tipsbilk.net

Spotify innpakket 2023 har ankommet! Slik ser du statistikken din

Viktige takeaways

  • Spotify Wrapped 2023 er endelig her, og avslører innsikt i dine lyttevaner og favorittartister fra det siste året.
  • Du kan få tilgang til din Wrapped på Spotify-appen eller nettstedet, og nyte kurerte spillelister og personlige anbefalinger basert på musikksmaken din.
  • Nye funksjoner inkluderer Sound Town, Me in 2023, personlige artistmeldinger og detaljert informasjon om dine beste artister og sjangere. I tillegg kan du dele din Wrapped og lage en Blend-spilleliste med venner!

Hvert år teller vi ned til en stor begivenhet. Vi snakker ikke om høytidene; det er riktig, vi snakker om Spotify Wrapped-utgivelse. Dens ankomst er øyeblikket du kan se dine personlige musikktrender det siste året på en morsom og frisk måte. Slik får du din Spotify Wrapped 2023-rapport og graver inn.

Spotify Wrapped 2023 er nå live

Ventetiden er endelig over, med Spotify Wrapped 2023 ruller ut, 29. november 2023. Hvis du ikke er kjent med hvordan Spotify Wrapped fungerer, samler den statistikk om lyttevanene dine gjennom året, inkludert innsikt om dine beste artister, mest lyttet til sanger og mye mer; det er et dyptgående blikk på året ditt innen musikk, vekket til live av Spotify. Hvis du bruker Spotify i det hele tatt, er det pent å se på, men det er definitivt en gave fra Spotify som belønner superfans mest. Jo mer du lytter, desto mer informasjon må Spotify samle inn i den innpakkede rapporten.

  Hvilket rammeverk bør du bruke?

Wrapped-delen på Spotify inneholder kuraterte spillelister som fremhever årets beste spor og artister, samt personlige spillelister skreddersydd for din musikalske smak, som du kan dele med vennene dine. I en første, bringer Wrapped 2023 også årets musikalske høydepunkter til Spotifys AI DJ, som vil velge og vrake spor fra dine mest lyttede gjennom hele 2023. Hvis du ikke har spilt med AI DJ ennå, er det det perfekte tidspunktet nå.

Slik finner du Spotify Wrapped 2023

For å se det musikalske året ditt oppsummert, kan du enten bruke Spotifys mobilapp eller nettsiden. Hvis du bruker Spotifys iOS- eller Android-app, sørg for at du har oppdatert den til den nyeste versjonen.

Du bør se et banner merket Your 2023 Wrapped øverst på startskjermen så snart du starter Spotify. Hvis du ikke gjør det, trykker du på Wrapped-knappen på appens hjemmeside, og du blir omdirigert til en annen side hvor banneret venter på deg. Trykk på banneret og la magien begynne!

  En guide til de forskjellige typene

Du kan også se din Spotify Wrapped 2023 på datamaskinen din ved å gå til Spotifylogger på med kontoen din og klikker på Sjekk det ut-knappen øverst på skjermen eller ved å hoppe til høyre Spotify Wrapped-siden.

Hva er nytt for Spotify 2023 Wrapped?

Spotify sørger alltid for at inneværende års Wrapped er bedre enn forrige, og 2023 er intet unntak, inkludert nye data om:

  • Sound Town: Med denne funksjonen korrelerer Spotify dine lyttemønstre og favorittartister med en by der innbyggerne mest sannsynlig har lignende musikkpreferanser.
  • Meg i 2023: Husker du «Your Listening Personality» fra 2022s Spotify Wrapped, hvor strømmeplattformen hentet inspirasjon fra Myers-Briggs personlighetstyper? I 2023 grupperer Spotify deg i en av tolv forskjellige lyttekarakterer og tildeler deg en basert på strømmevanene dine gjennom året. Tror du at gammelt er gull og foretrekker å høre på eldre låter? Du er tidsreisende! Bytter du fra den ene artisten til den andre raskere enn lysets hastighet? Du er Shapeshifteren.
  • Artistmeldingene dine: Mange artister inngikk samarbeid med Spotify for å lage personlige videoer for topplyttere, uttrykke dyptfølt takknemlighet eller informere topplyttere om kommende turneer og nye utgivelser. Selv om dette ikke er en helt ny funksjon, er antallet artister som sender ut personlige meldinger for Wrapped-arrangementet mye større i år.
  • Topp 5 artister: Hørte du på Olivia Rodrigos spilleliste på repeat da den ble utgitt? Vel, Spotify lar det ikke gå denne gangen! I tillegg til å vise frem de mest lyttede artistene dine, vil plattformen nå avsløre den spesifikke måneden du hørte mest på dem.
  • Topp 5 sjangere: Denne funksjonen viser dine topp fem musikksjangre i en søt sandwich-inspirert design.
  Slik fjerner du sikker modus i Samsung-nettbrett

Spotify Wrapped vil også vise deg nøyaktig hvor mange minutter du brukte på strømming, hvor mange timer du brukte med toppartisten din, hvilken dag du nådde toppen og årets beste sanger i en spilleliste.

Når du har sett din Spotify Wrapped for året, kan du dele hvert lysbilde til dine sosiale mediekontoer ved å trykke på Del-knappen under hvert lysbilde.

Hvis du har en gruppe venner som deler musikksmaken din, kan du også lage en Blend-spilleliste ved å gå til Wrapped-delen på Spotify, trykke på Create a Blend og invitere vennene dine. Uansett hvordan du samhandler med din Spotify Wrapped-opplevelse, er det en fin måte å se hvordan du har brukt tjenesten det siste året – og vi er alltid glade for å se den komme igjen.

x