tipsbilk.net

De 8 mest luksuriøse elektriske kjøretøyene

Viktige takeaways

  • Elektriske kjøretøy redefinerer luksus med sitt romslige interiør og stillegående elektriske motorer, og gir en ekte følelse av overbærenhet.
  • BMW i7 skiller seg ut med sine innovative materialer, 31-tommers 8K-skjerm og salonglignende atmosfære, noe som gjør den til en av de mest luksuriøse elbilene.
  • Rolls-Royce Spectre imponerer med sitt kongelige eksteriør, båthaledesign og utsøkte interiør med LED-stjerner og polert metall HVAC-ventiler.

Elektriske kjøretøyer er kjent for en sinnslidende akselerasjon takket være deres umiddelbare dreiemomentleveranse, men de redefinerer også hva vi anser som luksus, i tillegg til å tilby interiør som ikke ville vært mulig med forbrenningskjøretøyer.

Mangelen på en motor gjør at elbilingeniører kan maksimere innvendig plass og tilby et mer luksuriøst interiør. Premium elbiler nyter også fordelen av å være drevet av stillegående elektriske motorer i stedet for høylytte forbrenningsmotorer, noe som forsterker følelsen av luksus ytterligere.

La oss utforske de mest luksuriøse elbilene som for tiden er i salg!

1. BMW i7

Den svært elegante BMW i7 har et av de beste EV-interiørene noensinne. Dette er heller ikke en overdrivelse; BMW bruker innovative materialer (som glasskontroller) i sitt stiligste interiør for å skille seg ut fra mengden av elektriske luksussedaner, og teknologien i kjøretøyet er også uten sidestykke.

BMW i7 tilbyr en kinoopplevelse for baksetepassasjerene, komplett med en 31-tommers 8K-skjerm som slås ned fra taket på dramatisk vis, som, i kombinasjon med at solskjermene bak lukkes, gir deg en ekte teater-lignende atmosfære.

Panoramaglasstaket har også innebygde LED-lysaksenter samt ambient belysning i hele kabinen, noe som bidrar til å sette stemningen for en salonglignende opplevelse, spesielt om natten.

i7 har også dører som åpnes ved å trykke på en knapp uten at føreren trenger å løfte en finger, noe som er nok et kjennetegn på ekte luksus. Den tilbyr også opptil 321 miles rekkevidde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å lade opp veldig ofte når du kjører på veien.

2. Rolls-Royce Spectre

Bildekreditt: Rolls-Royce

Rolls-Royce Spectre er det absolutte høydepunktet innen elektrisk billuksus. Eksteriøret er kongelig og luksuriøst, men på en ekstremt sofistikert måte – kjennetegnene til en ekte Rolls-Royce.

Den tradisjonelle Spirit of Ecstasy-skulpturen er der fortsatt, og gir en kraftig uttalelse mens den pryder den massive panseret, men grillen er litt redusert i størrelse (og også bakgrunnsbelyst for et veldig moderne utseende). Bakdelen har den karakteristiske Rolls-Royce-båthaledesignen som er gjort kjent av mange klassiske Rolls-Royce-kjøretøyer gjennom historien som strekker seg over mer enn et århundre.

  Hvordan kan ferskinger komme i gang i sin IoT-karriere?

Siden dette er en Rolls-Royce coupe, er de showstopping bakoveråpnede dørene til stede også; det blir ikke bedre enn dette om du vil gjøre entré.

Interiøret er typisk Rolls-Royce, noe som betyr at du bare finner de beste materialene, og LED-stjernene som pryder taket og dørpanelene gir en utenomjordisk opplevelse inne.

Du vil ikke finne skjulte HVAC-ventiler inne i Spectre som du ville gjort i en Tesla. Rolls-Royces HVAC-ventiler er kunstverk av polert metall; det er ingen grunn til å skjule dem når de ser så bra ut. Det mest utsøkte treverket pryder hele interiøret, og det eneste skuffende er hvor mange kyr som døde for å lage skinninteriørets skyld. Syntetisk skinn tilbys, men vi forventer ikke at det skal være et populært valg blant Spectre-kjøpere.

3. Porsche Taycan

Bildekreditt: Porsche

Luksus er vanligvis ikke det første som dukker opp i tankene dine når du tenker på Porsche Taycan, men denne ytelsen EV er også svært luksuriøs innvendig og har et veldig bredt spekter av personalisering fra fabrikken.

Du kan tilpasse din Porsche Taycan til å ha interiørdekor malt i samme farge som eksteriøret på bilen, samt fantastiske farger (som Neodyme, en subtil kobberlignende fargetone) for metalldelene.

Du kan også velge mellom mange forskjellige nyanser av lær og til og med tofargede kombinasjoner, samt velge ut din Taycan med et skinnfritt interiør.

Utenfor utstråler Taycan klasse og raffinement, noe som får den til å føle seg hjemme på banen eller et fancy hotells betjent parkering. Designet er undervurdert, men det er unektelig Porsche.

4. Lotus Eletre

Bildekreditt: Lotus biler

Lotus Eletre er et stort avvik fra det Lotus er kjent for (lette biler som er en blast å kjøre), men den britiske sportsbilprodusenten har likevel klart å lage en utmerket (og luksuriøs) EV.

Eksteriøret er veldig futuristisk, og hvis du ser godt nok etter, kan du se noen hint av Lamborghini Urus foran på kjøretøyet.

Uanstrengt kraft er en av de viktigste aspektene ved luksus, og Eletre har mye. Den yter 905 hestekrefter takket være oppsettet med to motorer, og 0 til 60 mph-tiden på rundt tre sekunder er utrolig rask for en stor SUV.

  Hvordan generere Microsoft Teams-logger for feilsøking

Interiøret i Eletre er fylt med stilige detaljer, som vakre bøtteseter i Nappa-skinn som masserer deg og holder deg varm. Gullaksentene i hele interiøret fullfører også det sofistikerte utseendet til Eletres interiør.

5. Mercedes-Benz EQS

Bildekreditt: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz EQS er et fenomenalt luksuskjøretøy, og dette bør ikke komme som noen overraskelse med tanke på at det er et Mercedes-Benz-produkt. Den tyske produsenten er kjent for å være kongen av executive sedans (S-Klasse), og det er tydelig at bilprodusenten brukte de samme prinsippene når de utformet EQS, som drar nytte av den EVA-dedikerte elbilplattformen som den er bygget på.

Mercedes» luksusmerke er ikke prangende, og EQS» eksteriørdesign er elegant, men ekstremt behersket. Interiøret er en helt annen historie; mengden av luksus og oppmerksomhet på detaljer er virkelig utrolig, og det samme er muligheten for tilpasning.

Omgivelsesbelysningen i EQS er uten sidestykke, og den enorme 56-tommers hyperskjermen (som består av tre forskjellige skjermer under en enorm glassrute) vil gi deg inntrykk av at du kjører et romskip. Selv de turbinlignende HVAC-ventilene er et syn å se, og de vatterte skinnsetene ser også utrolige ut.

6. Nio ES8

Bildekreditt: Nio

ES8 er Nios flaggskip-SUV, og en titt på innsiden av dette kinesiske elektriske kjøretøyet vil gjøre dens luksuriøse intensjoner veldig tydelige. Nio går for en minimalistisk tilnærming innvendig, men i motsetning til Teslas tilnærming til minimalisme (som noen ganger fremstår som billig), ser Nios interiør ekstremt dyrt og overdådig ut.

Det er fem-soners klimakontroll, så ingen av passasjerene dine vil føle seg glemt, og kapteinstolene på andre rad (komplett med uttrekkbar benstøtte og tilbakelent funksjon) ville ikke se malplassert ut i en privat jetfly.

Inkluderingen av en skjerm for sjåføren er også et flott tillegg. Nio er ikke en etablert luksusbilprodusent som Mercedes-Benz, men hvis ES8 er noen indikasjon, er merket helt klart ambisiøst og har en lys fremtid innen produksjon av elegante elektriske kjøretøy.

7. Lucid Air

Lucid Air er en banebrytende elektrisk sedan som redefinerer måten vi tenker på luksus på. Eksteriøret er ekstremt dempet, men det er åpenbart at designet er et produkt av funksjon og aerodynamisk effektivitet. Eksteriøret er uansett veldig kjekk og luksuriøst.

Luksus kommer i mange former, og Lucid dekker deg med sin fantastiske allsidighet. Den tilbyr opptil 516 miles rekkevidde (som er best i klassen med stor margin), og du kan også velge Air Sapphire-modellen, som vil bli den raskeste produksjonsbilen i verden med en hevdet tid på 0 til 60 mph. 1,89 sekunder takket være en imponerende effekt på 1234 hestekrefter.

  8 Engangspassord (OTP)-leverandører/markedsplasser for å validere bruker via SMS

Luftmotstandskoeffisienten er også veldig imponerende med 0,197. Innvendig finner du et vakkert interiør med inspirasjon hentet fra naturlige kaliforniske landskap, som Mojave og Tahoe. Du kan til og med få forsetene ferdig i en mørk farge, mens baksetene er lettere for å understreke en følelse av avslapping for baksete.

Lucids nye miniatyriserte komponenter tillater enorme mengder benplass bak (ligner på en luksusbil i full størrelse), selv om Air er mer proporsjonert som et mellomstort kjøretøy.

8. Audi e-tron GT

Bildekreditt: Audi

e-tron GT er en av de flotteste sedanene som noen gang er laget, og dette burde ikke komme som et stort sjokk fordi Audis designteam har slått den ut av parken i årevis nå.

Hver utvendig detalj ser premium og teknologisk avansert ut. Der Porsche Taycan (som har mye til felles med e-tron GT) er mer et klassisk Porsche-design, ser e-tron GT ut som en bil du ville sett i en Tron-film. De virkelig kule hjulene kompletterer det futuristiske eksteriøret, og bakdelen har en bred og truende holdning. Hele utseendet er luksuriøst, og det skriker banebrytende.

Innvendig finner du et interiør som er overraskende tonet ned for et slikt kjøretøy med et så slående eksteriør. Uansett er interiøret fint utformet med de fineste materialer, passform og finish. De valgfrie matte karbonfiberinnleggene til $ 1000 er et must, siden de gir interiøret en sporty stemning som standard tredekor ikke gjør.

e-tron GT er det som er nærmest en firedørs Audi R8, og det alene kan være nok til å gjøre den til en av de beste luksuriøse elbilene i verden.

Elektriske kjøretøy har hevet begrepet luksus i en bil

Elektriske kjøretøy har vært i stand til å overgå forbrenningskjøretøyer på mange områder, og nå kan du legge til luksus på den listen. Deres stille og jevne krafttilførsel gir en mye mer luksuriøs opplevelse enn du vanligvis ville fått i et forbrenningskjøretøy, uansett hvor jevn den aktuelle forbrenningsmotoren er.

Innvendig vil du finne at elbiler kan maksimere innvendig plass på måter som forbrenningskjøretøyer ikke kan. Det beste eksemplet på dette er den høyteknologiske Lucid Air, som kan skryte av S-Klasse nivåer av innvendig plass med E-Klasse akselavstand takket være dens bittesmå drivlinjekomponenter og emballasjefordelene de gir.

Elbiler har også overlegne lagringsløsninger (frunk), samt mindre plagsomme utslipp som kan ødelegge kjøreopplevelsen.

x