7 beste AngularJS-rammeverk for rask applikasjonsutvikling

HTML er en utmerket måte å lage statiske sider på, men uten integrasjon av skriptspråk, kunne ikke de statiske funksjonene gi en dynamisk funksjon til nettsidene.

Det avanserte javascript som AngularJS er nødvendig for å lage kraftig klient-server og kjøre webapplikasjoner jevnt. I 2012 introduserte Google AngularJs, det er en gratis og åpen kildekodeprogramvare og den er nedfelt med HTML som en skript-tag.

Med SPA-utviklingen (Single Page Application) blir Angular Js enorm popularitet, og det gir mye konfigurasjon mot det mest brukte programmeringsspråket på klientsiden som Javascript. Med inkorporering av HTML vil brukerne bruke de mer avanserte Angular-attributtene.

Ifølge markedsanalyse bor Angularjs her lenge, og det har blitt en ressurs for nettbransjen. Takket være det flotte fellesskapet, åpen kildekode og ferdig mal til en lavere kostnad.

Ved å bruke de avanserte egenskapene til Angularjs, vil utviklerne lage forskjellige rammer for å lage dynamiske webapplikasjoner. Men å velge riktig rammeverk er en utfordrende oppgave fordi flere strukturer er tilgjengelige i markedet. De entusiastiske utviklerne som er villige til å jobbe med AngularJs kan bruke disse rammene, og utviklerne gjør programvaren bemerkelsesverdig. Hvis du ønsker å få fullstendig kunnskap om Angularjs, kan du ta nettkurs.

La oss ta en titt på følgende rammeverk som vil hjelpe deg med å bli en smart utvikler.

Ionisk

Ionisk er en mester AngularJs rammeverk. Det er spesielt optimalisert og robust front-end-rammeverk for AngularJs for å bygge nettbaserte og mobile applikasjoner.

Det spesialoptimerte avanserte rammeverket med instruksjoner fra Angular for å støtte distribusjon av CSS3- og HTML-drevne applikasjoner, og gir dermed en produktiv brukerinterferens. Det utviklede rammeverket gir et åpen kildekode og gratis programvareutviklingssett (SDK), ikke bare at enkelte UI-bibliotekkomponenter hjelper til med å bygge hybride og interaktive applikasjoner for berøringsfølsomme produkter.

Høres det spennende ut å lære Ionic? Sjekk ut dette praktisk nettkurs.

LumX

LumX er et fullt fleksibelt grensesnitt basert på Google Material Design.

Funksjonene til LumX lar utviklere bygge brukergrensesnitt under Googles retningslinjer. LumX er avhengig av Angular JS for å støtte utviklingen av webapplikasjoner basert på MVC-designmønsteret, og den bruker også jQuery for å forbedre den nettbaserte applikasjonsytelsen.

Men brukere trenger ikke å bruke jQuery-pluginene separat mens de bruker LumX-komponenter. SAAS brukes til å bygge front-end-rammeverket. På den andre siden gir Bourbon og Neat tilpasning i designapplikasjoner for bedre og jevn funksjonalitet.

Mobile Angular UI

Mobile Angular UI er en av de mye brukte og brukes til å utvikle HTML-5 mobilbaserte applikasjoner. Den er optimalisert for Bootstrap, AngularJS, og den gir omfattende støtte til flotte biblioteker som overthrow.js og fastclick.js. Dette rammeverket tilbyr viktige komponenter som overlegg, sidefelt, rullbare områder, brytere og mer.

  26 spill på tvers av plattformer (PS, Xbox, PC, Switch) å prøve i dag

Med Mobile Angular UI kan vi designe en fleksibel brukerinterferens, og som kan forvandle de nettbaserte applikasjonene til brukervennlige mobilapper.

Kantet materiale

Det er et brukergrensesnittbasert komponentbibliotek for AngularJs-utviklere og er inspirert av Google Material Design. Den tilbyr 30 brukergrensesnitttjenester og komponenter. Kantet materiale komponenter bidrar til å bygge funksjonelle, attraktive og konsistente nettsider og applikasjoner samtidig som de holder seg til nye moderne nettsidedesignprinsipper som enhetsuavhengighet, grasiøs nedbrytning og nettleserportabilitet.

Det hjelper å lage en fleksibel, raskere og flott nettside. Ved å tilby funksjoner som naturlige knappeelementer som med sveveeffekter, ARIA-støtte, innebygd blekk og temaer.

UI Bootstrap

Den er utviklet på toppen av front-end-rammeverket kalt UI Bootstrap. Utviklerne kan bruke depotavhengighetskomponentene som Bootstrap CSS, AngularJS, Angular-touch og Angular-animate. Direktivene som inkluderer depotet har ekstern markup.

Nettutviklerne beholder markeringen som et alternativ og bruker som maler. I henhold til kravet endrer utviklere den eksterne markeringen og lager deretter de tilpassede malene. Hvert direktiv har sin egen AngularJs-modul, og de bruker kode til grunnleggende retningslinjer. Den gir forskjellige direktiver som varsling, karusell, knapper, rullegardin, tidsvelger, datovelger og mer.

Supersonisk

Supersonic er et av de første hybride UI-rammeverket, det består av Javascript, webkomponenter og CSS som vi kan bruke med et populært rammeverk, og det kalles også et agnostisk rammeverk. Det hjelper med å forenkle HTML-appene, og det er integrert med AngularJS.

  Nettlesere slår av irriterende varslingspopups

Supersonic er arbeid sammen med AppGyver, og de fleste API-er vil ikke fungere på et mobilnettsted eller Vanilla Cordova-appen. Det tillater brukere å skrive HTML sammen med CSS-komponenter, eller vi bruker webkomponenter som kartlegger HTML-en din for å få tilgang til native APIer og fullstendig native interferens med enklere enn aldri før.

Videogulær

Videogulær er perfekt for å lage en HTML5-basert videobasert nett- eller mobilapplikasjon. Den har funksjoner som bindbare egenskaper, temaer og plugins, startpunktsystem.

Konklusjon

AngularJS utvikler seg til nye høyder hver dag. Hvis du er en delvis utvikler for AngularJS, bør du velge et passende rammeverk for kundens behov. AngularJs gir et rammeverk for både smarttelefon- og webapplikasjoner. Velg det som passer kravet.

x