9 AI Headshot Generatorer for profesjonelle nærbilder

Kunstig intelligens har blitt en stor del av livene våre de siste årene. Det spiller ingen rolle om vi er klar over det eller ikke; vi bruker alle AI i vårt daglige liv.

Fra smarttelefoner til sosiale medier til banksektoren – AI er overalt. Nå som det fortsetter å oppgradere, er mennesker i stand til å oppnå nye høyder.

En slik anvendelse av AI er å lage profesjonelt utseende hodebilder uten å gå til et faktisk studio.

Ja, ved hjelp av AI-hodeskuddgeneratorer kan enkeltpersoner nå få nærbilder av høy kvalitet uten å stå foran et kamera eller ansette en profesjonell fotograf.

Disse verktøyene er ideelle for alle – fra arbeidsgivere til forretningsfolk til jobbsøkere – for å generere flotte hodebilder som de kan bruke hvor som helst. Og det beste er at de fleste av disse verktøyene er så enkle å bruke at de ikke krever noen forkunnskaper.

For tiden er det nok av AI-drevne hodeskuddgeneratorer, men mange av disse produserer egentlig ikke de ønskede hodebildene. Det er derfor vi vil nevne noen av de beste AI-hodeskuddgeneratorene for profesjonelle bilder nedenfor. Les videre for å finne ut mer.

Hva er en hodeskuddgenerator?

En hodebildegenerator er et AI-drevet verktøy som hjelper brukere med å generere digitale portretter som ligner ekte fotografier. AI-algoritmen lager en modell som prøver å gjenskape et individs ansikt i digital kunst med fotorealistiske trekk.

Slike AI-genererte hodebilder er perfekte for ulike formål, inkludert digital CV-oppretting, logodesign, oppdatering av bedriftsprofilbilder, etc.

Les også: Beste AI-drevne bilderedigeringsprogramvare og apper for profesjonelle

Hvordan fungerer en hodeskuddgenerator?

Hodebildegeneratorer lager fotorealistiske bilder ved å bruke referansebildene levert av en bruker. AI-algoritmen trener seg selv ved å bruke disse bildene og lager en AI-modell. Ved å bruke denne modellen rekonstruerer AI en persons ansikt fra kunnskapen de har fått om ansiktstrekkene deres. De fleste headshot-generatorer er ganske enkle å bruke.

De lar brukere eksperimentere med ulike stiler, frisyrer, bakgrunner, antrekk osv., selv om de mangler inngående teknisk kunnskap. Disse verktøyene prøver å opprettholde så mye nøyaktighet som mulig.

De fleste av dem krever også flere bilder av brukeren klikket fra forskjellige vinkler. Dette hjelper et hodebildegeneratorverktøy til å analysere ansiktstrekk bedre og gi utdata av topp kvalitet.

Nå som du vet et par ting om hva hodeskuddgeneratorer er og hvordan de fungerer, la oss fortsette med å liste noen fantastiske hodeskuddgeneratorer som garantert vil imponere deg:

  Hvordan uskarpe bakgrunn på zoom?

Hodeskudd AI

Headshot AI er en flott måte å få profesjonelle hodebilder på på få minutter. Med Headshot AI til tjeneste, er det ingen grunn til å kaste bort dine hardt opptjente penger og tid.

Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildene dine, og verktøyet vil generere førsteklasses hodebilder på bare to minutter. Verktøyet støtter flere bildeformater. Disse er .jpg, .webp, .png og .heic. Likevel støtter den ikke .gif- eller .avif-formater.

AI-avatarene som Headshot AI lager ligner ansiktet i kildebildet så mye som mulig. Så utgangene ser naturlige ut. Dessuten beskytter verktøyet ditt privatliv. Den sletter alle bildene som er lastet opp på nettstedet etter at tretti dager har gått.

På publiseringstidspunktet kommer Headshot AI med tre forskjellige betalte pakker som starter med en engangsbetaling på 21 USD. Det er også mulighet for å få full refusjon innen de to første ukene, forutsatt at ingen AI-trening har startet.

Aragon

Aragon er en effektiv løsning for alle dine hodeskuddrelaterte behov. Dette hendige verktøyet hjelper brukere å gjøre vanlige fotografier om til fantastiske hodebilder uten problemer. Verktøyet utfører retusjeringsprosessen på tretti minutter. Aragon trenger tolv av bildene dine for å trene AI-algoritmen om utseendet ditt.

Når den er lært, vil algoritmen lage hodebilder av topp kvalitet ved å bruke kunnskapen om ansiktstrekkene dine. Det er et velkjent faktum at de fleste rekrutterere har en tendens til å avvise kandidater på grunn av deres dårlige kvalitet på LinkedIn-profilbildet.

Selv om det er uheldig, forteller slike hendelser oss én ting: førsteinntrykk betyr noe, spesielt i bedriftsverdenen. Aragon sørger for at ingen rekrutterer noen gang avslår søknaden din basert på hvordan du ser ut på bildet ditt.

Aragon er også et sikkert nettsted som bruker AES256-kryptering og er vert for databasene i USA med SOC 2- og ISO 27001-sertifiserte leverandører. Selskapet lover å ikke selge dataene dine til noen. Så dataene dine er trygge hos Aragon.

Aragon lar brukere generere førti profesjonelle HD-hodebilder for 69 USD.

HeadshotPro

HeadshotPro er den perfekte løsningen for alle dine behov for å lage hodebilder. Ved å bruke bildene dine som referanse, kan AI-algoritmen lage utsøkte hodebilder som nesten ikke kan skilles fra faktiske fotografier. HeadshotPro eliminerer behovet for fysiske opptak.

Bortsett fra solo-kreasjoner, kan AI lage iøynefallende hodebilder for alle lagkameratene dine. Du kan invitere kollegene dine til å bli en del av teamet ditt og laste opp selfiene deres for å få resultater i studiokvalitet.

  8 Sårbare nettapplikasjoner for å praktisere hacking på lovlig måte

AI-en lager over 120 hodebilder for hvert teammedlem. Den bruker også optimalisering for hvert bilde for å sikre riktig farge, fokus, belysning osv. I tillegg kan du velge mellom ulike bakgrunner og klær for å ta nærbildet ditt til nye høyder.

Selv om verktøyet automatisk sletter alle opplastede bilder og genererte avatarer fra deres servere innen en uke, kan du slette dem umiddelbart hvis du vil.

Når den er opprettet, lar HeadshotPro deg overta fullt eierskap til utdataene. Dermed kan du bruke dem hvor som helst du vil uten bekymringer.

For øyeblikket tilbyr HeadshotPro individuelle planer som starter på 29 USD/skyt og teamplanene starter på 39 USD/person.

StudioShot

Ved å bruke StudioShot kan du lage virtuelle hodebilder på få minutter. Ved hjelp av StudioShots fantastiske nærbilder kan du få hodebilder av høy kvalitet uten å velge en tradisjonell fotoshoot.

Det er mange stiler å velge mellom, inkludert LinkedIn, Real Estate, Executive, Charcoal Grey, Bright White og mange flere. Hver stil er unik når det gjelder belysning, bakgrunn og generell estetikk.

Interessant nok er StudioShot-teamet kjent for å gi uendelige touchups. Det betyr at de vil fortsette å ta opp hodebildet ditt til du føler deg fornøyd. Resultatene er fantastiske og ideelle for teamsider, LinkedIn-profiler, brosjyrer, visittkort og annet.

StudioShot tilbyr en rekke planer basert på antall teammedlemmer, fra 29,25 USD/person (1-5 medlemmer).

Dreamwave.ai

Dreamwave.ai er en AI-drevet headshot-generator som hjelper brukere med å lage sine AI-avatarer i ulike antrekk, bakteppe, frisyrer osv. Foruten mennesker kan den også lage AI-avatarer av kjæledyr.

AI-algoritmen er effektiv i det den gjør og får mest mulig ut av bildene dine ved å utlede de beste vinklene dine.

Dreamwave.ai lar ingen stein stå uvendt når du henter frem den beste versjonen av deg. Alt som trengs er 10+ bilder, og du vil få nesten ekte resultater i løpet av en dag. Du kan velge de du liker og dele dem hvor du måtte ønske.

Vanligvis tar Dreamwave.ai 50 USD for 50 bilder. Men for øyeblikket har de et tidsbegrenset tilbud som lar deg kjøpe 50 bilder for 29 USD.

Prøv det på AI

Med Prøv det på AI til din disposisjon, blir hodebilder av studiokvalitet en kakevandring. Etter å ha sendt inn bildene for å lage AI-hodebilder, kan du velge hvilken portrettstil du liker.

Når den er sendt inn, vil algoritmen begynne å fungere og gi deg utdataene innen 1-3 dager. Uansett hvor du vil bruke hodebildene dine – det være seg på LinkedIn, i en datingapp eller et annet sted – kan Prøv det på AI oppfylle dette behovet.

  Hvordan kombinere eller gruppere sektordiagrammer i Microsoft Excel

For øyeblikket gir Prøv det på AI 100 AI-hodebilder for 17 USD. I tillegg, hvis du vil at et menneske skal rette opp hodebildet ditt, må du betale 7 USD ekstra for menneskelig redigering.

Hodebilder av AI

Hodebilder fra AI kan være din hodebildegenerator hvis du prioriterer å få fotorealistiske utdata. Kunstig intelligens studerer ansiktstrekkene dine grundig og genererer en modell basert på kunnskapen du har oppnådd.

Når den er generert, oppretter den flere hodebilder og varsler brukeren. Prosessen for å lage hodebilder tar omtrent 3 timer. Og etter at 24 timer har gått, sletter verktøyet automatisk alle bildene dine. Derfor beskytter Headshots by AI oppriktig personvernet ditt.

Hodebilder av AI-tjenester er betalt. Du må betale på forhånd for å starte AI-treningsprosessen. Dessuten er det ingen refusjonsalternativer tilgjengelig.

PFMaker

PFMaker eller Profile Pic Maker er et flott verktøy for å generere flotte bedriftsprofilbilder for deg og teamet ditt. Denne AI-hodeskuddgeneratoren krever bare ett enkelt bilde for å lage AI-bildet ditt.

I motsetning til mange andre headshot-generatorer bruker ikke PFMaker flere timer på å levere resultater. I stedet gir den utganger innen en time.

Som nevnt tidligere, kan LinkedIn-profilbildet ditt gjøre eller ødelegge jobben din. PFMakers 100+ portretter av toppkvalitet sikrer at førsteinntrykket ditt alltid er på punkt.
PFP er et gratis verktøy, og alle kan bruke det.

Secta AI

Secta AI hjelper deg med å lage profesjonelle hodebilder ved å bruke dine vanlige selfies. På mindre enn en time genererer verktøyet hundrevis av slående nærbilder. FYI, Secta AI gir deg et privat galleri. Du kan lagre portrettene dine i dette galleriet og eksportere de du liker.

I tillegg er bildekvaliteten også utmerket. Det som imidlertid gjør at Secta AI skiller seg ut er pengene-tilbake-funksjonen. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene, kan du få full refusjon, forutsatt at du ikke har lastet ned noen bilder ennå.

Per nå tilbyr Secta AI en lanseringsrabatt. Så du kan kjøpe 300+ profesjonelle hodebilder for bare 49 USD i stedet for 99 USD.

Siste ord

Som du kan se, har markedet mange effektive AI-hodeskuddgeneratorer for profesjonelle nærbilder. Vår liste var ment å informere deg om noen av de beste alternativene blant dem.

Prøv dem i dag og lag fantastiske hodebilder uten å gå i studio eller ansette en fotograf. Spar din dyrebare tid og penger, og bli en stjerne i bedriftsverdenen. Lykke til!

Nå kan du lese om de beste AI-selfie-generatorene.