Ditt AI Meeting Mestringsverktøy

AI-drevne møteadministrasjonsplattformer har gjort oppgavene med å få mest mulig ut av møter enklere, samtidig som du har dine møtepunkter og opptak lagret der du kan finne dem! Med MeetGeeks Automatic Meeting Summaries Tool låser du opp skattekisten av data som er begravet under dine vanlige møter og kundeanrop.

På sitt mest grunnleggende er MeetGeek et AI-drevet verktøy som kan transkribere, oppsummere og trekke ut datadrevet innsikt fra lyd- eller videomøter.

Men det er mer til MeetGeeks superkrefter🦸 enn bare dette!

Les mer for å utforske hvordan MeetGeek kan være en game changer for virksomheten din.

Hva er MeetGeek?

MeetGeek er en AI-drevet møteadministrasjonsplattform som er pålitelig av titusenvis av team globalt. Dens eksepsjonelle AI-funksjoner lar den transkribere, oppsummere og overvåke virtuelle møter.

For eksempel kan MeetGeeks AI-assistent automatisk konvertere lyd- eller videomøter til tekstbaserte sammendrag!

Så, ikke mer å kaste papir?

Vi vil! Å generere møteoppsummeringer er bare toppen av isfjellet. MeetGeek kan være din produktivitetspartner, uansett hvordan du bruker den.

For eksempel:

 • Salgsteam: Bruk den til å få innsikt fra salgssamtaler. Verktøyet kan utstyre team med førsteklasses kundedata for å gjøre potensielle kunder til lojale kunder.
 • Bedrifter: Inkludert startups, byråer og til og med frilansfagfolk, bruker MeetGeek for å måle deltakernes følelser eller engasjement i møtet.
 • Produktforbedringer: MeetGeek AI kan også fange opp og vurdere kundenes smertepunkter under samtaler. Tilgang til sanntidsinnsikt fra kunder bidrar til å endre produktdesign, UX og bygge til en brukervennlig.
 • Andre applikasjoner: Inkluder også opptak og transkribering av kandidatintervjuer, podcaster, nettkurs og mer.

På toppen av det kommer MeetGeek med et bibliotek med møtemaler designet for å passe varierte møteagendaer.

Nøkkelegenskaper

MeetGeek går utover å generere sammendrag for møter. Her er noen av nøkkelfunksjonene som hjelper deg å få mest mulig ut av disse møtene!

#1. Generering av AI-sammendrag

MeetGeek automatiske møteoppsummeringer utnytter kraften til kunstig intelligens kombinert med NLP- og ML-modeller for å oppsummere lange møter til viktige tips. Resultat?

Du får en nøyaktig oppsummering bestående av møtets agenda, sentrale emner og resultater eller handlinger.

Dessuten har du tilgang til redigerbare møtemaler av MeetGeek. Det være seg intervjuer, salgssamtaler eller ytelsesvurderinger – du kan bruke MeetGeeks forhåndsbygde maler for å umiddelbart generere møteoppsummeringer som består av:

 • Møtedetaljer (dato og deltakere)
 • Hovedtemaer diskutert
 • Handlingsartikler og gjøremål
 • Link til hele videoutskriften

Dermed kan du være mer produktiv, få mest mulig ut av disse møtene og spare tid også! En vinn-vinn overalt-.

#2. Auto-opptak og transkripsjon

MeetGeek tar automatisk opp og konverterer lyd- eller videomøter til tekst. Dette er som å få to fluer i en smekk.

  Ingen ideer, men vil du starte en bedrift? AI er her for å hjelpe!

Først blir den automatisk med og registrerer alle tillatte møter. Så du glemmer ikke lenger å trykke på opptaksknappen.

Og for det andre transkriberer den disse møtene for deg og har den på tallerkenen før du kobler fra samtalen.

Begge tingene kan oppnås med en rask veksling som lar MeetGeek bli med i møter og nyte en håndfri prosess fra opptak til transkripsjon (integrerer med Google Meet, Zoom og Microsoft Teams).

Den andre veien rundt er å laste opp forhåndsinnspilte møter til nettappen for å transkribere dem.

Når opptaket er lastet ned, vil det være tilgjengelig som tekst i depotet. MeetGeeks AI møteopptaker lar brukere tilpasse og samarbeide om lagrede møteopptak.

Som bruker kan du:

✔️ Konverter møter til tekst (ved siden av video- og skjermopptak);

✔️ Overlegg video med automatisk generert bildetekst;

✔️ Naviger transkripsjon gjennom tidsstempler;

✔️ Last ned møteressurser (video, bildetekster eller transkripsjon).

Innspilte møter er gode som en oppfriskning eller i tilfelle noen går glipp av et møte og trenger en stafett senere.

#3. Arbeidsflyt og integrasjon

Bortsett fra å integrere med videokonferanseapper og oppringere, deler MeetGeek plass med verktøy fra alle kategorier for en jevn arbeidsflyt. Det være seg:

 • Dokumentrepos (f.eks. GDrive)
 • Samarbeid (f.eks. Slack)
 • CRM-er (f.eks. HubSpot)
 • Oppgavebehandling (f.eks. Trello)
 • Prosjektledelse (f.eks. Notion)

…Og 2000+ andre apper gjennom Zapier

Videre kobler MeetGeek AI møteoppsummeringer og høydepunkter til den aktuelle kontakten, selskapet eller avtalen i CRM-en din. Hvis det er et nytt prospekt, oppretter MeetGeek en ny oppføring.

På samme måte kan du enkelt dele opptak, transkriberinger og andre eiendeler med teamet ditt via Slack, Trello og flere apper.

#4. Innebygd depot

MeetGeek tilbyr et søkbart møtelager for alle samtalene dine. Den AI-drevne søkelinjen hjelper deg med å finne opptak ved hjelp av nøkkelord.

Anta at du vil dele møtedetaljer der kundene ba om en funksjonsforespørsel. Hvordan kan du gjøre det på AI-måten?

Bare skriv inn vilkårene, og MeetGeek vil generere en liste over møter med søkeordet.

På toppen av det, å ha hver innspilling og transkripsjon under tak takket være MeetGeeks automatiske opptak og transkripsjon funksjonen kan hjelpe:

 • Gå gjennom viktige detaljer under kundesamtalene umiddelbart.
 • Gå tilbake til tidligere intervjuer og svar for å gjøre det beste ansettelsesvalget for din bedrift.
 • Få tilgang til hver samtale med potensielle kunder for raskt å friske opp hukommelsen din om avtaler eller forespørsler.

Derfor trenger du ikke å bla gjennom disse notatene når du bare kan se og lytte!

#5. Møteinnsikt

MeetGeek registrerer og transkriberer ikke bare, men analyserer også samtalene dine. Plattformens AI-funksjoner lar den dissekere møter basert på 40+ KPIer (Key Performance Indicators), inkludert:

 • Sentiment
 • Deltakerinvolvering
 • Samtalehastighet
 • Punktlighet

Og mer…

For en detaljert analyse får du muligheter til å analysere hvilke emner eller nøkkelord som ofte brukes i samtaler og måle reaksjon mot dem.

  Hvordan DNS over HTTPS (DoH) vil øke personvernet på nettet

💡Tenk på dette:

Å analysere innsikten samlet fra møter kan bidra til å identifisere gapet mellom en klients positive og negative svar. Denne informasjonen kan brukes til å veilede teamet ditt i å konvertere klienter bedre ved å forstå deres handlinger og bruk av ord.

Du skjønner, AI kan gjøre underverker🦸‍♂️!

#6. Team Samarbeid

Å dele møteoppsummeringer med lagkamerater er ingen problemer. Som e-poster, Cc-kolleger i møtet, og del møteinnsikt eller sammendrag direkte med dem. Du kan tilpasse delingsinnstillingen for å kontrollere hvem som får hvilket innhold, og sikre at relevant innhold leveres til avdelingene.

Videre kan du se engasjementsanalyse for å se hvem som har interaksjon med de delte møtene dine.

Selv på dager du ikke ønsker å delta på et møte, kan du synkronisere MeetGeek til kalenderen din og la appen automatisk ta opp og transkribere møteoppsummeringer for deg.

Gratis prøveversjon og prisplaner

MeetGeek tilbyr prisplaner i henhold til dine behov!

Du kan velge en gratis-for alltid-plan med 5 timers transkripsjon per måned og tidsbestemt lagring.

Men for å få mest mulig ut av møtene dine, velg ett av møtene MeetGeeks premium-abonnementer (14-dagers risikofri prøveperiode med hver plan):

 • Pro: $19/måned
 • Virksomhet: $39/måned
 • Enterprise: $59/måned

MeetGeek Alternativer

MeetGeek er en fantastisk programvare for å mestre møter. Vi har imidlertid listet opp noen få alternativer nedenfor, som pakker ganske mye, selv om de kanskje ikke har alle de omfattende funksjonene som MeetGeek har!

#1. Ildfluer

Fireflies er en AI-drevet notattaker som automatisk tar opp og transkriberer lyd- eller videomøter. Det funksjonsrike grensesnittet og AI-egenskapene gjør det populært blant 1 00 000+ organisasjoner som Nike, Uber, Expedia og mer.

Nøkkelegenskaper:

 • Integrer Fireflies Notetaker med møtekalenderen din for å automatisk ta opp og transkribere møter. Appen integreres med oppringere og videokonferanseapper som Google Meet, Zoom, RingCentral og mer.
 • Bruk AI-drevet søk for å finne noe spesifikt i samtaler. Klikk på samtaler for å se handlingspunkter, oppgavespørsmål og andre viktige beregninger.
 • Samarbeid på tvers av plattformer er mulig. Bruk kommentarer, pins, reaksjoner og lydbiter for å kommentere spesifikke emner. Videre kan du opprette og dele møtenotater via tredjepartsapper som Asana, Trello og Slack.
 • Innebygd samtaleintelligens måler foredragsholderens følelser, identifiserer flaskehalser og coacher team basert på datadrevet innsikt.

Fireflies har AI-verktøy for å automatisere arbeidsflyter, for eksempel å fylle ut CRM-ene dine med relevante data fra kundesamtaler, lage oppgaver med talekommandoer og umiddelbart dele møteoppsummeringer.

#2. Krisp

Krisp kommer med en stemmeproduktiv AI kjent for å maksimere effekten av hver samtale ved å eliminere støydistraksjoner, øke troverdigheten til stemmekommunikasjon og transkribere og oppsummere de mest relevante detaljene fra møter.

Topp globale merkevarer, inkludert Cisco, Accenture, Sony, GitHub og flere, stoler på Krisp.

Nøkkelegenskaper:

 • AI-stemmeklarhet eliminerer bakgrunnsstøy eller ekko og lokaliserer aksenten din under nettmøter.
 • Bot-fri AI-møteassistent tar automatisk opp og transkriberer møter uten at du må klikke på popup-vinduer.
 • Bruk Open-AI-notattaker for å generere korte eller lange oppsummeringer av møter eller trekke ut handlingspunkter og diskusjonsemner direkte fra dem med et klikk.
 • Krisp AI gir klare maler for å generere og dele diskusjonspunkter, møteoppsummeringer og handlingspunkter med andre deltakere.
  12 beste koderefaktoreringsverktøy for dine DevOps-prosjekter

Krisps plattform fungerer sømløst med alle tale- og konferanseapper uten å kreve ekstra plugins eller utvidelser.

#3. Otter

Med Otter er det ikke lenger en hodepine å ta notater under møter. Verktøyet tar seg av transkripsjoner og notater mens du holder fokus under møtene. Det beste av alt er at Otter kan brukes på mobil (iOS- og Android-apper) eller som en Chrome-utvidelse. Stolt på av de beste i bransjen, Dropbox, Zoom, IBM og mer.

Nøkkelegenskaper:

 • Koble til Google- eller Microsoft-kalenderen din og planlegg at OtterPilotTM-en din automatisk blir med i Zoom, Microsoft Teams eller Google Meet for å ta og dele møtenotater. Selv om du kommer for sent eller ikke kan delta på møtet, ikke bekymre deg – OtterPilot vil fortsatt ta notater.
 • Otter fanger automatisk møtelys og genererer lettleste notater slik at du kan huske og dele detaljer med kontekst.
 • Otter AI chat – en kraftig samtalemodell som lar deg chatte live med Otter og lagkamerater og få svar på møtespørsmål umiddelbart.
 • Eller du kan merke lagkamerater med handlingselementer, og Otter vil umiddelbart gi dem hele konteksten til diskusjonen fra notater og lysbilder.

I tillegg sender Otter automatisk sammendraget på e-post til alle møtedeltakerne. De kan søke, lese notatene og spille av lyden.

#4. Avoma

Avoma er ditt alt-i-ett AI møteassistentverktøy. Den har en rekke AI-funksjoner for automatisk å transkribere, ta notater og trekke ut innsikt fra 1:1 eller gruppemøter.

Nøkkelegenskaper:

 • Avoma integreres med populære videokonferanseapper og oppringere. Så hver gang du planlegger et kalendermøte, registrerer og transkriberer Avoma møtet automatisk.
 • I tillegg justerer Avomas personvernbevisste AI personverninnstillingene smart. For eksempel kunne en intern 1:1 tilbakemeldingsanrop bare nås av møtedeltakere.
 • Det er enda enklere å samarbeide om utskriftene. Bare kommenter eller tag kollegaer på en bestemt karakterutskrift for å dele oppgaven din.
 • Bruk AI-genererte notater for å oppsummere lange transkripsjoner til korte, punktoppsummeringer.
 • Bokmerk enkelt viktige øyeblikk fra møter. La Avoma automatisk kategorisere bokmerker med tidsstempler knyttet til møteopptak.
 • Over 20+ integrasjoner til populære videokonferanseapper, oppringere og CRM-er for en sømløs arbeidsflyt.

Videre fjerner Avomas høyttaleridentifikasjonsfunksjon gjetting fra hvem som sa hva og når. Den identifiserer automatisk foredragsholderen og bryter ned samtalen deres til innsikt.

oppsummering

Etter en grundig gjennomgang er det ganske klart at MeetGeek kan skryte av noen unike AI-funksjoner for å hjelpe med å ta opp og transkribere møter.

Her er en oppsummering av fordelene man kan ha ved å bruke MeetGeek som møteassistent:

 • Ta opp lyd- eller videomøter automatisk uten feil
 • Transkriber og oppsummer møter med et klikk
 • Samarbeid og del møtehøydepunkter med teamet
 • Trekk ut innsikt som følelser, relevans og mer fra samtaler
 • Tren salgsteam fra innsikt generert fra kundeanrop

Og fordelene er uendelige…

Hvorfor ikke prøve MeetGeek selv?

Neste, nyttige en-til-en-møtemaler for å dokumentere ditt neste møte.