Android

De 6 beste SMS-appene for Android

Hvis du ikke liker standard tekstmeldingsapp på Android-enheten din, er den superenkel å endre. Det er mange gode alternativer der ute, og takket være den tilpassbare naturen til Android er det enkelt å bytte over. La oss ta en titt på noen av de beste alternative SMS-appalternativene der ute.

1. Meldinger

Nå kan denne være eller ikke være en alternativ app for deg. Det er fordi visse Android-enheter leveres med Messages som standard tekstmeldingsapp, som Motorola-enheter eller Google Pixels.

Noen andre produsenter som Samsung sender imidlertid enhetene sine med en proprietær tekstmeldingsapp forhåndsinstallert i deres tilpassede Android-skal. Hvis det er båten du er i, kan det være lurt å prøve Googles Messages-app.

Det er ikke den mest tilpassbare tekstappen der ute, men den er så enkel og stabil som den kommer. Den tildeler tilfeldig en ny farge til hver tekstsamtale og har litt støtte for klistremerker, pluss at den støtter RCS-meldinger og vil filtrere ut spam. Selvfølgelig er det ingen annonser eller kjøp i appen. Denne appen er mest for folk som vil ha noe som bare fungerer.

Nedlasting: Meldinger (Gratis)

2. Puls SMS

Pulse SMS er en fantastisk blanding av tilpassbarhet og enkelhet. Du får alle de beste funksjonene her sammen med et nydelig Material Design-utseende.

Du kan endre utseendet på meldingsboblene, angi egendefinerte farger for hele appen eller individuelle samtaler, planlegge tekstmeldinger, svarteliste numre, arkivere samtaler og utsette sendingen hvis du ønsker å kunne avbryte noen sekunder etter sending.

Og det er bare gratisversjonen (som ikke engang har annonser). Med et kjøp i appen kan du sende og motta meldinger fra en rekke andre plattformer. Pulse har en Chrome-app, Chrome-utvidelse, Web Messenger, Firefox-tillegg, Android TV-app, Android-nettbrett-app og Android Wear-app. Hvis dine iPhone-elskende venner noen gang skryter av at iMessage lar dem sende tekstmeldinger på Mac-en, bare fortell dem om Pulse.

  Addappt kommer på Android; Synkroniser kontaktinformasjon med venner

Denne tjenesten koster $59,99 for et livstidspass, eller du kan abonnere for en måned eller et år. Men selv uten funksjonalitet for meldinger fra hvor som helst, er det fortsatt en solid meldingsapp med alle funksjoner.

Nedlasting: Puls SMS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Textra har eksistert en stund nå, men det har utviklet seg grasiøst. Den inkluderer Textra Bot hvis du vil stille den noen spørsmål om appen, men bortsett fra det tilbyr den tonnevis av tilpasningsfunksjoner i en rask pakke. Du kan til og med redigere emoji-stilen i appen slik at du kan ha emojier i iOS-stil.

Du kan tilpasse samtaler individuelt eller batch-redigere flere chatter samtidig. Hvis du vil, kan du ringe folk direkte fra tekstskjermen eller skumme gjennom alle bildene og videoene dere har sendt til hverandre. Det er ikke mye du ikke kan gjøre med Textra.

Til tross for at det virker som en helt gratis app, starter Textra deg faktisk med en 14-dagers annonsefri prøveperiode. Etter det kan du enten fortsette med annonser eller oppgradere til Pro for en engangsbetaling. Ved å oppgradere til Pro-versjonen kan du sende premium tekstmeldinger til alle kontaktene dine.

Nedlasting: Tekstra SMS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

4. Chomp SMS

Chomp SMS er brakt til deg av de samme som laget Textra. Hvorfor de laget to veldig like teksting-apper er noens gjetning, men Chomp er også et godt valg. Det er ingen Textra Bot, men det er omtrent alle de andre funksjonene: temaer, emoji-stiler, individuell samtaleredigering, planlagte meldinger, en svarteliste og mer.

  Focal (Beta) har som mål å være den ene kameraappen som styrer dem alle [Android]

Det som er bra med å bruke Chomp SMS er at du ikke får en grense på planlagte meldinger. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke Chomp til å sende massemeldinger, da meldingene av og til er forsinket. Bruk i stedet en av de anbefalte Android-appene for å sende SMS-meldinger i bulk.

Alt i alt er det et ganske pålitelig alternativ for folk som kun vil ha personalisering. Akkurat som med Textra, vil Chomp SMS på et tidspunkt begynne å vise annonser eller be deg om å betale et lite kjøp i appen for å fortsette uten dem.

Nedlasting: Chomp SMS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

5. Stemnings-SMS

Mood SMS er absolutt den mest unike av gjengen. Temaer går vilt i humøret, innstillingsmenyen er fargerik og sprudlende, og tastaturet har animerte emojier i iOS-stil. Det er en eklektisk og unik opplevelse som ikke er for alle, men den vil være helt riktig for noen.

Det er så mange temaer å velge mellom, du kan skjule noen meldinger i en privat boks, det er små Chat Head-lignende varsler, den støtter in-line GIF-er og YouTube-videoer, og den er like tilpassbar som alle de andre appene på denne liste.

Den har også en dedikert emoji-butikk hvor du enten kan laste ned gratis eller foreta et kjøp i appen for å låse opp premium emojis. I tillegg til det, for et månedlig abonnement eller en engangsbetaling, kan du låse opp flere funksjoner som premium-temaer, meldingskryptering, sikkerhetskopiering og gjenoppretting, og muligheten til å bli kvitt alle annonser samtidig.

For en særegen, supertilpassbar meldingsapp, bør du velge Mood SMS.

  Slik aktiverer du Ikke forstyrr på Android 10 og 11

Nedlasting: Stemnings-SMS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Handcent Next SMS Messenger

Handcents Next SMS Messenger gjør alt du forventer at en moderne meldingsapp skal gjøre. Du kan merke samtaler som favoritter, arkivere og svarteliste dem, endre temaet for appen, sikkerhetskopiere chatter, planlegge sending av meldinger, feste samtaler til toppen og lage snarveier for dem til startskjermen og mer.

Brukergrensesnittet til appen er riktignok ikke det beste, men Next SMS Messenger veier mer enn opp for det via det omfattende funksjonssettet. Og takket være Handcent Anywhere kan du synkronisere chattene dine og få tilgang til dem på telefonen, datamaskinen og smartklokken.

Vi likte også kjøremodusfunksjonen som lar deg automatisk svare på tekstmeldinger slik at du ikke blir distrahert når du kjører. Sikkerhetssenter-menyen viser deg hvordan du kan forbedre sikkerheten til appen og beskytte chattene dine.

Merk at mange av funksjonene i appen bare kan brukes hvis du er logget på en Handcent-konto, så du må kanskje opprette en. Du kan også registrere deg for et medlemskap på $5,99 i året for å bli kvitt annonser og låse opp andre premiumfordeler.

Nedlasting: Handcent Next SMS Messenger (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Hvilken er den beste Android SMS-appen?

SMS-meldingsappen som fungerer best for deg fungerer kanskje ikke best for noen andre, og de fleste av disse tilbyr lignende tilpasningsevner uansett.

Vi anbefaler Googles Messages-app for deg hvis du ikke trenger noen fancy funksjoner, Mood SMS hvis du vil ha tilpasninger, og Pulse SMS og Handcent Next SMS for alle andre. Men hvis du vil ha enda flere funksjoner, kan det være lurt å prøve meldingsapper som WhatsApp eller Telegram som sender meldinger over internett i stedet.

x