Hva betyr Reddits offisielle etikett?

Noen Reddit-kontoer får en «offisiell» tag. Men hva representerer denne etiketten, og hvordan vil den påvirke Reddit-opplevelsen din?

Reddit har tatt et betydelig skritt mot å forbedre brukertilliten og åpenheten ved å lansere en «offisiell» etikett. Denne nye funksjonen har som mål å gi bevis på autentisitet, redusere etterligning og øke åpenheten på tvers av plattformen. Her er hva vi vet så langt om funksjonen.

Reddit lanserer en offisiell etikett

Reddit annonsert via et innlegg på r/reddit at den tester en ny funksjon: en «offisiell» etikett. Den offisielle etiketten vises tydelig ved siden av et brukernavn uansett hvor det vises på Reddit. I likhet med stilen som brukes på subreddits, fungerer denne etiketten som en indikator på autentisitet.

  9 beste programvare for prosessstyring for å øke forretningsveksten

Etiketten er foreløpig bare tilgjengelig for noen få profiler som tilhører organisasjoner den har eksisterende forhold til og som er interessert i å engasjere seg med Redditors og fellesskap på plattformen.

«Vi jobber aktivt med en gruppe moderatorer for å få tilbakemelding på dette, og siden dette er en tidlig test, vil læringen vi får informere om neste trinn for denne utrullingen,» bemerket Reddit.

Hva betyr Reddits offisielle etikett?

Bildekreditt: Reddit

Den «offisielle» etiketten viser at Reddit har verifisert en konto. Den fungerer som en visuell indikator på autentisitet, og hjelper brukere raskt å identifisere profiler som tilhører verifiserte organisasjoner. Det reduserer også arbeidet til Reddit-moderatorer ved å skille ekte profiler fra forfalskninger.

  Å kjenne Next.js vs. React for utviklere

Reddit nevnte at etiketten ikke låser opp noen spesielle privilegier eller beskyttelser for kontoene med den. Offisielle kontoer må fortsatt følge de samme reglene og retningslinjene som alle andre brukere.

Den offisielle etiketten betyr heller ikke at Reddit støtter eller støtter synspunktene eller meningene til kontoene som har det. Det betyr ganske enkelt at Reddit har bekreftet at de er den de sier de er.

Den offisielle etiketten er ekvivalenten til Reddits «Blue Tick»

Reddits «Offisielle» etikett er som den blå haken på andre sosiale nettverk, noe som gjør det lettere for brukere å identifisere autentiske kontoer fra organisasjoner som ønsker å engasjere seg med dem. Det er ikke et hederstegn, et godkjenningsstempel eller et autoritetsmerke. Det er rett og slett et verktøy for å hjelpe brukere med å ta informerte beslutninger og ha meningsfulle interaksjoner på plattformen.

  avtale et møte og sende invitasjoner