Covey reduserer kostnadene i rekruttering og WorkOS for å lette utviklingen

Hallo! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Covey

AI-drevet Covey bidrar til å redusere persontimer og opptil 80 prosent kostnad i rekrutteringsprosessen.

Covey er en AI-innkjøpsassistent som er opplært til å finne og evaluere den rette kandidaten basert på dine nøyaktige krav. Du kan beskrive de nøyaktige ferdighetene og betingelsene du ønsker å ansette med dine egne ord, og Covey vil generere en bot som utfører strategien din på tvers av toppplattformer som Linkedin, Github og en rekke CV-sider.

Covery-boten vil evaluere og filtrere de spesifikke CVene med forslag for å velge riktig kandidat. Covey sparer deg for tid fra å manuelt se gjennom hver kandidats profil. Du kan se hvordan treff bestemmes og gi tilbakemelding for å gjøre systemet smartere.

  InnerList sier at det er List-appen som mangler på iPhone

Covey CRM vil sende personlig tilpassede e-poster til kandidater på listen for videre behandling. I tillegg hjelper konsollen også med å generere diagrammer og se detaljert kommunikasjon mellom kandidater og engasjere seg i en-til-en kommunikasjon. Noen toppselskaper hevdet at Covey sparte dollar og ga effektive kandidatprofiler.

WorkOS

WorkOS er en utviklerplattform som gjør det mulig å lage bedriftsklare apper uten behov for måneder med utvikling.

Det er en moderne API-plattform som gjør det mulig for utviklere å designe og sende bedriftsfunksjoner som Single Sign-On (SSO), Directory Sync, et administrasjonsnettsted for enterprise onboarding, Multi-Factor Auth og Audit Logs i løpet av få timer.

  6 rettelser for lokal skriver som ikke vises på eksternt skrivebord

Admin-portalen, som vedlikeholdes og drives av WorkOS, gir IT-administratorer et brukervennlig grensesnitt for å konfigurere SSO og Directory Sync Connections på en enkel, rask og sikker måte.

Med bare noen få linjer med kode lar WorkOS deg integrere SSO i din eksisterende applikasjon. Over 20 identitetsleverandører, inkludert Okta, GSuite, Azure, Jumpcloud, OneLogin og andre, vil bli støttet av applikasjonen din.

Dens utviklervennlige API-er muliggjør interaksjon med over 12 katalogtjenesteleverandører, inkludert Microsoft Active Directory, Okta, Workday og Google Workspace, for fullstendig brukerlivssyklusadministrasjon, inkludert automatisk klargjøring og deaktivering av brukere, grupper og tilgangsbegrensninger.

Selskapet samlet inn $80 millioner i en serie B-finansieringsrunde, og noen av de raskest voksende SaaS-kundene er Webflow, Hopin, Vercel, PlanetScale, Loom, Airbase og mange flere.

  Alle Counter Blox-innløsningskoder: Løs inn nå

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.