Få avspillingskontrollbevegelser i iOS 7 Music App, CC og låseskjerm

Det er en haug med Cydia-justeringer som har potensial til å gjøre opp for iOS» mangel på bevegelsesbaserte musikkkontroller. Det er justeringer som tilbyr å legge til bevegelser i musikkappen, låseskjermen, varslingssenteret og til og med volum-HUD. Gesture Music Controls er annerledes (og kanskje bedre) enn alle de andre justeringene som tilhører denne sjangeren, ettersom den påvirker flere deler av iOS. Takket være denne tilpasningen kan du enkelt kontrollere sporene som spilles fra låseskjermen, kontrollsenteret og lagermusikkappen. Gesture Music Controls krever ingen konfigurasjon, og er klar til bruk umiddelbart etter installasjonen. Delingsalternativene som er tilgjengelige i tweaken gjør den perfekt for å scrobbe musikken din.

  Haunted House av Atari er ute nå for iOS [Review]

Tweaks som Gesture Music Control er vanligvis ikke så praktiske å bruke på grunn av et overskudd av støttede bevegelser. Mens Gesture Music Control er omfattende i seg selv, trenger du ikke lang tid på å venne deg til bevegelsene den tilbyr. Bevegelsene forblir uendret på tvers av forskjellige deler av iOS. Uansett om du er på låseskjermen eller inne i kontrollsenteret, tar et sveip mot høyre på sporets navn deg til neste sang i spillelisten. Her er en liste over alle bevegelsene som støttes av Gesture Music Control.

Høyre sveip: Spiller neste sang
Sveip til venstre: Tar deg tilbake til forrige sang
Trykk på: Pause / Spill av
Sveip oppover: Får frem iOS 7-delingsmenyen. Du kan tweete om sporet som spilles for øyeblikket, legge ut navnet på Facebook eller dele informasjonen via SMS og e-post.
Trykk og hold: Denne bevegelsen fungerer bare i musikkappen. Trykk lenge hvor som helst på albumomslaget, og vurderingsdialogen vises. Alle de andre bevegelsene forblir de samme i Musikk-appen.

  Slik sletter du apper på en iPhone eller iPad med iOS 13

Merk at Gesture Music Control erstatter avspillingskontrollene på kontrollsenteret og låseskjermen med bevegelsene, så når du først har installert den, vil det ikke være noen annen måte å kontrollere musikken din fra disse to stedene. Musikk-appen forblir imidlertid uendret.

Gesture Music Control fungerte ganske bra etter vår erfaring. Den eneste ulempen er mangelen på en innstillingsmeny. Dette betyr at den eneste måten å gjenopprette de synlige kontrollene er ved å slette tweaken helt. Bortsett fra denne lille ulempen, elsker vi tweaken og anbefaler den på det sterkeste. Du kan få det fra BigBoss-repoen til Cydia-butikken for 99 cent.

  Slik løser du ladeproblemer med iOS 15