9 beste ekspertnettverk å bruke for å ta informerte forretningsbeslutninger

Starte en ny bedrift? Ønsker du å utvide virksomhetens fokus på nye produkter og tjenester? Snakk med en konsulent fra et av de listede ekspertnettverkene nedenfor og ta en informert beslutning om ikke å møte kapitaltap.

Data for forretningsbeslutninger kan ikke komme fra Google-søk. Det bør komme fra forretningseksperter som arbeider med slike data og har tidligere erfaring.

Derfor, for den ultimate suksessen i virksomheten din, må du snakke med en fagekspert (SME) som finnes i ulike ekspertnettverksselskaper og nettsteder. Les videre for å oppdage listen over de mest populære ekspertmeningskilder.

Hva er ekspertnettverk?

Ekspertnettverksmarkedsplassene er nettbaserte plattformer hvor du kan ansette SMBer, forretningseksperter, aksjemarkedsspesialister, investeringseksperter og så videre for en-til-en konsultasjon eller prosjekter. Ekspertnettverkstjenesteplattformen bruker bakgrunnssjekker og faglig profilforskning for å validere ekspertene.

Noen nettverk av eksperter kommer også med avansert infrastruktur som elektroniske verktøy for dataadministrasjon, fakturautarbeidelse, lydopptak, skriving av lydutskrifter og konfidensialitetsbehandling.

Slike nettverk gjør det mulig for virksomheter å spare penger ved å sette ut forskningsarbeidet til eksterne eksperter. For det meste er fagfolk og små og mellomstore bedrifter fra selskaper på bedriftsnivå som Tesla eller Coca-Cola. Derfor gjør en liten investering deg i stand til å løse små eller mellomstore bedriftsproblemer med bedriftsledere som styrer ulike bransjer globalt.

Ledelseskonsulentfirmaer, teknologikonsulentselskaper, hedgefond, private equity-fond, aksjefond og investeringsbankfolk er toppforbrukerne av slike plattformer.

Hva gjør ekspertnettverk?

Det er ingen fastsatt standard for drift av on-demand profesjonelle kunnskapsplattformer. I de fleste tilfeller er imidlertid følgende vanlige:

#1. Bedriftsledere eller interessenter oppdager at visse forskningsdata eller menneskelig innsikt kan øke ytelsen.

#2. Den spørrende organisasjonen kan gjøre sin egen forskning for å finne ut hvilken ekspertise og profilstyrke de trenger.

#3. Alternativt kan bedrifter henvende seg til analytikere av on-demand kunnskapstjenesteleverandører og sende inn prosjektdetaljer eller nøkkelord.

#4. Igjen kan du enten sende inn kravet ditt direkte til ekspertnettverket, eller tjenesteleverandøren gjør dette i bakenden.

#5. En intelligent algoritme for plattformen matcher interne og eksterne profiler i henhold til dine krav. Deretter sender søkeverktøyet en liste over foreslåtte profiler direkte til deg eller gjennom en formidlende analytiker.

Når du har data på SMB-en din, kan du koble deg til dem gjennom videosamtaler. Noen ganger kan klienter rekruttere SMB direkte til et pågående eller engangsprosjekt.

De fleste ekspertnettverk har vilkår og betingelser for personvern, konfidensialitet, klausuler om taushetsplikt og betalingslåsing. Som kunde må du kanskje betale gebyrene på forhånd med et betalingsbeskyttelsessystem for å komme SMB og klienten like godt til gode.

Til slutt tjener kunnskapstjenesteleverandøren på forespørsel inntekter fra hver transaksjon gjennom provisjoner fra små og mellomstore bedrifter og kostnader for forskningsarbeid fra kundene. Noen kan også tjene på å lease IT-infrastruktur.

Hvilke problemer løser ekspertnettverk for bedrifter?

#1. Rådgivere som innehar lederstillinger på senior- eller mellomnivå kan hjelpe deg med å løse problemer med forretningsutvikling, produkt-/tjenestemarkedsføring, flaskehalser i forsyningskjeden, salgsstrategi, komplisert maskinkunnskap, etc.

  Hvordan legge til og omorganisere apper i Apple TV

#2. Bedriftsledere på C-nivå som finansdirektører, administrerende direktører, COOer, CTOer, etc., kan hjelpe deg med å løse forretningsproblemer knyttet til konkurrentanalyser, markedstrender, salgsteam, budsjettoptimalisering og strategiske relasjoner.

#3. Teknologifagfolk som programvareutviklere, nettstedsutviklere, mobilappbyggere, AI-trenere, big data analytics, etc., kan veilede deg gjennom komplekse tekniske strategier.

#4. Eksperter som regelmessig studerer opptjening, resultattap, etc., kan hjelpe en investeringsfondsforvalter med å investere i bedrifter av god kvalitet.

#5. Personundersøkelser, nettbaserte og telefoniske kundeundersøkelser er viktige data for å forstå nervene til markedet. Mange ekspertnettverksrådgivere utfører regelmessig uavhengige undersøkelser. Du kan kontakte en rådgiver fra et relatert felt for å få verdifull innsikt.

#6. Entreprenører møter vanligvis problemer under primær markedsundersøkelse, produktdesign, utvikling og salgsstrategi. En oppstartseier eller leder kan hjelpe deg med å løse disse store problemene.

Profesjonelle felt dekket av ekspertnettverk

Rådgivere fra on-demand kunnskapsleverandører skaper en helt ny skaperøkonomi. Du vil finne eksperter fra nesten alle nisjer til fordel for enhver bedrift du eier. Noen store nisjer er som følger:

#1. Teknologirådgivning for e-handelsplattformer, kryptovalutamarkedsplasser, NFT-prosjekter, nettspill, AI-baserte nettapper, mobilapper, dataprogramvare, etc.

#2. Helseeksperter for kontraktsforskning, ledelse av kliniske utprøvinger, installasjon av avanserte instrumenter på sykehus, teknisk støtte for forskningslaboratorieinstrumenter, etc.

#3. Digital markedsføring og Google Ads-eksperter.

#4. Prosjektledelse med DevOps, Agile, Scrum og andre forretningsledelsesmetoder.

#5. Aksje-, obligasjons-, digitale aktiva og pengemarkedseksperter for investering og handel.

#6. Rådgivningsnisjer for ledelse og menneskelige ressurser (HR).

#7. Markedsundersøkelser på nett, kundeundersøkelse, dataanalyse osv. er også viktige nisjer.

Så langt har vi beskrevet det grunnleggende om ekspertnettverk fra bedrifters perspektiv. Finn den ultimate listen over de mest populære nettverkstjenestene nedenfor som bedriften din kan prøve ut for problemløsning eller inntektsvekst.

Inex One

Inex One er et populært reisemål for små og mellomstore bedrifter, forretningseksperter og bedriftseiere for å utveksle sin ekspertise og vokse sammen. Den har et mangfoldig utvalg av forretningsprodukter som transkripsjoner, kunnskapsadministrasjon, overholdelsesplattform, Analytics Dashboard og viktigst av alt, ekspertnettverk.

Inex One lar deg ikke bare finne den beste eksperten for forretningsinnsikt. Den gir deg også avansert infrastruktur for å lagre konfidensielle ekspertanrop eller innhold som deles av små og mellomstore bedrifter. Infrastrukturen til Inex One lar deg også administrere flere eksperter, fakturere dem effektivt og overvåke bedriftens utgifter for ekspertanrop.

Inex One gir deg også en kunnskapsbasert aggregatorplattform. På den kan du søke gjennom tusenvis av ekspertnettverkstjenesteleverandører og velge en kompetent for ditt neste prosjekt.

CleverX

CleverX er en annen pålitelig kilde til profesjonelle miljøer som kan hjelpe deg med å ta den riktige forretningsbeslutningen med handlingsrettede data. Den lar deg sende meldinger fritt til enkelte SMB-er for den innledende forskningen.

Deretter kan du leie inn ekspertene direkte for engangs- eller langsiktige prosjekter. Alternativt kan du planlegge en en-til-en videosamtale for å intervjue eksperten og hente dataene du leter etter.

CleverX gjør det enklere for gründere, startups og små og mellomstore bedrifter å samle forretningsekspertise fra erfarne fagfolk. Du trenger ikke å ansette forretningseksperter på lønnslisten. Bare få on-demand-konsultasjoner ved behov på CleverX.

  8 Sårbare nettapplikasjoner for å praktisere hacking på lovlig måte

Det gjør SMB-søk enklere. Intelligent programmering ser etter den rette profesjonelle når du legger inn forretnings- eller prosjektnøkkelord. Dessuten vil du finne svært talentfulle og suksessrike forretningskonsulenter fra toppselskaper som Tesla, Google, Forbes, Ford, Apple, Shell, Coca-Cola, Walmart og mange flere.

Gerson Lehrman Group (GLG)

Nok en pålitelig plattform for profesjonell og forretningsdatainnsikt er GLG. Eksperter anser GLG som innsiktsnettverket for hele verden. Enten bedriften din er i USA og du ønsker å åpne en produksjonsenhet i Vietnam, Malaysia eller Kina, få alle ekspertoppringninger ved fingertuppene ved å registrere deg for denne kunnskapsplattformen.

GLGs innsiktsoppdagelse fungerer gjennom en proprietær arbeidsflyt med tre løsninger. Disse er GLG Direct, GLG Syndicated Insights og GLG Research. Hvis du er gründer og har tid til selvbetjent forskning, kan du koble deg direkte til SMB-ene via GLG Direct.

Tvert imot, hvis du er en mellomstor eller stor bedriftseier og ønsker å sette ut alt forskningsarbeidet til en ny satsing eller enhet til GLG, kan du velge GLG Research-løsningen. Den tilbyr detaljerte kvantitative og kvalitative forskningsdata fra workshops, fokusgrupper, diskusjonspaneler, stemme-til-kundedata og markedsundersøkelser.

Dessuten, hvis du er en liten bedrift og ønsker å se på eksisterende GLG-innhold i stedet for å intervjue en SMB, kan du prøve GLG Syndicated Insights. Den lar deg få tilgang til GLG-biblioteket med rapporter, undersøkelser, transkripsjoner, webcasts osv.

NewtonX

Fikk virksomheten din fast i en prosessflaskehals som ingen av de interne lederne eller teknologiekspertene kan løse? Leter du etter ferdige B2B-forskningsdata eller utvidelsesplaner som du kan bruke på virksomheten din? Du kan prøve NewtonX!

Det er en pålitelig plattform der eksperter med dokumentert erfaring og dokumenter svarer på de tøffeste forretningsproblemene du kan tenke deg. Videre er fagfolkene hyggelige, fremoverlente og imøtekommende. Derfor kan du utnytte den en times konsultasjonssamtale best mulig.

NewtonX samler og vedlikeholder en markedsplass med de beste ekspertene for bransjer som reklame, markedsføring, helsevesen, HR, produksjon, eiendom og mange flere. Plattformen bruker et AI-basert søkeverktøy som forvandler inndataene dine til databasespørringer med mer enn 40 felt.

Deretter avgrenser og identifiserer den de riktige SMB-profilene i henhold til bedriftens problem eller forespørsel. Videre lager NewtonX en liste over potensielle SMBer som er kompetente til å løse dine forretningshenvendelser.

Tredje bro

Hvis du er ute etter investeringsinnsikt og profesjonell rådgivning eller tjenester, kan du ta en titt på tjenestene til Tredje bro. Den har en unik tilnærming til kunnskap-on-demand-industrien kjent som den blandede modellen for kunnskapsutveksling.

En klient kan se gjennom et stort bibliotek med innhold av høy kvalitet for forretnings-, investerings- og konsulentformål. Erfarne og talentfulle ledere ved Third Bridge kuraterer innholdsbiblioteket regelmessig slik at du får de nyeste dataene og tar informerte forretningsbeslutninger.

Hvis forretningsproblemet du står overfor er unikt og det ikke er noe eksisterende innhold, kan du dra nytte av Third Bridge Forum eller Connections. Forumet er en samling eksperter som vil dykke dypt inn i prosjektet når du velger Third Bridges tjenester. Alternativt kan du snakke med en SMB direkte hvis du velger Third Bridge Connections-tjenesten.

  Hvordan konvertere WAV til MP3

Retningspunkt

Prøve Veiledningspunkter tjenester hvis du leter etter profesjonelle rådgivere som kan veilede et engangsprosjekt for virksomhetsutvidelse eller gi ekspertforslag via en-til-en-intervjuer. Guidepoint Network av eksperter er en stadig voksende plattform. Den har mer enn 1 000 000 rådgivere spredt over 150 bransjer og nisjefag.

Annet enn menneskelig ekspertinnsikt, tilbyr Guidepoint også andre tjenester for utveksling av ekspertkunnskap via forskningsprodukter, undersøkelser, dataanalyse og juridiske løsninger.

AlphaSights

AlphaSights er nok et pålitelig og pålitelig ekspertnettverk for ulike virksomheter og investeringsbehov. Hvis du vil ha klart å søke etter bransjeeksperter for forretningsdataanalyse, innsikt, undersøkelser og personlige erfaringer, må du sjekke det ut.

Lederne hos AlphaSights analyserer kravene dine, utfører markedsundersøkelser, måler ekspertprofiler og anbefaler til slutt overlegne profiler som stort sett løser det første spørsmålet ditt.

Nettverket av eksperter er egnet for investeringsbankfolk, private investeringsselskaper, verdipapirfond, ledelsesrådgivning, selskaper og ikke-statlige organisasjoner (NGOer).

Coleman Research

Hvis du er vitne til inntektstap på grunn av barrieren for å nå det riktige ekspertforslaget, kan du få tilgang til Coleman Researchsin nettside og gjennomgå tjenestene. Bedriftseiere globalt respekterer denne ekspertnettverkstjenesteleverandøren for umiddelbar tilgang til en ekspert du ikke kan finne gjennom sine konkurrenter.

Konsulenter og verdipapirforetak bruker hovedsakelig kunnskapsutvekslingstjenestene fra Coleman Research. Tjenestene inkluderer en-til-en konsultasjoner, raske meningsmålinger og ekspertundersøkelser.

Capvision

Brenner du for å ikke svikte virksomheten selv når verden endrer seg raskt og informasjonen blir utdatert hvert minutt? Velg Capvision sin ekspertnettverkstjenester hver gang du tar viktige forretningsbeslutninger som involverer penger, tid og kundebase.

Rådgiverne kommer fra alle verdenshjørner og teller for tiden over 380 000 eksperter på tvers av bransjer. Derfor, for offshore produksjonsenheter, utvidelse av virksomheten, investeringsbeslutninger eller fondsforvaltning, kan du kontakte Capvision.

Siste ord

Start aldri en bedrift eller utvide en eksisterende i blinde. Stol heller aldri på gratis og vennlige råd fra fremmede. Du vet kanskje ikke, men det kan være mulig at konkurrenten din har rekruttert mange dårlige skuespillere som kan sette virksomheten din i fare ved å dele rykter eller halvsannheter.

Stol i stedet på forretningseksperter som er tilgjengelige på nettet for en rask konsultasjon for din nye virksomhet eller den nye forretningsenheten du vil starte.

Du kan prøve ekspertnettverksplattformene eller aggregatorene ovenfor for å møte noen av de hyggeligste og mest pålitelige fagekspertene.

Du kan også være interessert i den beste dokumenthåndteringsprogramvaren for små og mellomstore bedrifter for å holde ekspertnettverkskonsultasjonsdata trygge og gjøre dem tilgjengelige.

x