8 Desktop Publishing-programvare for å lage imponerende markedsføringsmateriell

Å designe imponerende markedsføringsmateriell til et lavt budsjett er nå mulig med disse beste desktop publishing-programvarene.

Desktop Publishing (DTP) bruker spesialisert programvare for å designe høykvalitets design og layout visuelt innhold for digitale medier. Denne programvaren gjør det mulig for enkeltpersoner å designe dokumenter for å kombinere tekst, bilder, diagrammer og andre visuelle elementer. For eksempel bøker, blader og annet trykt eller elektronisk materiale.

Desktop Publishing har gjort publisering enklere for de som ønsker å designe sine markedsføringsoppsett uten å ansette en profesjonell designer. Dessuten lar desktop publishing-programvare oss produsere budsjettvennlige dokumenter av høy kvalitet internt.

Hva er Desktop Publishing-programvare?

Med DTP-programvare kan enkeltpersoner sømløst tilpasse bilder, tekster og ulike visuelle elementer etter hva de liker og ikke liker. Denne programvaren brukes til å tilpasse nytt visuelt innhold for digitale medier.

Imidlertid bruker trykkeri- og forlagsbransjen vanligvis denne prosessen til å lage iøynefallende design. Likevel, i dag bruker bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner denne teknikken for å få dokumentene deres til å se profesjonelle ut.

I tillegg til dette er denne programvaren lommevennlig. Disse programmene tilbyr ulike funksjoner, inkludert avanserte layouter og designverktøy som kan eksporteres via forskjellige formater.

Imidlertid brukes disse applikasjonene hovedsakelig av grafiske designere og markedsføringsfolk. Slik programvare justerer tekst og bilder riktig i henhold til brukerens preferanser. Brukere kan bruke forhåndslagde maler eller lage sider fra bunnen av med de tilgjengelige verktøyene.

Hvordan hjelper Desktop Publishing-programvare en enkeltperson?

Nå etter å ha visst om denne programvaren, oppstår spørsmålet om hvordan denne desktop publishing-programvaren hjelper enkeltpersoner. Det er viktig å tilpasse dokumentarer med et profesjonelt utseende, noe som gjør dem lette å lese og attraktive.

Brukere kan designe et ekstraordinært og eksklusivt design som representerer deres kreativitet raskt. Det beste er at det er kostnadseffektivt og fleksibelt.

Desktop publishing-programvare kan imidlertid hjelpe folk med å produsere effektive materialer av høy kvalitet til ulike formål. La oss sjekke hvordan det kan hjelpe deg.

 • For bedrifter – Denne programvaren gjør det mulig for bedrifter å tilpasse eksklusivt markedsføringsmateriell med et profesjonelt utseende for å tiltrekke seg kunder. Det kan heve veksten til virksomheten din.
 • For pedagogiske formål – Disse programmene kan hjelpe lærere med å designe studieveiledningen og studiemateriellet, som inkluderer plakater, leksjonsplaner, rotkart og alt.
 • For ideelle organisasjoner – Desktop publishing-programvare lar ideelle organisasjoner utforme informativt og kunnskapsrikt materiale for sine kunder i løpet av sekunder.

Men bortsett fra profesjonell bruk, kan brukere bruke denne programvaren til personlig bruk og designe overbevisende materialer som invitasjoner, gratulasjonskort, album, etc.

Hvorfor og når bør desktop publishing-programvare brukes?

Grunner til å bruke desktop publishing-programvare kan variere fra person til person basert på bruken. Her fremhever vi noen grunner til å forklare hvorfor og når man bør bruke denne programvaren.

 • For dokumenter av profesjonell kvalitet – Brukere kan designe dokumentene sine ved å bruke avanserte verktøy og funksjoner som er tilgjengelige i programvaren for å tilpasse høykvalitetsdokumentene sine.
 • For å spare tid – Ved å bruke funksjonene kan brukere spare tid ved å automatisere repeterende oppgaver.
 • For å spare penger – For å outsource design kan denne programvaren være det beste alternativet. Denne programvaren reduserer behovet for profesjonelle designere.
  8 beste 7 dager å dø Serverhosting for alle

I tillegg til alle disse funksjonene, er den beste funksjonen til desktop publishing-programvare dens fleksibilitet. På grunn av denne funksjonen kan brukere kontrollere designprosessen og avgrense designene sine til de føler seg fornøyde.

Imidlertid bruker selskaper denne desktop publishing-programvaren for overbevisende annonser, reklametavler, visittkort eller for å justere dokumenter og mediefiler. Her avrundet vi topp desktop publishing-programvare, og fremhevet deres unike funksjoner, fordeler og ulemper. Så uten ytterligere forsinkelser, la oss ta fatt på denne reisen.

Adobe InDesign

Adobe InDesign er blant de vanligste programmene markedsførere, utgivere og designere bruker. Adobe InDesign er imidlertid utmerket for komplekse og lange dokumenter for å få dem til å se profesjonelle ut. Dessuten er denne desktop publishing-programvaren mest kjent for sine uovertrufne funksjoner innebygd i den.

I tillegg gjør dens rike layoutverktøysett med andre kreative skyapplikasjoner som Photoshop og Illustrator design fleksibel og tilgjengelig. Enten du ønsker å designe digitale brosjyrer eller firmaplakater, er denne desktop publishing-programvaren den ultimate layouten for enhver kreasjon.

Du kan bruke InDesign til å fremskynde bedriftens vurderingsprosess på en merkevarebok, noe som gjør det enkelt å dele eiendeler, legge til tilbakemeldinger og samarbeide med interessenter.

Videre inkluderer hovedfunksjonene vektorgrafikk og interaktive medier med teknologi for automatisk endring av størrelse og flere orienteringer. Brukere kan sende ut data i forskjellige tilgjengelige former, inkludert PDF og ePUB.

Dens spesifikasjoner inkluderer følgende:

 • Pris: USD 20,99/måned
 • Støttesystem: Windows og Mac

Brukere kan få tilgang til deres gratis prøveversjon, gyldig i 7 dager, for å få erfaring. Kort sagt, i Adobe InDesign desktop publishing-programvare kan brukere få alt de trenger uansett hvor fantasien tar dem.

QuarkXPress

QuarkXPress ble utgitt i 1987, og det er nummer én valg for oversettere som jobber med flere prosjekter samtidig, og gir dem mange muligheter. Quark gjør det mulig for brukere å integrere med Microsoft Excel og XML for å forenkle dataeksport og import. I dag støtter Quark også e-bøker og nettsider.

Denne desktop publishing-programvaren lar brukerne ha mer kontroll og være deres beslutningstakere.

Hovedfunksjonene til Quark inkluderer evnen til å lage nettsider og Android-applikasjoner sammen med de imponerende OpenType-kontrollene og import av filer fra InDesign.

Dens spesifikasjoner inkluderer følgende:

 • Pris: $474,00
 • Støttesystem: Windows og Mac

Som Adobe InDesign kan Quark-brukere ha en gratis prøveversjon i opptil 7 dager. Kort sagt, Quark er et brukervennlig program for nybegynnere med 37 språk. I tillegg tilbyr den et stort utvalg av imponerende funksjoner for å gi brukere media og grafikk av høy kvalitet.

  Fiks Roku-feilkode 018

SmartDraw

SmartDraw desktop publishing-programvare er designet med tanke på kravene til nybegynnere. Avanserte verktøy, funksjoner og automatisering lar brukere designe uavhengig ved å bruke tankene sine.

SmartDraw-programvaren kjører imidlertid på alle operativsystemer med internettforbindelse. I tillegg, sammen med tegning, kan du planlegge og organisere ethvert prosjekt du vil bygge.

I tillegg sørger de kraftige desktop publiseringsverktøyene for at programvaren skiller seg ut fra annen desktop publishing-programvare. Denne desktop publishing-programvaren er integrert med Jira, Trello, Confluence, Outlook og mer for å strømlinjeforme arbeidsopplevelsen.

Dens spesifikasjoner inkluderer følgende:

 • Pris: $9,95/måned for enkeltbrukere og $5,95/måned for flere brukere
 • Støttesystem: Windows og Mac OS
 • Gratis prøveversjon: 7 dager

Dens intelligente formateringsmotor og profesjonelle resultater av høy kvalitet kan heve prosessen for desktop publisering. Brukere kan sømløst dele filer med delingsapper som Dropbox, Box, Google Drive og mange flere.

Affinity Publisher 2

Affinity Publisher 2 er et alternativ til Adobe med en rimelig pris og et bredt utvalg av unike maler. Denne desktop publishing-programvaren er utviklet for å gi tilgjengelighet for å jobbe med flere fil- og dokumenttyper. Dessuten integrerer denne programvaren godt med Affinity-applikasjoner.

Videre inneholder Affinity Publisher 2 avanserte typografiverktøy og et bredt spekter av tilpasningsevner slik at brukere sømløst kan tilpasse sitt visuelle innhold. På grunn av de billigere prisene er dette derfor tilgjengelig for små bedrifter. Denne programvaren passer deg hvis du er en amatørbruker og ønsker å starte reisen. Likevel er det et fullt utstyrt program.

Dens spesifikasjon inkluderer følgende:

 • Pris: $54,99/måned
 • Støttesystem: Windows og Mac

Affinity Publisher 2 tilbyr gratis prøveversjon i opptil 90 dager, sammen med disse enestående funksjonene. Kort sagt, det er et av de beste valgene du kan gjøre, og gjør det mulig for brukere å lage eksklusive design ved å bruke de tilgjengelige funksjonene.

Marq

Så følgende desktop publishing-programvare er Marq, tidligere Lucidpress, som brukere kan bruke uten å bruke noen krone. Dermed er det en gratis desktop publishing-programvare utgitt i 2013.

Det er imidlertid gratis og enkelt å tilpasse flotte plakater, hefter, brosjyrer og andre kreasjoner med Marq. Denne desktop publishing-programvaren er designet for å dra og slippe på lerretet og designe.

Dessuten kan du bruke dens innebygde maler, noe som gjør prosessen raskere og enklere. Du kan lagre alle merkevarene dine på ett sted. Med dette nettbaserte programmet og avanserte dataautomatiseringsfunksjonen kan du spare mye av tiden din. Desktop publisering og design har alltid vært mer brukervennlig.

Dens spesifikasjoner inkluderer følgende:

 • Priser: Gratis til å begynne med eller $3/måned
 • Støttesystem: Windows, Mac OS og Ubuntu

Kort sagt, Marq gjør det mulig for brukere å drive organisasjonen fremover mens de jobber sømløst med teamet deres. Denne desktop publishing-programvaren lar også brukere eksportere innhold gjennom digitale og trykte kanaler.

Swift Publisher

Swift Publisher ble designet spesielt for å være et sideoppsett for Mac, tilgjengelig til rimelige priser. Opptil 500+ profesjonelle maler er tilgjengelige for ulike utskriftsprosjekter.

  Fix Zoom Kan ikke koble til feilkode 5003

Den kan legge InDesign bak seg i det beste kappløpet for desktop publishing-programvare via sitt mangfoldige utvalg av rike utklippssamlinger. Dessuten tilbyr Swift Publisher 2000+ gratis utklippsbilder og 40 000 bilder med sin pro-versjon for bare $9,99.

I tillegg, hvis brukere ønsker å lage tekststilene sine, kan de gjøre det ved å bruke avanserte verktøy. I tillegg er hovedsider også tilgjengelige for å lage eksklusivt innhold. Imidlertid kan brukere enkelt få tilgang til albumene sine fra Apple Photos, iTunes-biblioteket eller en hvilken som helst mappe.

Dens spesifikasjoner inkluderer følgende:

 • Pris: $19,99
 • Støttesystem: Mac OS
 • Gratis prøveperiode: Opptil 14 dager

Med Swift Publisher har det blitt mer tilgjengelig å lage en interaktiv fortelling for å publisere og dele. Så bare ved å bruke et dra-og-slipp-redigeringsprogram, kan du lage en smidig kreasjon av deg.

iStudio Publisher

Hvis du vil ha et enkelt og omfattende alternativ for skrivebordspubliseringsprosessen, er iStudio Publisher, opprettet i 2009, tilgjengelig. Denne desktop publishing-programvaren er brukervennlig og morsom; designeren kan få tilgang til mange eksportfilmetoder. Du kan lære av online videoopplæringer hvis du er nybegynner og vil vite hvordan du bruker iStudio Publisher for desktop publishing.

I tillegg, med iStudio, kan du eksportere PDF-filer for fargebehandling som passer for dine forhåndstrykkjobber. Imidlertid kan brukere eksportere filer i EPUB-, PDF- eller PTF-format.

Dens spesifikasjoner inkluderer følgende:

 • Pris: Gratis å bruke
 • Støttesystem: Mac OS

Imidlertid er den tilgjengelige versjonen av dette programmet tilgjengelig med en betalt for funksjoner på pro-nivå. Totalt sett lar iStudio Publisher desktop publishing-programvare brukere designe jevne vektorbaserte oppsett og er gratis og enkel å bruke.

Paginering lar brukere samle inn data fra hvilken som helst kilde, for eksempel Excel, SQL, Prestashop og mer, for å konvertere dem til profesjonelle dokumenter. Dette verktøyet gjorde det enklere for kunder å lage oppdaterte kommersielle dokumenter av høy kvalitet.

Imidlertid kan brukere som ønsker tilpassede priser med volumrabatter velge Paginering-programvare for desktop publishing. Komplette tilpasningsalternativer og andre avanserte funksjoner tiltrekker brukere. Imidlertid er programvaren designet for bare noen brukere, da den er utfordrende.

Dens spesifikasjoner inkluderer følgende:

 • Pris: $550/år
 • Støttesystem: De fleste nettleserbaserte systemer
 • Gratis prøveversjon: Ikke tilgjengelig

Kort sagt, programvaren er en suveren erstatning for InDesign med de ekstra fordelene med skybasert programvare. I tillegg kan du i løpet av få minutter lage design som ser ut som om de tok timer. Du kan også redigere de ferdige designpakkene for en unik utgang.

Konklusjon

I et nøtteskall har desktop publishing-programvare revolusjonert måten vi designer og publiserer visuelt innhold for digitale medier. En mengde programvare tilgjengelig kan hjelpe deg med å tilpasse et eksklusivt design for dine digitale medier.

Hvis du fortsatt prøver å finne den som passer for deg, har vi listet opp noen av våre beste forslag til programvare for desktop publisering som du kan bruke sømløst. Sist, men ikke minst, etter hvert som teknologien skrider frem, leter brukerne fortsatt etter bedre versjoner, funksjoner og mer innovative teknikker for å lette desktop publiseringsprosessen.

Du kan også utforske noe åpen kildekode-programvare for web- og grafiske designere.