og nyt det med vennene dine.

GTXGaming

Få en helt ny Mordhau-spillserver ved å leie fra GTXGaming-vertsplattformen og få tilgang til flere kart, mods og plugins. Når bestillingen er fullført, vil du finne serveren klar foran deg på kort tid.

GTXGaming bruker kraftige prosessorer, inkludert en i7 4,2 GHz CPU for høy kvalitet på UE4-baserte spillservere som Atlas. Den inkluderer også SSD-stasjoner for en powerplay-opplevelse. Du kan bytte mellom spill tilgjengelig på serveren din med noen få klikk når som helst og hvor som helst.

Få verdensomspennende dekning av datasentre, inkludert Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore og Sydney. Hvert datasenter kommer med DDoS-beskyttelse på bedriftsnivå.

Du kan få en sjanse til å vinne en belønning hver måned ved å besøke GTXGamings konkurranseside. Hvis det støttes av spillet, kan du laste ned verkstedartikler med brukervennlige verktøy og installere dem direkte på serverne med et par klikk.

Elegante glidebrytere og rullegardinmenyer gjør konfigurasjonsprosessen til en fornøyelse. Eksperter kan bruke GTXGamings tekstredigerere og få full FTP-tilgang for å konfigurere spillserveren manuelt. Hvis du vil at en annen bruker skal administrere serveren din, kan du opprette en underbruker og angi tillatelser deretter.

logiske servere

Opplev unik spilling med Logic Servers Mordhau-spillserververt. Den har et kraftig TCAdmin-kontrollpanel som lar deg kontrollere innstillingene dine og oppdatere dem når du vil. Det elegante grensesnittet lar deg administrere serveren din uten problemer.

For avanserte brukere kommer Logic Servers med full FTP-tilgang slik at de kan konfigurere serveren manuelt hvis de ønsker det. I tillegg lar den brukervennlige konfigurasjonseditoren en ny spiller enkelt administrere serveren.

Logic Servers egendefinerte kommandolinjer og enkle ett-klikks oppdateringsverktøy gir et ekstra snev av fleksibilitet. Den bruker en kraftig 4 GHz+ prosessor sammen med NVMe- eller SSD-lagring og gigabit-oppkoblinger for å tilby spill med høy ytelse.

  12 Tezos NFT-markedsplasser å kjøpe og selge fra

Velg ditt nærmeste datasenter fra flere alternativer – London, Stockholm, Frankfurt, Sydney, Melbourne, Singapore, New York, Los Angeles, Dallas, Chicago og Sao Paulo. Alle vertsserverne kommer med automatisert beskyttelse på bedriftsnivå mot angripere.

Velg en spilleautomat og lei spillserveren din nå.

XGamingServer

Hvis du leter etter en dedikert spillserver, er XGamingServer alt du trenger. Spillpanelet er basert på Pterodactyl, som kommer med kraftfulle funksjoner. Den automatiserte skysikkerhetskopieringsfunksjonen gjør den til en pålitelig spillserver.

XGamingServer bruker Amazon AWS S3 skylagring for å holde dataene dine trygge. Du kan laste ned sikkerhetskopier når som helst. Dermed er tap av data en tidligere snakk. Den har forbedret filbehandleren ved å legge til en ett-klikks SFTP-startknapp slik at du enkelt kan installere SFTP-klienter som Filezilla og WinSCP.

Bare gi 5 minutter til XGamingServer, og den vil vise deg den kraftige grafikken du aldri hadde forestilt deg. Det intuitive tilpassede panelet er designet for jevn ytelse slik at du kan administrere spillserverne dine mens du er på farten.

Få full kontroll over serveren din med MySQL-databaser og andre funksjoner. Du kan også invitere brukere til å administrere serveren din, lage tidsplaner og mer. Det er ingen faste spilleautomater; i stedet er prisen basert på ytelsen du trenger – høy, kraftig eller ekstrem.

1GServerHost

Skaff deg en av de pålitelige spillserverne fra 1GServerHost og opplev det beste spillingen noensinne. Når bestillingen din er klar, vil serveren din settes opp umiddelbart slik at du kan starte og spille spillet. Få det ubegrensede spilleralternativet og mange andre funksjoner med leie.

Det tilpassede kontrollpanelet lar deg administrere og endre innstillinger når du trenger det med brukervennlige alternativer. Bytt mellom tilgjengelige spill bare ved å samle inn en billett. I tillegg får du en sikkerhetskopi av dine lagrede filer, konfigurasjoner og spill.

1GServerHost dekker 9 globale lokasjoner med lavest ping. Spillserveren kommer med alternativer som automatisk omstart, sikkerhetskopiering, oppdateringer og mer. Dens brukervennlige konfigurerbare redigeringsskjemaer lar deg konfigurere spillserveren din på et blunk.

Spillserverne støtter Steam, alle kart, DLC-er og mods. Få en høyytelsesgaranti med en 5,2 GHz AMD Ryzen 9 med 16 kjerner og 32 tråder, 128 GB dual channel DDR4 på 32000 MHz og 7000 MBps hastighet NVMe PCIE av generasjon 4.0. I tillegg vil 1GServerHost beskytte serveren din mot DDoS-angrep og gjøre den tilgjengelig 24/7.

LAV.MS

Opplev ingen forsinkelser mens du spiller spillet ditt hvis du har LOW.MS-hosting ved din side. Spillserverne inkluderer et stort utvalg funksjoner. Jo raskere du fullfører betalingen, desto raskere vil serverinnstillingen være.

LOW.MS bruker de nyeste Intel-CPU-ene kombinert med Intel SSD-er og DDR4-minne. Den har de høyeste standardene for hosting av spillservere som inkluderer Ryzens, Xeon E-series og Intel, med hastigheter på opptil 5,3 GHz. I tillegg har alle serverne 10 Gbps DDoS-beskyttelse, som er minimum.

LOW.MS garanterer høyeste nettverkstilgjengelighet, kvalitet og ytelse. Det har lokasjoner i Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsinki, Warszawa, Singapore og Sydney. Du kan teste ping for å vite hvilket datasenter som er best for deg.

Bestill spillserveren nå og benytt deg av 5-dagers pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon

Mordhau er et spennende flerspillerspill fra middelalderen som tar deg til en fiktiv, men realistisk slagmark. Velg derfor den beste Mordhau-serververten fra listen ovenfor og begynn å spille med mer kraft uten avbrudd.

Du kan være interessert i disse spillopptaksprogramvarene hvis du planlegger å spille inn Mordhau-spillet ditt.

x