tipsbilk.net

De 6 beste AI-drevne Mac-appene for å spare tid og være mer produktive

Når tiden er begrenset, vil det å utstyre deg selv med de riktige verktøyene gjøre deg i stand til å oppnå mer. Selv om Mac-en din allerede har flere innebygde funksjoner og apper som hjelper deg med å bli mer produktiv, kan det hende du fortsatt trenger noe ekstra for å fullføre jobben.

Heldigvis har flere macOS-apper integrert kunstig intelligens (AI) for å strømlinjeforme arbeidsflyten din og automatisere hverdagslige oppgaver, slik at du kan fokusere på viktige ting. Nedenfor vil vi dekke de beste AI-drevne Mac-appene for å øke produktiviteten din.

1. Krisp: Fjern bakgrunnsstøy under møter

Bakgrunnsstøy er en av de vanligste distraksjonene som kan avspore møtene dine. Etter hvert som nettmøter blir stadig mer utbredt på den moderne arbeidsplassen, er det viktig å finne måter å eliminere bakgrunnsstøy på, som luftkondisjoneringsbrumming, kollegaskravling eller bjeffende hunder.

Krisp er et viktig verktøy for nettmøter, siden den bruker AI til å dempe bakgrunnsstøy og forbedre lydkvaliteten din i sanntid. Krisp er enkel å bruke; du trenger bare å registrere deg for en konto og laste ned appen til din Mac. Deretter starter du appen fra Mac-menylinjen.

Krisp fungerer med de fleste kommunikasjons- eller videokonferanseapper for Mac-en din, som Zoom, Microsoft Teams, Hangouts og mer. Åpne din foretrukne nettmøteapp, gå til lydinnstillinger og velg Krisp som mikrofon og høyttaler. Du kan nå nyte bakgrunnsstøyfrie virtuelle møter. Merk at Krisp også kan transkribere møtene dine i sanntid.

Nedlasting: Krisp (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. GrammarlyGO: AI-hjelp for skriving og redigering

GrammarlyGO er en AI-drevet Mac-app som kan fungere som din personlige skrive- og redigeringsassistent. Du kan bruke dette verktøyet til å sjekke tegnsetting, grammatikk og stavefeil. Grammarly kan også hjelpe deg med å sikre at setningene dine er i den aktive stemmen og forbedre den generelle lesbarheten til skrivingen din.

  6 grunner til at du ikke bør bruke medium

Utover redigeringsmulighetene, bruker GrammarlyGO generativ AI for å produsere innhold basert på dine behov. Du kan skrive inn spørsmålene dine eller bruke en av de mange foreslåtte ledetekstene. Du kan for eksempel bruke GrammarlyGO til å forkorte, utvide eller forbedre teksten din. Du kan også bruke den til å angi riktig tone for teksten din for å passe et spesifikt publikum; for eksempel kan du opprette en formell e-post for en klient eller et vennlig innlegg for Facebook.

Det er enkelt å bruke Grammarly. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for en konto og laste ned Safari-utvidelsen og Mac-appen. Du er nå klar til å bruke GrammarlyGO ved å utheve tekst og få tilgang til funksjonene ved å klikke på GrammarlyGO-ikonet (angitt med en pære).

Nedlasting: GrammarlyGO (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Hvor mange produktivitetsapper har du installert på Mac-en? Sjansen er stor for at du har en dedikert app for notatene, oppgavene, kalenderen og mer. Selv om disse verktøyene utvilsomt hjelper deg med å få ting gjort, kan det være vanskelig å bytte mellom dem. Det er her et alt-i-ett produktivitetsarbeidsområde som Notion AI kommer godt med.

Notion er et allsidig produktivitetsverktøy som kan hjelpe deg med å organisere oppgavene dine, holde styr på alle nettsidene du besøker, lagre møtenotater og mer uten å bytte til forskjellige apper. Det er ikke alt, skjønt; Notion bruker kunstig intelligens for å forenkle arbeidsflyten din.

Du kan for eksempel bruke Notion AI til å oppsummere, utvide, oversette eller forenkle notatene dine. Du kan også bruke den til å finne handlingspunkter fra møtenotatene dine eller presentere nøkkelpunkter i et tabellformat. Notion er gratis å bruke på din Mac, men du kan oppgradere til den betalte versjonen for flere funksjoner.

  Hvordan ikke ha 100 nettleserfaner åpne

Nedlasting: Forestillingen AI (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Canary Mail: Din AI-e-postassistent

En liste over AI-drevne Mac-apper som hjelper deg å spare tid og være mer produktiv vil ikke være komplett uten å nevne en e-postassistent. Det er fordi e-post fortsatt er en av de vanligste kommunikasjonsmetodene for personlig eller profesjonell bruk. Dessuten er det ingen som liker å skrive e-post eller bruke tid i innboksen sin! Så hvis den innebygde Mail-appen ikke gjør susen, bør du vurdere å bytte til Canary Mail.

Canary Mail er en AI-drevet e-postassistent som kan bidra til å strømlinjeforme e-postarbeidsflyten din og spare tid. Dette verktøyet bruker kunstig intelligens til å analysere og oppsummere e-postene dine. Du kan også bruke Canary Mail til å skrive e-postene dine ved å gi noen detaljer om hva du vil si.

Hvis du ofte sliter med å holde tritt med det overveldende antallet e-poster du mottar, kan Canary Mail hjelpe deg med å redusere e-postoverbelastningen ved å sortere og prioritere dem for deg. I tillegg gjør det det lettere for deg å melde deg av irriterende nyhetsbrev på e-post. Til slutt kan du legge til alle e-postkontoene dine i Canary Mail for å lage en enhetlig innboks og unngå å bytte mellom forskjellige e-postklienter.

Nedlasting: Canary Mail (Gratis, abonnement tilgjengelig)

5. Håndverk: Din AI-drevne dokumentredigerer

Hvis du leter etter en kraftig, men brukervennlig macOS-app for å lage dokumenter ved hjelp av AI, vil du ikke gå galt med Craft. Craft er en vakkert designet AI-drevet dokumentredigerer for Mac-er som kan heve notatopplevelsen din og lette prosessen med å lage dokumenter.

  En rask guide til Knative Serverless Framework for nybegynnere

Crafts rike utvalg av formateringsverktøy gjør det enkelt å lage alle slags dokumenter, inkludert blogginnlegg, prosjektforslag, møtenotater, takknemlighetsjournaler og mer. I tillegg tilbyr Craft også flere maler, noe som gjør det enklere å starte dokumentene dine med forhåndsdesignede oppsett.

Videre kan du bruke Crafts AI-assistent for å spare tid når du lager dokumenter. Craft AI kan for eksempel oppsummere, oversette, foreslå en tittel, lage en disposisjon og fortsette å skrive, for å nevne noen. Alt du trenger å gjøre er å trykke på skråstrek-kommandoen (/) i dokumentet for å få tilgang til funksjonene.

Nedlasting: Håndverk (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Spole: Fang alt på Mac-en

Sliter du ofte med å huske sidene du besøker eller meldingene du leser? La oss si at du besøkte X (tidligere Twitter) på Mac-en din dagen før og kom over et interessant sitat eller et morsomt innlegg. Dessverre er det eneste du husker fra innlegget et ord eller en setning. Du kan bruke Rewind for å søke etter innlegget.

Rewind er en AI-drevet app som fanger opp alt du ser på Mac-en. Når du har lastet ned og installert Rewind på Mac-en, kjører den i bakgrunnen, tar automatisk opp skjermen og lagrer opptakene lokalt på Mac-en. Du kan få tilgang til Rewind fra menylinjen og klikke på ikonet for å gå tilbake i tid og finne informasjonen du trenger.

Nedlasting: Spole (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Kunstig intelligens er ikke bare en forbigående trend; det er et kraftig verktøy som kan hjelpe deg å gjøre mer på kortere tid. Heldigvis bruker mange Mac-apper, som de som er oppført ovenfor, AI for å forenkle arbeidsflytene dine.

Så enten du er frilanser, fjernarbeider, student eller noen som ønsker å få mest mulig ut av Mac-en din, kan disse AI-drevne appene forbedre produktiviteten din betraktelig.

x