Snapchat

Hvordan sjekke om noen ble uvenner med deg på Snapchat

Som andre sosiale medieplattformer, annonserer ikke Snapchat når noen blir venner med deg på appen. Så hvordan kan du finne ut om noen virkelig har blitt uvenner med deg eller bare slettet kontoen deres? La oss finne det ut.

Slik bekrefter du om noen ble uvenner med deg på Snapchat

Det er ingen sikker måte å finne ut om noen ble uvenner med deg på Snapchat. Noen indikatorer kan imidlertid bekrefte mistankene dine.

  Hvordan remikse Snaps på Snapchat

1. Sjekk vennelisten din

Det første du bør gjøre er å sjekke kontaktlisten din for å se om du fortsatt kan se vennen din på listen. For dette, følg disse trinnene:

  • Åpne Snapchat og trykk på profilikonet ditt øverst til venstre.
  • Under Venner-delen velger du Mine venner.
  • Rull ned og se om han eller hun er oppført. Du kan også søke etter brukernavnet deres i den øverste søkelinjen.
  • Hvis navnet deres ikke vises på vennelisten din, kan det hende at de har blitt venn med deg.

    2. Sjekk samtalene dine

    En annen tilnærming er å sjekke samtalene dine. Hvis du har en pågående chat med personen, bør meldingene deres fortsatt være tilgjengelige.

    Men hvis du trykker på chatten og ingenting skjer i stedet for å vise samtalen som lagret eller ikke lagret, kan dette bety at de har blitt venn med deg.

      Slik får du Time Sticker i Snapchat

    Hvordan fortelle forskjellen mellom å være uvenner på Snapchat og andre årsaker

    Så langt har vi lært: Hvis du ikke kan se en venn i kontaktene dine, kan det hende at de har blitt venn med deg. Men hold ut, det kan også bety at de har blokkert deg eller slettet kontoen sin. Så, hvordan skiller vi mellom disse scenariene?

    Når noen har blokkert deg på Snapchat, er ingen av profilene dine synlige for den andre. Du vil ikke kunne sende eller motta snaps lenger. Hvis du prøver å legge dem til, kan du motta en melding som sier: «Beklager! Kunne ikke finne dette brukernavnet».

      Slik sletter du lagrede chatter i Snapchat

    På den annen side, hvis noen blir venner med deg, kan du fortsatt se profilen deres og sende dem snaps. De vil imidlertid ikke lenger vises på kontaktlisten din med mindre de legger deg til igjen.

    Til slutt, hvis noen sletter Snapchat-kontoen sin, kan du ikke se gamle chatter eller sende nye meldinger. De vil fortsatt vises på vennelisten din, men du får ikke tilgang til profilen deres. Så der har du det, en guide for hvordan du kan fortelle om noen blir venner med deg på Snapchat. Vurder disse indikatorene før du tar sosiale medier for seriøst.

    x