7 beste V Rising Server Hosting for alle

V Rising er et åpent spill for spillere som elsker å spille overlevelsesspill. Det vil ta deg til en ny verden hvor du reiser deg som en vampyr etter mange århundrer med søvn.

I spillet vil du møte mange vanskeligheter. Du må møte brennende sollys, jakte på mat for å bygge styrke og kjempe med monstre for å gjenvinne imperiet ditt.

Så hvis du er en spillelsker og søker nye spill, er V Rising noe for deg. Fra å overleve mange odds til å bygge ditt eget slott, nyt hver bit av spillet ditt med sin unike grafikk og hastighet.

Og hvis du vil spille spillet ditt med suveren hastighet uten avbrudd, kan V Rising serverhosting være en klok og gunstig beslutning.

Med en premium-server på ryggen i stedet for selvhosting, trenger du ikke å møte problemer når det gjelder funksjonalitet, hastighet, funksjoner, kraft, tilgjengelighet og oppetid.

Den bedre grafikkkvaliteten og ytelsen vil gi deg en bedre spillopplevelse for deg og vennene dine.

La oss forstå V Rising mer og se på den beste V Rising-serververten for deg.

Hva er V Rising?

V Rising er et gotisk videospill i åpen verden hvor du kan utforske en enorm verden og reise gjennom åpent landskap, mørke fangehull og frodige skoger for å oppdage viktige ressurser for å overleve. I spillet vil du reise deg som en vampyr etter en lang søvn og gjenvinne imperiet ditt.

Stunlock Studios har utviklet dette nye spillet for deg der du kan bli en skurk vampyr i en virkelig lik verden. V Rising ble først annonsert tidlig i 2021 og vil bli utgitt i 2022. Den er utviklet gjennom Unitys nyeste teknologi, altså DOTS. Etter den lengste utviklingen har Stunlock Studios utviklet et unikt videospill for å tilby en herlig opplevelse til spillere.

Som spillspiller må du overleve i verden i lengste tid. Og for å overleve, må du opprettholde dødelige solstråler, jakte på blod, kjempe med naturlige superkrefter og bli kvitt depresjon og tristhet. Den kommer med ulike funksjoner; la oss gå en etter en:

  • Det er et overlevelsesspill i åpen verden som kombineres med hack’n’slash-spillene.
  • Stå opp fra en lang søvn med sult og svakhet
  • Spill med venner og bli kvitt sulten raskt
  • Lær ferdigheter fra kamp og jakt

Spillet krever et Windows 10-operativsystem og 64-bits prosessor. Nå, kom over drømmene dine, reis deg fra dvalen og gå ned til Vardoran.

Gameplay

V Rising er satt i en gotisk åpen verden hvor du tilfeldigvis er en vampyr. Du våkner opp fra din dype dvale etter århundrer. Du vil våkne opp i en svak tilstand, og lengte etter blod som mat til deg selv for å få styrke. Hovedutfordringen her er å overleve, som en vampyr, fra solens brennende stråler, overnaturlige dyr og mange andre ting for å gjenvinne imperiet ditt.

I en gammel verden styrte vampyrer mange regioner, men ble jaktet, og ingen vampyr ble overlatt til å styre. Plutselig våkner du i kisten med dine tidligere krefter fratatt. Nå må du samle ressurser for å overleve. Du kan gjøre mennesker om til dine lojale kamerater og utvide imperiet ditt. Begynn å gjenoppbygge slottet ditt og bekjemp deretter en mektig fiende som kommer din vei.

Spillet inneholder PvE og PvP i tillegg til slottsbygging, kamp i raskt tempo og håndverk ved å bruke WASD-kontroller sammen med markørbasert sikting. Spillere vil ha fleksibiliteten til å velge sin egen vei mens de øker karakteren sin.

Du, som spiller, kan fokusere på avstandskamp, ​​kraftige spellsett og nærkamper. Utforsk verden enten alene eller med venner og raid landsbyer, kryss beistenes territorier og drep monstre for å få det du har tapt. Du kan skreddersy karakteren din slik at den passer i henhold til spillestilen din ved å kombinere forskjellige våpen med forskjellige trollformler. Som diplomat i dette maktspillet kan du bli venn med andre som deg, forråde dem, raidere andre spilleres slott og mer – du kan bestemme hva du vil bli.

  Slik sletter du Netflix-profil

For å spille et så spennende spill, trenger du en dedikert V Rising-serververtstjeneste.

Men hvorfor?

La oss forstå!

Hvorfor er V Rising-serververt gunstig?

Se for deg et spill hvor du gjør det så bra, erobrer fiendene dine og bygger ditt imperium.

Plutselig henger spillet ditt, og du mister kontrollen over spillet. I mellomtiden har dynamikken endret seg. Dine allierte blir slaktet ned, og ressursene dine blir beslaglagt mens du er offline, kjemper med spillets tekniske egenskaper eller legger skylden på Internett.

Til syvende og sist mister du alt du har bygget over tid.

Dette er frustrerende, er det ikke?

Enten vil du aldri spille det eller se etter løsninger som kan hjelpe deg med å være i spillet og spille det uten hindringer.

For det trenger du en server som kan tilby deg en sømløs spillopplevelse mens du håndterer alle de tekniske problemene for å gi deg bedre kontroll. Det vil gi bedre ytelse, kvalitet, hastighet, tilgjengelighet og sikkerhet. En server dekker alt for deg slik at du blir proffen i spillet ditt.

For å få nyttige funksjoner, sikkerhetsverktøy, tilpasninger, tredjepartsverktøy, plugins og god oppetid, uten krasj og forsinkelser, trenger du en dedikert V Rising-serververt.

La oss komme inn på noen av fordelene ved å ha en dedikert spillvertstjeneste.

Garantert oppetid

Du kan se å nevne forskjellige oppetider i forskjellige serververtsplattformer fra 90 % til 100 %. Maksimumsleverandører garanterer en oppetid på 99,99 %, noe som betyr at spillet ditt er tilgjengelig mesteparten av tiden, og du vil sjelden møte lav ventetid, nedetid og etterslep.

Nyttige funksjoner og plugins

En dedikert server-hosting tilbyr mange plugins og nyttige funksjoner, for eksempel kart, muligheten til å bytte mellom spill, FTP-tilgang, mod-støtte, plasseringsbytte, tilpasning og mye mer. Disse tilleggene gjør spillopplevelsen din bedre og mer praktisk.

Sikkerhet

Bruk av internett kommer med en risiko fra cyberangripere som kan bryte nettspill for å stjele informasjon og misbruke dataene. Derfor tilbyr vertsleverandører sikkerhet, inkludert sikre datasentre, DDoS-beskyttelse, trygge tilkoblinger og mer.

Opptreden

Servere bruker alltid avanserte teknologier, slik som de nyeste Intel/AMD-CPU-ene, NVMe-stasjoner, osv. Denne banebrytende teknologien gir kraften til serveren til å kjøre jevnt uten pauser. Du vil også få bedre båndbredde som muliggjør en ustoppelig spillopplevelse. Du kan velge den nærmeste plasseringen og få et alternativ for sikkerhetskopiering for dine lagrede spill og konfigurasjoner.

La oss nå se på noen av de beste V Rising-vertstjenesteleverandørene for deg.

Likegyldig brokkoli

Likegyldig brokkoli er den ideelle serververten for deg og vennene dine når du våkner fra vampyrsøvnen. Med deres enkle serveroppsett med ett klikk kan du starte en V Rising-server på få minutter. Fokuser på blodjakt og bygging av slott, og la Indifferent Broccoli ta seg av resten.

Likegyldig brokkoli har ond kundeservice. De har teammedlemmer – kalt «broccolini» – tilgjengelig for å hjelpe til alle døgnets tider på Discord-serveren deres. Deres støtte er vennlig, hjelpsom og rask. De vet at V Rising er et tidlig tilgangsspill som vil ha voksesmerter, og de er der for å hjelpe.

Den beste delen av Indifferent Broccolis hosting er deres høyytelses maskinvare. Spillserverne deres har minimal forsinkelse takket være maskinene med høy RAM (64 GB til 256 GB RAM). Med datasentre over hele Nord-Amerika og Europa kan du nyte topp ytelse uansett hvor du er.

Prøv Indifferent Broccoli hvis du leter etter en hjelpsom, vennlig og effektiv serververt for når du sporer Alpha Wolf eller kjemper mot Errol the Stonebreaker. Indifferent Broccoli tilbyr en to-dagers gratis prøveversjon (ingen betalingsinformasjon kreves), etterfulgt av $12 per måned for en 8-spillers V Rising-server.

  Reparer feil 98 SMS-oppsigelse nektet

XGamingServer

Uendelige spor, dedikerte servere med høy ytelse og enkelt konfigurerbare servere er det XGamingServer bringer til V Rising.

XGamingServer tilbyr de beste virtuelle dedikerte serverne for å sikre at du får sømløs, uavbrutt spilling. Du bestemmer hvor mye strøm du vil ha, og med de nyeste CPUene og en rekke RAM-alternativer å velge mellom, velger du hva du vil ha, og du er i Vardoran på kort tid.

De tilbyr en rekke servere som alle drives av bransjeledende AMD 5600X CPUer og rask DDR4 RAM fra 3 GB til 16 GB. Med 1 logisk kjerne til 4 logiske kjerner, ingen spillforsinkelse, bare ren ytelse.

Når det gjelder å lagre fremdriften, konfigurasjonen og lagringen din, har de blemme NVMe SSD-er fra 30 GB til 100 GB. XGamingServer tror ikke på spilleautomater, og det er derfor de gir deg ubegrensede spilleautomater på serveren din. For databeskyttelse har de det beste innen DDoS på hver server. I tillegg får du automatisert skybackup i det usannsynlige tilfellet noe skulle skje med dataene dine.

De har datasentre over hele verden, fra begge kystene i Amerika, Australia til Europa. Bare velg den som er nærmest deg for en bedre spillopplevelse.

Du kan benytte deg av deres støtte via e-post eller Discord.

GTX-spill

For tiden vert for over 500 V-Rising Gaming-servere, GTX-spill er skreddersydd for en forsinkelsesfri opplevelse på grunn av sin globale tilstedeværelse.

GTX Gaming lover umiddelbar oppsett og utmerket oppetid med sin DDoS-beskyttede infrastruktur.

I tillegg blir serveren din sikkerhetskopiert hver gang den starter på eksternt sikkerhetskopieringslager, inkludert de lagrede mappene og API-tilleggene.

GTX-spill sikrer serverytelse på bedriftsnivå og leverer non-stop underholdning. Og til slutt kan du forvente 24/7 teknisk støtte og prøve dem ut uten risiko med 24 timers pengene-tilbake-garanti.

Overlevelsesservere

Få V Rising server hosting av Overlevelsesservere som kommer med kraftige funksjoner og ytelse. Du kan sette opp serveren din umiddelbart og bytte plassering når som helst fra hvor som helst.

For ekspertspillere gir Survival Servers full FTP-tilgang for å konfigurere serveren basert på dine krav og lar deg administrere filene dine. Sett serveren på nytt automatisk og få varsler eller varsler.

Survival Servers kan beskytte serveren din mot cybersikkerhetsproblemer som DDoS-angrep mens du ikke bruker serveren. Endre serverinnstillingene og tilpasset administrer over 60 serverinnstillinger gjennom serverens kontrollpanel.

Survival Servers bruker den høyeste enkelt-thread Benchmark AMD eller Intel CPUer for bedre ytelse. Den har NVMe-stasjoner for ultraraske servere, og du vil få PvPvE-veksler, serverpasslåsing og DLC-støtte. Du vil også finne mange alternativer for bedre spilling, for eksempel plugins, installer mods, tredjepartstilgang, et internt kontrollpanel og mer.

De egendefinerte parameterne lar deg starte serveren din i henhold til dine preferanser. Lagre spillet ditt og begynn å spille fra det lagrede. Motta statusoppdateringer for serveren din, inkludert stopp, omstart og start. Du kan spille med vennene dine ved å bli med i V Rising-serveren din og få tilgang til administrasjonspanelet og administrere alt.

Survival Servers er tilgjengelig i mange land, så du vil alltid finne høy oppetid. Den har datasentre på mange steder, som Los Angeles, Seattle, Tyskland, Singapore, New York og Frankrike.

Bytt ut kjedsomheten din med V Rising og få en server som starter på $14/måned. Velg ditt nærmeste sted og utfør oppsettprosessen nå.

1GServerHost

1GServerHost har bransjeledende servere med 16 verdensomspennende tilstedeværelsespunkter for å sikre jevn spilling for alle.

Noen bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer lynrask NVMe-lagring, ubegrensede spillerspor og DDoS-beskyttelse. I tillegg gir de automatiske sikkerhetskopier hver time som sikrer at du får den nyeste versjonen i tilfelle problemer på serversiden.

Dessuten er det ingen tak på antall spillerautomater, og du kan være vert for så mange du ønsker.

  Slik endrer du Disney+-profilbildet ditt

Du får også øyeblikkelig oppsett, full FTP-tilgang og muligheten til å legge til mods uten problemer med deres egendefinerte kontrollpanel.

Til slutt lar 1GServerHost deg bytte mellom spill og lover en 72-timers full pengene-tilbake-garanti uten spørsmål.

GPORTAL

GPORTAL tilbyr en førsteklasses spillserver slik at du aldri vil mangle bak mens du spiller V Rising. Få tonnevis av konfigureringsalternativer når du leier din V Rising-server. GPORTAL anbefaler maksimalt 40 spor per server.

GPORTAL bruker den nyeste og raskeste NVMe SSD-servermaskinvaren. Ikke bare konfigurasjonen, men også sikkerhetskopieringsplass på 50 GB for lagring av konfigurasjoner og spill. Når du har registrert deg hos GPORTAL, kan du begynne å stille inn serveren din raskt innen 3 minutter.

GPORTAL samarbeider med Corero, som er et flerlags forsvarssystem, for å beskytte serveren din mot DDoS-angrep og gi deg en utmerket spillopplevelse. Du kan enkelt, raskt og fleksibelt bytte mellom ulike spill tilgjengelig på GPORTAL.

I tillegg gir GPORTAL deg forskjellige datasentre på tvers av forskjellige kontinenter, slik at hvem som helst fra alle deler av verden kan leie serveren uten å ha lav ventetid og tilgjengelighet. Velg dine nærmeste datasentre fra London, Frankfurt, Barcelona, ​​Los Angeles, Dallas, Sao Paulo, Sydney, Singapore, Tokyo, Taipei, etc.

Med GPORTAL kan du spille spillet fleksibelt. Skaff deg GPORTAL Gamecloud og kom online umiddelbart. Start eventyret ditt nå for $3,43 i 3 dager, hvor du får opptil 10 spilleautomater.

ZAP-Hosting

Spill ditt favoritt V Rising-spill med ZAP-Hosting, som er en av de beste spillserververtene for overlevelse pluss hack’n’slash-spill. Samle ressursene du trenger for å oppgradere slottet ditt i spillet og oppleve bedre spilling.

Lag dine egne regler mens du spiller og nyt den isometriske grafikken. Du kan enkelt leie din V Rising-server og spille med vennene dine. Zap-Hosting tilbyr også mange nyttige funksjoner for å sette opp spillet ditt i henhold til dine preferanser.

Videre beskytter Zap-Hosting serveren din mot DDoS-angrep; derfor er alle dine lagrede spill og filer trygge. Administrer serveren din gjennom webgrensesnittet og få full FTP-tilgang hvis du er en erfaren spiller.

Hvis du er lei av å spille det samme spillet igjen og igjen og vil ha noen endringer, kan du bytte til et annet spill tilgjengelig i ZAP-Hosting og komme tilbake til V Rising når du vil. ZAP-Hosting tilbyr et automatisk oppsettalternativ, sitt eget webgrensesnitt, kraftig maskinvare, forhåndsbetalt alternativ og mer.

Når du har betalt for serveren din, setter ZAP-Hosting opp serveren din automatisk og gjør den klar til bruk i løpet av minutter. Du kan også oppgradere serveren din med forskjellige mods, plugins og tredjepartsverktøy. Den kraftige maskinvaren og det ultraraske minnet sikrer den beste spillopplevelsen. Med Intel E5-2650v4 CPU og 328 GB DDR4 RAM vil du aldri mangle bak mens du spiller, selv i flerspillermodus.

Konfigurer og sett opp serveren din nå og gjør den klar for ditt neste spill.

Konklusjon

Å ha en dedikert V Rising-serververt ved din side kommer med mange fordeler, som større oppetid, mange funksjoner, forbedret sikkerhet, høy ytelse og mer. Spill V Rising problemfritt med vennene dine og uten å bekymre deg for datasikkerheten din. Velg derfor den beste V Rising-serververten fra listen ovenfor og begynn å bygge slottet ditt og sluke fiendene dine.

Du kan også være interessert i den beste Project Zomboid-serververten.

x