Slipp løs redigeringspotensialet med riktig programvare

Fotoredigering har alltid vært en het gig på markedet.

Enten du er en profesjonell designer, en gründer, en fotograf eller en person med personlige fotoredigeringsbehov, trenger du et eksepsjonelt redigeringsverktøy for å sikre at ditt endelige bilde har «wow»-faktoren.

Å velge riktig verktøy er avgjørende hvis du ønsker å heve utseendet, følelsen og kvaliteten på bildene dine. De to bilderedigeringsprogramvarene som styrer bransjen akkurat nå er InPixio og Adobe Photoshop. Men hvilken programvare er perfekt for dine behov?

Etter å ha brukt både iPixio og Adobe Photoshop, har jeg sammenlignet de to basert på flere faktorer, inkludert funksjoner, verdi for pengene og brukervennlighet. Dette innlegget skal hjelpe deg med å velge riktig bilderedigeringsverktøy for dine personlige og profesjonelle behov. La oss dykke ned i det.

Oversikt over Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er for fotoredigeringsindustrien det Leonardo DiCaprio er for Hollywood – ansiktet til det.

Det er det ultimate verktøyet for behov for fotoredigering og grafisk design. Jeg tror knapt noen bedrifter bruker dette verktøyet til internt design eller redigeringsbehov. Ikke rart det regnes som verdens kraftigste bilderedigeringsprogramvare.

Enten du vil fikse en lyte eller lage fantastisk grafikk, har Photoshop deg. ✨ Du kan gjøre en haug med kule og unike ting med den for å forvandle bildene dine eller forbedre dem som du vil.

Du kan vekke fantasien til live fra grunnleggende justeringer som å justere lysstyrke og kontrast til mer avanserte funksjoner som å fjerne bakgrunner eller kombinere flere bilder. Dessuten, hvis du har lyst til å droppe Illustrator en stund, kan Photoshop hjelpe deg med å lage attraktive plakater, logoer, grafikk for sosiale medier og andre design.

For ikke å nevne, du kan bruke fantastiske filtre og effekter for å gjøre et vanlig bilde til et vintage mesterverk eller et futuristisk eventyrland ved å bruke bare noen få klikk rundt grensesnittet. I tillegg er det en hel verden av børster og verktøy å leke med, slik at kreativiteten din kan flyte fritt.

Alt i alt er Adobe Photoshop din beste venn for alt visuelt. Uansett om du er en nybegynner som aldri har brukt et verktøy som dette før eller en profesjonell som jobber med det daglig, vil dette verktøyet gjøre deg til et fotoredigeringsgeni.

Fordeler med Adobe Photoshop

Enten digital kunst eller grafikk du ønsker å lage eller retusjere noen bilder, har Photoshop alle verktøyene for å redigere bilder eller lage noe fra bunnen av.

  10 beste strømmeutstyr og utstyr for profesjonell spilling

Her er noen av de mange fordelene:

 • Allsidige redigerings- og designalternativer
 • Rask bilderedigering ved hjelp av innebygde verktøy
 • Tilgjengelighet av Photoshop-kurs
 • Profesjonell design til en brøkdel av prisen
 • Tallrike maler tilgjengelig på nettet
 • Ulike filtypestøtte
 • Hjelpsomt fellesskap av entusiaster
 • AI-integrasjon

Det oppsummerer Adobe Photoshop, men stol på meg når jeg sier at jeg ikke engang har skrapet overflaten av hele omfanget av dens dyktighet.

Vi introduserer InPixio

Det finnes flere alternativer til Adobe Photoshop for bilderedigering, hvorav ett er InPixio.

InPixio er en lettfattelig bilderedigeringsprogramvare som lar fantasien og kreativiteten din redigere et vanlig fotografi og gjøre det om til et kunstverk. 🎨

For det første er det et utmerket verktøy for å fjerne uønskede gjenstander eller personer som fotobomber favorittbildene dine fra den siste turen. Deretter har den en haug med verktøy for å forbedre farger, skarphet og lysstyrke som vil få bildene dine til å se Instagram-verdige ut på kort tid.

Dessuten kan du leke med kreative filtre, funky rammer og kule effekter for å gi bildene dine som trengte gnist.

Den tilbyr også alternativer for tilpasning, inkludert beskjæring, justeringer, forhåndsinnstillinger, korrigering, stiler, teksturer, rammer, selektiv retusjering, tekst og mer. Det komplette utvalget av redigeringshandlinger gir deg full autonomi i hvordan du vil forbedre bildet.

Grunnen til at jeg elsket å bruke InPixio er dens eksepsjonelle brukeropplevelse. Selv om du er nybegynner, trenger du ikke slite for å finne en solid fot. Med litt eksperimentering og studier kan du bruke InPixio som en proff og bli bedre over tid.

Totalt sett er InPixio din favorittvenn som vil heve utseendet til bildene dine og hjelpe deg å slippe løs kreativiteten din.

Fordeler med InPixio

Det er ingen mangel på fordeler for et verktøy som InPixio. Her er noen av de mange godhetsfordelene du får når du velger den som redigeringsprogramvare:

 • Liten eller ingen læringskurve
 • Mange innebygde verktøy
 • Lag originale design
 • Forbedre bilder raskt
 • AI-integrasjon

Selv om InPixio er fantastisk i seg selv, kan den komme til kort fra Adobe Photoshop på en rekke fronter, hovedsakelig funksjonaliteten. Photoshop er mye mer avansert, kanskje den mest utstyrte redigeringsprogramvaren i hele verden.

Det er god programvare for personlige og profesjonelle formål, men det overskygger ikke InPixios fordeler. Det kan tilby noe som Photoshop ikke kan. La oss se på en detaljert face-off mellom de to redigeringsgigantene.

InPixio vs. Adobe Photoshop

Lurer du på hvem som ville vinne en head-to-head-konkurranse mellom InPixio og Adobe Photoshop? Etter å ha brukt begge verktøyene en god stund, har jeg gjort noen observasjoner basert på visse standardparametere. Her er en detaljert sammenligning av de to.

#1. Brukervennlighet og brukergrensesnitt

Både InPixio og Photoshop har et imponerende grensesnitt, som setter dem på toppen av spillet. Spesielt InPixio har opplevd et forbedret grensesnitt og ytelse siden de tidligere versjonene, noe som gjør det enkelt for deg å navigere i de forskjellige verktøyene den tilbyr.

  18 Metaverse-jobber som kan bli populære i fremtiden

På grunn av det smale omfanget av funksjonalitet (redigering av bilder), tilbyr InPixio stort sett grunnleggende redigeringsverktøy, slik at en nybegynner ikke trenger å klø seg i hodet for å prøve å forstå kompliserte funksjoner.

Derimot er Photoshop en profesjonell designprogramvare som brukes av grafiske designere, webdesignere og digitale kunstnere for å redigere bilder og lage noe nytt fra ingenting manuelt. Den tilbyr flere avanserte designverktøy, som det kan ta lang tid å få taket på.

Nybegynnere trenger kanskje hjelp til å forstå Photoshop, men InPixio kan raskt læres og brukes med nok øvelse og tålmodighet.

Vinner: InPixio

#2. Tilgjengelighet på flere plattformer

InPixio og Adobe Photoshop er begge funksjonelle på flere plattformer. Du kan bruke verktøyene på nett, Mac, Windows, Android, iPhone og iPad. Selv om brukeropplevelsen på alle disse plattformene vil være forskjellig, vil du kunne bruke verktøyet helt fint, noe som gjør begge svært allsidige. Det er ingen differensierende faktor angående tilgjengelighet på flere plattformer, så jeg kaller denne runden uavgjort.

Vinner: Uavgjort

#3. Funksjoner, funksjonalitet og verktøy

Når det kommer til funksjoner og funksjonalitet, vinner Adobe Photoshop denne runden med en lek. Photoshop har avanserte redigeringsfunksjoner og verktøy som ingen annen redigeringsprogramvare tilbyr, for eksempel:

 • Lag
 • Vektorstøtte
 • Smarte objekter
 • Maskering
 • Utvalgsverktøy
 • Blandingsmoduser

Det er en grunn til at toppbedrifter med in-house designteam bruker Photoshop til å lage profesjonelle design. Den tilbyr en rekke banebrytende verktøy for å redigere bilder og forbedre kvaliteten for bedre resultater.

Derimot er InPixio et bilderedigeringsverktøy med begrensede funksjoner som å beskjære og endre størrelse på bilder, fargekorrigering, redigering av himmelen, uskarpe bilder, fjerne bakgrunn eller uønskede elementer fra bildet, og mer. Du kan utføre grunnleggende oppgaver i InPixio, men mulighetene er uendelige med Photoshop.

Vinner: Adobe Photoshop

Les også: Beste Photoshop-plugins for å ta designferdighetene dine til neste nivå

#4. Kundeservice

Nivået på kundestøtte som redigeringsprogramvare tilbyr er sentralt i tilfelle du trenger ekspertinnspill mens du jobber med et prosjekt.

Mens InPixio har et fantastisk kundestøtteteam tilgjengelig 24/7, vinner Adobe Photoshop denne runden igjen.

Hvorfor? I tillegg til live support, telefonnummer og e-postadresse, tilbyr Photoshop profesjonell opplæring og opplæring uten ekstra kostnad. Dette betyr at nybegynnere kan navigere i programvaren ved å se veiledningene og kontakte kundeservice hvis de trenger hjelp.

InPixio tilbyr ikke slik opplæring gratis. Du er overlatt til dine egne enheter når du begynner å bruke verktøyet for bilderedigering, men du kan alltid betale for det om nødvendig. Imidlertid er det mange opplæringsprogrammer på bloggen deres som kan være nyttige.

Vinner: Adobe Photoshop

#5. Prøvebruk, planer og priser

Den kanskje viktigste avgjørende faktoren for enhver kjøper er prissetting. Nedenfor er planene og prisene for begge verktøyene, sammen med funksjonene du får med hver plan. La oss begynne med planene til InPixio:

  Hvordan kobler du minikameraet til telefonen

Photo StudioPhoto Studio ProPhoto Studio Ultimate$49,99/år$59,99/år$99,99/årSlett tekster, objekter, mennesker, skygger, vannmerker og mer. maksimer detKorreksjons-patchSky-erstatning Forstørr bilder opptil 1000 % med en ekstremt kraftig zoomfunksjon. Slett folder, flekker og riper fra gamle bilder Bakgrunnsfjerning med AI og justeringsverktøy Gjør uskarpe bilder skarpe, skarpe og klareKlonstempelUskarp bakgrunn Film, korn og LUT stilerAI-drevne maler for å lage bilder og hilsener Skarphetskorreksjonsverktøy Lag fotomontasjer

Photo Studio Ultimate har mer kraft når det kommer til funksjoner og funksjonalitet, men det koster naturligvis mye mer enn Photo Studio. Det hele koker ned til hva du planlegger å gjøre med redigeringsverktøyet. Trenger du virkelig den ultrakraftige zoomfunksjonen når prosjektet ditt ikke krever det samme? Kanskje dine behov ville være tilstrekkelig med basispakken. Tenk over dine behov før du kjøper.

La oss nå snakke om prisene på Adobe Photoshop. I motsetning til InPixio har Photoshops planer de samme funksjonene. Det betyr at du vil få samme programvare uavhengig av planen du velger. Den eneste forskjellen er planens varighet og prislappen.

Du kan abonnere på den månedlige, årlige, fotograferingsplanen eller alle Adobe-apper fra Adobe Creative Cloud. Her er sammenbruddet:

PhotoshopPhotographyAlle Adobe-apper Månedlig $31,49/måned–$82,49/måned Årlig fakturert månedlig$20,99/måned$19,99/måned$54,99/måned.

Fotografiplanen gir deg tilgang til Lightroom og Lightroom Classic for ytterligere bilderedigering. På den annen side gir All Adobe Apps-planen deg tilgang til mer enn 20 Adobe-apper sammen med Photoshop + mange andre fordeler.

Fra tabellene ovenfor er det klart at å kjøpe Photoshop vil koste deg mer enn InPixio, men førstnevnte er absolutt verdt pengene sine. Hvis du leter etter et mer profesjonelt verktøy med avanserte funksjoner, er Adobe Photoshop din fyr, selv med den høye prislappen.

Hvis du er usikker på om Photoshop passer, kan du ta programvaren for en prøvetur ved å abonnere på dens 7-dagers gratis prøveversjon, hvor du kan bruke alle funksjonene i verktøyet.

Du kan også bruke InPixio gratis de første 5 dagene og teste alle funksjonene til den for å ta en informert avgjørelse.

Dommen – Hvem vinner?

InPixio og Adobe Photoshop er to av de beste bilderedigeringsverktøyene som åpner en verden av redigeringsmuligheter. Fra sammenligningen ovenfor er det klart at selv om InPixio er fantastisk i seg selv, kommer den til kort fra Photoshop når det gjelder funksjoner, utvalg av verktøy og kundestøtte. Selv om den utmerker seg med hensyn til brukervennlighet og priser.

Før du bestemmer deg for hvilket verktøy du skal gå for, må du identifisere HVORFOR du trenger verktøyet i utgangspunktet.

Velg InPixio hvis du:

 • Trenger å gjøre semi-avansert bilderedigering
 • Er en nybegynner redaktør
 • Ønsker å kutte kostnader på redigeringsprogramvaren

Velg Adobe Photoshop hvis du:

 • Ønsker å gjøre avansert redigering
 • Lær inn og ut av redigering og design
 • Trenger avanserte funksjoner og funksjonalitet for prosjektene dine

Når du har funnet ut hva du trenger bilderedigeringsverktøyet til, blir det enklere å velge «den ene».

Deretter kan du sjekke ut den beste gratis Adobe-programvaren du kan bruke gratis.