tipsbilk.net

4 grunner til å oppgradere til Pixel Watch 2 (og 3 grunner til å vente)

Hurtigkoblinger

Viktige takeaways

  • Pixel Watch 2 skiller seg ut med Fitbit-integrasjon, en standard Wear OS 4-opplevelse og avanserte nødfunksjoner som sikkerhetssignal.
  • I motsetning til konkurrentene mangler Pixel Watch 2 trådløs lading og større størrelsesalternativer. Du kan ikke reparere den eller få batteriet byttet hvis du trenger det.

Lurer du på hvordan Google Pixel Watch 2 skiller seg ut fra andre Android-smartklokker på markedet? Selv om den ikke er perfekt, får denne generasjonen av Googles bærbare mange ting riktig. La oss se på fordelene og ulempene ved å kjøpe en Pixel Watch 2.

Hvorfor du bør oppgradere til Pixel Watch 2

Det er mye å like med Pixel Watch 2med sin Fitbit-integrasjon og rene Wear OS 4-opplevelse som hjelper den med å levere en opplevelse du ikke finner på noen annen Wear OS-klokke.

1. Fitbit-integrasjon

Det er mange Wear OS-klokker på markedet. Men bortsett fra Pixel Watch 2 (og forgjengeren), finner du ingen annen smartklokke med Fitbit-integrasjon. Dette hjelper Googles bærbare å skille seg fra konkurrentene.

Fitbit-appen gjør en mye bedre jobb med å analysere de innsamlede dataene for å fremheve viktige helseberegninger. Sammen med Pixel Watch 2s forbedrede helsesensorer kan den fange opp mye mer nøyaktige data for bedre analyse. Google hevder at den nyeste smartklokken er opptil 40 % mer nøyaktig når det gjelder å spore pulsen din og andre viktige helsemålinger under strenge aktiviteter som HIIT.

Du kan også abonnere på Fitbit Premium for ytterligere helseinnsikt, inkludert tilgang til veiledet treningsøkter og kondisjonering, velværerapporter med månedlige trender, en detaljert oversikt over søvnresultatene dine og mer. Hvis Pixel Watch er din første Fitbit-enhet, kan du nyte premium-abonnementet gratis i seks måneder før du starter.

  10 raske trinn for å øke Mac-ytelsen

Takket være Fitbit-integrasjonen er Pixel Watch 2 et flott alternativ til Fitbit-klær. Hvis du ikke liker Fitbit-opplevelsen, kan du bruke de beste AI-treningsappene for å flytte grensene dine og forbedre kondisjonsnivået ditt.

2. Pure Wear OS 4-opplevelse

Du kan finne mange Wear OS-klokker på markedet, men ingen av dem vil tilby samme opplevelse som Pixel Watch eller Pixel Watch 2. I likhet med Pixel-telefoner får du et rent, uskinnet OS på Googles smartklokker. På grunn av dette føles animasjonene på klokken mye jevnere, og du støter ikke på noen rare feil eller problemer.

Samsungs Galaxy Watch-serie kan pakke flere funksjoner, takket være One UI Watch, men den kan ikke slå den generelle opplevelsen som tilbys av lager Wear OS 4.

En annen fordel med Pixel Watch-lageret Wear OS 4 er månedlige sikkerhetsoppdateringer. I likhet med Pixel-telefoner, får den en oppdatering hver måned for å fikse eventuelle sikkerhetsutnyttelser eller sårbarheter.

3. Hjertefrekvenssoner mens du trener

De beste Wear OS-klokkene kan spore pulsen din mens du trener. Dataene er imidlertid bare gode hvis de er analysert riktig eller vist på riktig tidspunkt. På Pixel Watch 2 får du et varsel hver gang pulssonen endres under en HIIT-trening.

Lurer du på hvorfor dette er viktig? Hvis du er seriøs med treningsmålene dine, kan det være lurt å målrette en bestemt pulsintensitet basert på treningsøkten din.

En lavintensitetssone fungerer når du ønsker å forbrenne kalorier uten å stresse kroppen. Den moderate sonen er en god mellomting for de fleste, mens den aerobe sonen – foretrukket for idrettsutøvere – hjelper deg å forbrenne kalorier raskt. I toppsonen slår hjertet ditt med nesten maksimal kapasitet. Hver sone er basert på en prosentandel av makspulsen din, så dataene er personlig tilpasset din kropp og alder.

  Den beste inngangsporten til sømløse kryptotransaksjoner

På samme måte, hvis du trener for et maraton, vil Pixel Watch 2 varsle deg hvis du faller bak tempomålene dine. Som en som regelmessig trener for 10K tidsbestemte løpeturer, hjelper dette meg å holde meg motivert.

4. Sikkerhetssignal

Google

Pixel Watch 2 kommer med flere sikkerhetsfunksjoner som Emergency SOS, falldeteksjon, sikkerhetssjekk og mer. Det som skiller seg ut blant dem er Safety Signal. Den er eksklusivt tilgjengelig på LTE-varianten av Pixel Watch 2, og lar smartklokken koble til nødtjenester selv når det ikke er noen aktiv dataplan.

Du må være en Fitbit Premium-abonnent for å bruke Safety Signal, og det er kun tilgjengelig i utvalgte land. Likevel kan funksjonen være ekstremt nyttig i nødstilfeller, spesielt når du sitter fast i et område med liten eller ingen mobildekning. Dette er også en sikkerhetsfunksjon du ikke finner på noen annen Android-klokke.

For å konfigurere sikkerhetssignal, åpne Pixel Watch-følgeappen på telefonen og naviger til Sikkerhet og nødsituasjon > Sikkerhetssignal. Logg på med Google-kontoen din for å aktivere funksjonen.

I tillegg til sikkerhetssignal, bør du også konfigurere og bruke sikkerhets- og nødfunksjonene på Google Pixel-telefonen din.

Hvorfor du bør hoppe over Pixel Watch 2

Som nesten alle andre telefoner eller smartklokker på markedet, er ikke Pixel Watch perfekt; den har noen irriterende frustrerende mangler. Vurder punktene nedenfor før du kjøper en.

1. Liten størrelse

Rajesh Pandey/MakeUseOf

Pixel Watch og dens etterfølger, Pixel Watch 2, leveres kun i én størrelse: 41 mm. Det er på den mindre siden, og hvis du har store håndledd, kan klokken se rar ut på deg. En annen ulempe med det lille chassiset er skjermstørrelsen. Pixel Watchs sirkulære skjerm måler 1,24 tommer, mens du kan få Apple Watch med en skjerm så stor som 1,92 tommer.

Apple og Samsung tilbyr begge smartklokkene sine i minst to forskjellige størrelser. Så Pixel Watch som er tilgjengelig i bare én størrelse er forvirrende. Verre, Google valgte en mindre dekselstørrelse, som ikke er ideell for de med større håndledd.

  13 Topp lønnsbenchmark/sammenligningsverktøy for HR-profesjonelle

2. Mangel på reparasjonsalternativer

Bedrifter designer i økende grad produktene sine med bærekraft i tankene… og så er det Google. Har du ødelagt skjermen til Pixel Watch? Du kan ikke få det reparert. I stedet, som Googles støtteside gjør det klart, du må betale for en erstatningsenhet.

På samme måte tilbyr ikke Google noen batteribyttetjeneste for smartklokken. Nedover linjen, hvis batteriet som driver din bærbare mister kapasiteten til å holde på juice, må du kjøpe en ny enhet.

Med tanke på at Pixel Watch koster $349, forventer du at Google tenker på reparasjon og bærekraft når du designer smartklokken.

3. Ingen trådløs lading

Google

Pixel Watch 2 kan lade fra null til 50 prosent på 30 minutter, mens en 80 prosent påfylling tar 43 minutter. Selv om dette er imponerende, er det et stort problem med hvordan Pixel Watch 2 lader.

I motsetning til forgjengeren, bruker ikke Pixel Watch 2 magnetisk lading. I stedet bruker den en pinnebasert lademekanisme, som man ser på Fitbit Sense 2 og Versa 2. Selve løsningen er fin, spesielt siden den gir mulighet for hurtiglading uten å generere mye varme.

Men siden det ikke er trådløs lading, kan du ikke reversere trådløs lading av Pixel Watch 2 med Pixel-telefonen når du er ute og reiser og ikke har laderen med deg. Til sammenligning kan du bruke Wireless PowerShare på Samsung-telefoner for å reversere trådløs lading av Galaxy smartklokker.

Riktignok vil mangelen på trådløs lading på Pixel Watch 2 ikke plage deg i daglig bruk. Men det kan være frustrerende, spesielt når du reiser.

Samsungs Wear OS-klokker kan vare lenger på en lading enn Pixel Watch 2, samtidig som de har flere funksjoner. Til tross for dette gir Googles smartklokke en bedre opplevelse, selv om selve enheten er langt fra perfekt. Den lagerlige Wear OS 4-opplevelsen, kombinert med Fitbit-integrasjon, er nok til å få folk til å sette pris på hvordan Pixel Watch 2 trumfer konkurrentene.

x