8 beste annonseblokkeringsprogramvare for Windows, Mac, iOS og Android

Det er nok av annonseblokkere for nettlesere, men systemomfattende annonser har ingen enkel løsning. Så følg med for den beste annonseblokkeren for å fikse dette en gang for alle.

Annonser er irriterende!

Alle får det. Selv etter denne konsensus om annonser, fortsetter vi å se unødvendige bannere og varsler i løpet av dagen.

For det første betaler de fleste av oss ikke for innholdet vi ser. Hvert nettsted vi besøker eller applikasjoner vi bruker har folk som gjør det uten å belaste oss direkte.

Disse nettstedene eller applikasjonene støtter seg selv av annonser (og tilknyttet markedsføring).

Og de fleste av oss forstår lett at:

Noen utgivere har imidlertid en tendens til å overdrive det, noe som resulterer i en ekstremt dårlig brukeropplevelse.

Personlig slutter jeg å bruke slike tjenester og prøver å finne alternativer. Men for de som ikke vil bytte eller ikke har råd til å betale kan gå gjennom denne listen og finne en passende annonseblokkering for deres behov.

Uten videre, la oss komme i gang.

AdLock

AdLock er en premium annonseblokkering med applikasjoner for Windows, Android, Mac og iOS. I tillegg er dette en av de beste YouTube-annonseblokkeringene for å streame annonsefri.

I tillegg til å være en utmerket annonseblokkering, sjekker AdLock for skadelige lenker, beskytter dataene og holder oversikt over mulig spionvare.

Og som mange andre slike applikasjoner, tillater den godkjenningsliste nettsteder for å støtte innholdsskaperne du elsker.

  Slik endrer du standard systemspråk i Windows 11

Man kan bruke Adblock for å sjekke effektiviteten i 14 dager før man betaler for den. Alle abonnementer kan fungere på fem enheter om gangen.

Avast AntiTrack

Avast AntiTrack er en robust løsning for folk som leter etter personvern på nettet.

Annonseblokkering kan sees på som mer av en sidemas for dette anti-sporingsverktøyet. Det primære målet for denne programvaren er nettleserens eller enhetens fingeravtrykk for å stoppe målrettet annonsering.

En fordel med å bruke Avast AntiTrack er imidlertid at den ikke ødelegger nettsteder slik noen ineffektive annonseblokkere gjør.

Dessuten har dette en 30-dagers gratis prøveversjon for deg for å se om det virkelig passer din regning.

Du kan sjekke denne listen over antisporprogramvare hvis det bare er det du er ute etter.

  • Det fungerer på:

  • Windows

  • Mac os

AdGuard

Som AdLock, AdGuard er en dedikert annonseblokkering for å fjerne annonser fra nettlesere så vel som installerte applikasjoner.

Dessuten sikrer dette beskyttelse mot spyware, phishing og malware-angrep. Dessuten lar AdGuard deg utøve foreldrekontroll på barnas enheter ved å blokkere voksent innhold. Du kan imidlertid godkjenne/blokkere spesifikke nettsteder for å få dette til å fungere enda bedre.

AdGuard har også en stealth-modus som fungerer på samme måte som anti-sporingsverktøy. Den har applikasjoner for Windows, Mac, Android, iOS og utvidelser for populære nettlesere.

Til slutt kan du bedømme AdGuards ytelse med dens 14-dagers gratis prøveversjon.

AdBlock

AdBlock er den mest kjente av partiet og en helt gratis applikasjon som fungerer for stasjonære og mobile nettlesere.

Du kan også bruke dette som en smart YouTube-annonseblokkering med muligheten til å godkjenne utvalgte kanaler for å støtte favorittskaperne dine.

  Hvordan fikse IRQL IKKE MINDRE ELLER LIK i Windows 10 og 11

Foruten den vanlige annonseblokkeringen, er AdBlock fokusert på å beskytte brukerne mot kryptojacking.

Cryptojacking refererer til ondsinnede nettsteder som bruker sine besøkendes beregningsressurser for gruvedrift av kryptovaluta uten deres samtykke.

Når dette skrives, kan AdBlock bare brukes som en nettleserutvidelse.

AdBlock for iOS

AdBlockforiOS er en utmerket applikasjon som kan blokkere hele systemets annonser på iPhone og iPad.

Du kan lage spesifikke regler og synkronisere dem med alle enhetene dine via iCloud. Dette kommer også med en Safari-innholdsblokkering for å sikre at nettsurfingen din også forblir annonsefri.

I tillegg tar dette ansvaret for å skjerme deg fra nettsporerne for å anonymisere din online opplevelse.

Avslutningsvis kan svært lite gå galt med engangsbetalingsabonnementet til denne høyt rangerte applikasjonen.

Clario

Clario pakker komplett cybersikkerhet i ett enkelt abonnement som inneholder en annonseblokkering, et virtuelt privat nettverk (VPN), en anti-tracker, et antivirus og mer.

Clario-abonnementer gjelder for alle tre enheter (Mac, Android eller iOS) om gangen. I tillegg til disse funksjonene gjør Clario din sanntidssurfing trygg ved å flagge ondsinnede nettsteder.

Spesielt varierer funksjonene i henhold til plattformen. For eksempel er antivirus tilgjengelig på Android og Mac, mens annonseblokkeringen er der for iOS og Mac.

Avslutningsvis gjør Clario det enkelt med et flott utvalg av sikkerhetsfunksjoner og en 7-dagers gratis prøveperiode.

Magisk Lasso

Magisk Lasso henvender seg til Apples økosystem med sin nettleserbaserte annonseblokkering for iPhone, Mac og iPad.

Det er en gratis applikasjon med unntak av noen få funksjoner som er betalt. Det betalte abonnementet gir alle premium-funksjonene som en annonseblokkering for YouTube på flere enheter som bruker samme Apple-ID.

  Fiks MoUSO Core Worker Process i Windows 10

I tillegg til å forhindre reklame, fjerner den betalte versjonen informasjonskapselvarslene og øker effektiviteten til annonseblokkeringsmekanismene.

Dessuten hevder Magic Lasso å halvere Safaris strømforbruk, noe som gir deg lengre oppetid uten å koble til.

Avira Prime

Selv om Avira Prime er kjent for et antivirus som respekterer personvernet, kombinerer de sårt tiltrengte produkter for dine daglige onlineeventyr.

Avira Prime er en multi-plattform nettsikkerhetspakke med produkter som antivirus, passordbehandling, VPN, søppelrenser, oppstartsbehandling, etc.

Imidlertid kommer AdBlocking-funksjonene gratis som Avira Browser Safety-utvidelsen. I tillegg er disse funksjonene også innebygd i Avira Safe Shopping som stopper phishing-forsøk, viser de beste tilbudene for netthandel og forhindrer sporing.

Konklusjon 👩‍💻

Den beste måten å bli annonsefri på er fortsatt å betale for innholdet vi bruker. Men brukere bør beskytte seg selv i tilfelle det ikke er noe betalt abonnement, eller reklamen går over bord.

I tillegg til listede annonseblokkere, har vi også oppsummert en liste over noen gratis antivirus for å beskytte PC-en din.

x