Android

7 Android-apper for å skrive notater direkte på startskjermen

Hvis du leter etter en rask måte å skrive ned notater på Android-telefonen din, er en startskjermwidget det beste alternativet. Her er de beste appene som lar deg skrive notater direkte fra startskjermen uten å måtte åpne dem.

1. Jot

Jot er en app designet for å la deg skrive notater hvor som helst, uansett hvilken app som kjører. Du kan starte den flytende notisblokken fra Hurtiginnstillinger-panelet (etter en kort oppsettprosess) eller bruke widgeten for startlinjen.

Takket være appens intuitive kontroller kan du enkelt dra notater rundt på startskjermen. Sveiping til forskjellige skjermer vil ikke lukke notisblokken, slik at du kan ta notater uforstyrret. I det flytende notisblokkvinduet finner du også alternativer for å lagre og slette et notat, åpne notatet inne i redigeringsprogrammet og konvertere et notat til en sjekkliste. Du kan også feste notater til varslingslinjen.

For å hjelpe deg med å holde orden på notatene tilbyr Jot mapper og sorteringsalternativer. Dette hjelper deg med å rydde opp i ideene dine etter å ha tatt flere notater fra startskjermen. Jot konverterer skrevne telefonnumre, e-postadresser og internettadresser til lenker for å hjelpe deg raskt å få tilgang til informasjon. Med flere måter å starte det flytende notatvinduet på, tilbyr Jot en strålende løsning for å ta notater umiddelbart, uansett hvor du er.

Nedlasting: Jot (Gratis, premiumversjon tilgjengelig)

2. Skriv nå

Skriv nå heter det passende og tilbyr minimale distraksjoner, slik at du kan få skrevet ideer raskere. Dens kjernefunksjon, NowPad, fungerer som et flytende vindu der du kan ta notater rett fra startskjermen. Bare aktiver tillatelsen til å vise over andre apper, og du er klar.

Under oppsettprosessen kan du konfigurere en utløserhandling for å skape den flytende notisblokken. Denne sveipehandlingen kan utføres når som helst. Skriv nå lar deg justere posisjonen og området til utløsersonen for å forhindre utilsiktede sveip.

  Del kontakter privat mellom Android- og iOS-enheter

Appens minimale grensesnitt gjør den til en flott, enkel notatapp for Android-telefonen din. Det er flere ekstra verktøy, inkludert en knapp for å endre størrelse og et Velg alt-alternativ for sjekklister. For ytterligere personvern kan du angi passord for å holde informasjonen din trygg. Til tross for sin grunnleggende funksjonalitet, tilbyr Write Now en rekke funksjoner som hjelper deg med å administrere notatene dine.

Nedlasting: Skriv Nå (Gratis, premiumversjon tilgjengelig)

Sticky Notes Widget er en perfekt app for å se notatene dine med et øyeblikk. Appen lar deg skrive notater fra startskjermen og feste dem hvor du vil. Når sinnet ditt er fullt av informasjon, kan du legge til flere notater på startskjermen og redigere dem når som helst.

For å opprette og redigere notater, må du først vite hvordan du legger til en widget på Android-enheten din. Etter å ha plassert en widget, trykk ganske enkelt på den for å legge til notater eller trykk lenge for å endre widgetstørrelsen.

Sticky Notes Widget tilbyr massevis av tilpasning, slik at du kan style notater som smelter sammen med startskjermen. Du kan endre teksten og bakgrunnsfargen og bruke fet og kursiv formatering for ekstra vekt. For å hjelpe med lesbarheten kan du også endre tekststørrelsen.

Hvis du har mistet viktige endringer, kan du bruke gjenopprettingsfunksjonen for å se og gjenopprette tidligere redigeringer. For en fleksibel notatopplevelse som tilbyr mye tilpasning, bør du vurdere å prøve Sticky Notes-widgeter.

Nedlasting: Sticky Notes-widget (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

4. Evernote

Evernote har opprettholdt et sterkt rykte som en pålitelig notatløsning for enkeltpersoner og bedrifter. Til tross for at den hovedsakelig brukes på Windows og Mac, tilbyr Evernote-mobilappen unike verktøy for å øke din personlige produktivitet.

Handlingslinjewidgeten tilbyr et utvalg snarveier som lar deg utføre handlinger fra startskjermen. Alternativet Simple Note lar deg legge til et notat (med en tittel) til arbeidsområdet uten å navigere til appen. Du kan også legge til en umiddelbar oppgave ved å trykke på Simple Task-ikonet.

  Topp 9 beste gratis ubegrenset VPN for Android

Evernote tilbyr også to widgeter til: en notatliste og en oppgaveliste. Notatlisten viser en filtrert liste over notater ved siden av en knapp der du kan skrive notater fra startskjermen. Du kan filtrere resultatene ved å bruke en kode eller en notatbok. Oppgavelisten kan hjelpe deg med å få et godt perspektiv på oppgavelisten din samtidig som du har muligheten til å legge til en oppgave umiddelbart.

Til tross for vanlig bruk for å administrere større oppgaver, oppfylte Evernote absolutt forventningene mine som en rask notatløsning fra Android-hjemmeskjermen.

Nedlasting: Evernote (Gratis, abonnement tilgjengelig)

5. MultiNotes

MultiNotes er en enkel påminnelses- og notatapp for å hjelpe deg med å huske viktige detaljer. Dens ulike funksjoner og snarveier kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av notatappen uten å være altfor komplisert.

Du kan tilpasse notatene dine ved å endre bakgrunnsfargen og tekstfargen og størrelsen. Vil du understreke litt tekst? MultiNotes tilbyr flere highlighter-farger for å hjelpe informasjonen til å skille seg ut.

For å hjelpe med å kategorisere notater med kort format, tilbyr MultiNotes tre tavler for å skille notater: Hoved, Arbeid og Familie. Hvis du er en glemsom person, har MultiNotes et polert påminnelsessystem der du kan opprette og spore flere påminnelser for forskjellige notater. MultiNotes synkroniserer også dataene dine med Google Disk, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste verdifull informasjon.

Nedlasting: MultiNotes (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

Sticky Notes + Widget tilbyr en tilpassbar notatopplevelse for å notere ned ideer når du har det travelt. Det er flere klistrelappstiler på tilbud, inkludert ikonstempler du kan feste på notater.

Enten du foretrekker å skrive notater eller lage skisser, kombinerer Sticky Notes + Widget de to, slik at du kan skrive og skissere tegninger på samme lapp. Det er noen andre nyttige verktøy, inkludert tekstjustering og størrelse. Du kan til og med velge fra et utvalg stilige skrifttyper.

  Fiks Twitch-appen som ikke fungerer på Android

For å redigere et notat, trykk ganske enkelt på widgeten fra startskjermen for å åpne popup-vinduet. Du kan også låse notater med passord og endre gjennomsiktigheten. Hvis du leter etter en personlig notatopplevelse for å gjøre notatene dine mer tilgjengelige, er Sticky Notes + Widget et toppvalg.

Nedlasting: Klistrelapper + widget (Gratis, premiumversjon tilgjengelig)

7. ColorNote

ColorNote tilbyr en organisert hub for lagring av korte notater. Du kan lage enkle tekstnotater og gjøremålslister fra startskjermen eller inne i appen. Appen tilbyr skysynkronisering, så du vil aldri miste verdifulle notater. Det beste av alt er at appen er helt gratis.

En av appens fremstående funksjoner er en kalendervisning, slik at du kan administrere tidsplanen og oppgavene sammen. Du kan også bruke fargede etiketter for å kategorisere notater. Ved å bruke ColorNotes klistrelapp-widget kan du skrive notater fra startskjermen. Widgeten lar deg også redigere notater og bytte mellom dem.

Hvis du sliter med å finne en tidligere idé, kan ColorNotes søkeverktøy hjelpe deg med å finne informasjon fra alle dine skrevne notater. Du kan også dele ideer med venner ved å bruke Send-knappen.

Nedlasting: ColorNote (Gratis)

Å ta notater er en nyttig ferdighet for å hjelpe deg å holde deg organisert og skrive ned ideer. Å finne tid til å fange informasjon kan være en utfordring, spesielt hvis du reiser ofte. Men disse widgetene tilbyr en rask løsning for å skrive ned ideer rett fra startskjermen, og fjerner behovet for å åpne og lukke apper for å ta notater ofte.

x