Forbedre iPhone-bærer og WiFi-signalstyrke med signalforsterker

«Dødens grep»-problemet er kanskje ikke noe mer enn en skummel historie fra fortiden for iPhone-eiere, men innimellom er vi alle nødt til å ønske at det var en måte å få et sterkere WiFi-signal på vår iOS enhet. Det samme gjelder for 3G- og 4G-signaler, som kan miste noe av styrken med tiden når enheten begynner å gå i hvilemodus. Signal Booster er en Cydia-tweak som kan hjelpe deg med å løse dette problemet. Den har eksistert i jailbreak-butikken en god stund, og har først nylig blitt kompatibel med iOS 7. Tweaken ber ikke brukerne om å gjøre for mye, men resultatene er totalt sett ganske positive. Signal Booster starter hele prosessen med ressursallokering på iPhone-en din på nytt, og sørg for å legge nok strøm bak signalmottaket for data og WiFi, noe som til slutt fører til bedre talekvalitet i samtaler og raskere surfe-/nedlastingshastigheter. Selvfølgelig er dette ikke så forskjellig fra noen metoder for signalforbedring vi har sett for Android, men Signal Booster skiller seg ut ved å tilby en virkelig ett-trykks metode, i stedet for å be brukere om å utføre en lang flyt av trinn hver gang de vil få den ekstra signallinjen på telefonens statusområde.

  Slik importerer du LinkedIn-kontakter mens du holder e-posten din privat

For å aktivere Signal Booster, trykk ganske enkelt på Springboard-ikonet én gang. Det tar noen sekunder før appen gjør jobben sin og oppdaterer nettverkets signaler. Signalene slukner ikke helt mens Signal Booster er i bevegelse, men de mister noe av styrken før de kommer tilbake i sin fulle prakt. Når appen har gjenopprettet enhetens radio til optimal tilstand, slår Signal Booster seg av automatisk.

Appen fungerer som annonsert i vår erfaring, og gjør noen forbedringer i signalstyrken. Det kan ikke skade å prøve det når du desperat leter etter litt ekstra dekning på iPhone. Tweaken koster 99 cent, og er tilgjengelig i BigBoss-repoen til Cydia-butikken. Det er ingen alternativer å konfigurere; Signal Booster legger ikke til en egen meny i appen for aksjeinnstillinger, og til og med appens egen Springboard-inngang er blottet for alt annet enn en animasjon.

  Integrert grafikk er i ferd med å bli mye bedre

Signal Booster er designet for å fungere med iPhone 3GS og nyere, mens de støttede fastvareversjonene inkluderer iOS 5, iOS 6 og iOS 7. Dette betyr at appen nå tilbyr kompatibilitet med mange flere enheter enn den gjorde tidligere, så gi den et forsøk selv om du aldri har hørt om Signal Booster før.