Slik bruker du Spotify Connect for å kontrollere avspilling eksternt

En av nøkkelfunksjonene tilgjengelig på Spotify er Spotify Connect. Men hva er det? Her er hva du bør vite om Spotify Connect og hvordan du kan bruke funksjonen til å styre avspilling eksternt og bytte musikkutgang mellom ulike enheter.

Hva er Spotify Connect?

Spotify Connect er en funksjon som lar deg fjernstyre avspilling på en enhet fra en annen over Wi-Fi. Det fungerer ved å spille musikk fra Spotifys servere i stedet for enheten din.

Med Spotify Connect kan du spille musikk på Xbox-konsollen, smarthøyttaleren eller TV-en mens du bruker mobilenheten til å kontrollere avspillingen. For smarthøyttalere gjør Connect det mulig å spille musikk uten problemer med Bluetooth-paring.

  7 bildereparasjonsprogramvare for å gjenopprette ødelagte bilder

I tillegg kan du bruke Connect til å overføre avspilling fra én enhet til en annen mens du er på farten, som å bytte avspilling fra telefonen til den stasjonære PC-en. Hvis du er ny på tjenesten, er det mange andre skjulte Spotify-funksjoner du bør prøve.

Slik bruker du Spotify Connect

For å bruke Spotify Connect trenger du en enhet med tilgang til funksjonen. De fleste enheter med Spotify har Spotify Connect. For det andre må du ha begge enhetene koblet til samme Wi-Fi-nettverk.

I tillegg må du kanskje få et Spotify Premium-abonnement for å bruke Connect på enkelte enheter. Til slutt, last ned og installer Spotify på enhetene dine, og logg på kontoen din.

  6 måter å redusere smerte mens du skriver på et tastatur

Etter det, følg disse trinnene for å bruke Spotify Connect:

 • Åpne Spotify og trykk på en sang for å spille.
 • Trykk på avspillingsstripen nederst for å åpne skjermbildet Spilles nå.
 • Trykk på høyttalerikonet nederst i venstre hjørne. Hvis du bruker iOS, må du gi Spotify tillatelse til å få tilgang til det lokale nettverket ditt og finne enhetene dine første gang. Du kan gjøre dette manuelt ved å åpne Innstillinger > Spotify og deretter veksle på lokalt nettverk.
 • Dette åpner en meny med alternativer med en liste over enheter du kan lytte fra. Under Velg en enhet trykker du på enheten du vil spille musikk fra. Fra denne siden kan du også starte en Spotify-jam.
 • Spotify vil koble til enheten, og høyttalerikonet forsvinner, erstattet av navnet på enheten som spiller musikk. Musikkutgang vil bli byttet til den valgte enheten.
 •   12 måter å fikse en iPhone-lommelykt som ikke fungerer

  Med Spotify Connect aktiv kan du kontrollere avspilling på den eksterne enheten fra gjeldende enhet. Du kan gjenta Spotify-sanger, pause, endre sanger og mer. Du kan til og med bytte lyd tilbake til din primære enhet.

  Fjernstyr avspilling på Spotify på tvers av forskjellige enheter

  Spotifys Connect-funksjon hever lytteopplevelsen din på strømmetjenesten, slik at du kan overføre lyd fra en enhet til en annen med bare noen få trykk. Den fungerer på tvers av forskjellige enheter, så selv om du har en smarthøyttaler eller en musikkstrømmeenhet, er den sannsynligvis Connect-aktivert.