tipsbilk.net

Hva er Blue Chip NFT-er og hvordan investere i dem

Blue chip NFT-er er de mest pålitelige, pålitelige og verdsatte ikke-fungible tokenene. La oss sjekke funksjonene og trinn-for-trinn-veiledningen for å investere i disse NFT-ene.

NFT-er er fortsatt et av de hete temaene i kryptorommet, og etterspørselen deres øker med tiden. For eksempel, NFT-handel krysset en heidundrende 2 milliarder dollar i februar 2023.

Blue chip NFT-er er favoritttypen NFT da de har en viss standard, verdi og popularitet. Dessuten er disse NFT-ene støttet av kjendiser og sosiale medier-påvirkere.

Nå, la oss dykke dypt inn i emnet!

Hva er Blue Chip NFT-er?

Blue chip NFT-er inkluderer samlingen av veletablerte NFT-er fra kryptorommet. I tillegg forventes disse samlingene å beholde sin lønnsomhet og verdi i en lang periode.

Begrepet «blue chip» er hentet fra finansverdenen og representerer et finansielt stabilt, godt anerkjent og anerkjent selskap med en sterk historie. For eksempel inkluderer disse selskapene Apple, Coca-Cola, Nike, Walmart, for å nevne noen.

Blue chip NFT-er gir stort sett et fast antall NFT-er i en samling. Av denne grunn øker sjeldenheten, prisen og etterspørselen til slike NFT-er med tiden.

I tillegg er disse NFT-ene støttet av kjente artister og kjendiser. Som et resultat har blue chip NFT-ene et sterkt og aktivt fellesskap.

Hvorfor investere i Blue Chip NFT-er?

De fleste NFT-er som er tilgjengelige på markedet, kvalifiserer ikke som en verdig investering. De viktigste funksjonene til blue chip NFT-er som gjør dem verdt å investere i inkluderer:

#1. Høy likviditet

De fleste blue chip NFT-er tilbyr høy likviditet til sine kjøpere og selgere. Av denne grunn kan du kjøpe eller selge disse NFT-ene når som helst uten mye forsinkelse.

Likviditet er en viktig faktor å vurdere når du velger en eiendel fra kryptoområdet. Hvis du for eksempel kjøper en illikvid NFT, vil det være vanskelig å selge når det trengs.

#2. Lav risiko

Sammenlignet med millioner av vanlige NFT-er, har blue chip NFT-er en tendens til å være mindre risikable. Som et resultat er det en bedre beslutning å velge blue chip.

Dessuten forblir prisen på disse NFT-ene konstant under normale markedsforhold. Derimot er prissvingningene til normale NFT-er uforutsigbare.

#3. Diversifisering av aktiva

Diversifisering er en av de gylne reglene for å investere, enten det er aksjer eller krypto. Med dette i tankene er det viktig å investere i et bredt spekter av eiendeler.

Du kan diversifisere kryptoporteføljen din ved å legge til NFT-er. Som et resultat vil du ikke bli berørt hvis en av eiendelene dine mislykkes.

#4. Påvist historie

Blue chip NFT-er har en bedre merittliste i NFT-området. Dessuten øker deres symbolske salgsverdi med tiden.

  Hvordan oppgradere til Fedora 34

I tillegg viser NFT-innehaverne også en eksponentiell økning i antall. Som et resultat øker også etterspørselen og prisen på blue chip NFT-samlinger.

De fleste blue chip NFT-samlere får tilgang til eksklusive fellesskapsgrupper. I tillegg lar det å bli med i disse gruppene deg samhandle med andre NFT-innehavere og diskutere fremtidige handelsplaner.

Det viktigste er at fellesskapsmedlemmer også mottar gratis NFT airdrops, direktestrømtilgang og mer. Dessuten kan du også delta i viktige beslutninger rundt prosjektets økosystem.

Hvordan investere i Blue Chip NFT-er?

Følg disse enkle trinnene for å kjøpe blue chip NFT-er som en profesjonell investor:

 • Utdan deg selv: Først og fremst må du lære om det grunnleggende om NFT-er. Følg dessuten med på nyheter og trender rundt NFT-området.
 • Undersøk markedsplassen: Deretter må du sjekke detaljene om NFT-markedsplassen. Sjekk for eksempel tidligere ytelse og listehistorikk for blue chip NFT-er.
 • Angi budsjettet ditt: Velg et budsjett du er komfortabel med å investere i NFT-er. I så fall, sørg for at du ikke risikerer mye av pengene dine.
 • Velg støttet lommebok: Ikke alle kryptolommebøker støtter lagring av NFT-er. Av denne grunn, velg lommebøker med NFT-støtte som Trust Wallet, Zengo eller MetaMask.
 • Lag en sjekkliste: Lag nå en sjekkliste for funksjonene du leter etter i NFT-en. Du kan for eksempel inkludere prisklasse, kunstnerisk verdi, kategori, unike funksjoner og mer.
 • Kjøp NFT-er: Finn blue chip-NFT-ene som tilfredsstiller kravene dine, og fortsett deretter med å kjøpe dem. Legg også til nok kryptoaktiva i lommeboken din før du kjøper.
 • Lagre trygt: Blue chip NFT-er kommer med en god pris. Så det er best å overføre NFT-ene dine til sikrede lommebøker som maskinvarelommebøker.
 • Bli med i NFT-fellesskap: Etter å ha kjøpt NFT-er, vil du være en del av det spesielle NFT-fellesskapet. Bli derfor med i deres offisielle sosiale mediegrupper for å nyte de ulike fordelene ved å være et fellesskapsmedlem.
 • Overvåk NFT-markeder: Til slutt, og viktigst av alt, hold deg informert om NFT-relaterte hendelser, oppdateringer og trender.
 • Hva bør du vurdere før du investerer i Blue Chip NFT-er?

  Faktorer du bør vurdere før du investerer i blue chip NFT-er er som følger:

  #1. Historisk data

  Sørg for at NFT-samlingen har en dokumentert merittliste. Et godt NFT-prosjekt gir data om inkrementell vekst siden starten.

  Dessuten hjelper den siste prisen også investorer til å forutsi fremtiden til NFT. Du kan også sjekke den tidligere prisvolatiliteten til en blue chip NFT under dårlige markedsforhold.

  #2. Team

  Teammedlemmer og gründere er ansiktet til et NFT-prosjekt. Som et resultat, forskning på kjernemedlemmene og deres tidligere aktiviteter.

  Sørg dessuten for at gründerne har god erfaring med å bygge lignende prosjekter. Gå i tillegg gjennom deres ferdigheter, ekspertise og merittliste.

  #3. Nytte

  I likhet med andre krypto-tokens spiller nytte en avgjørende rolle i aksept av NFT-samlinger. Prosjekter som tilbyr nytte sammen med NFT-ene har en tendens til å tiltrekke seg flere brukere til økosystemet.

  Velg derfor prosjektene som gir NFT-innehavere insentiver. Populære verktøy inkluderer for eksempel virtuelle arrangementsbilletter, token-belønninger, premium-abonnementer, tidlig tilgang, airdrops og mer.

  #4. Kreve

  Analyser markedets etterspørsel etter NFT-er før du investerer. Anta for eksempel at det er en negativ følelse rundt NFT-rom. I så fall er det stor mulighet for at prisen vil falle i løpet av de kommende dagene.

    Hvordan se Fast & Furious-filmer på Netflix fra hvor som helst?

  Velg i tillegg prosjekter som har potensial til å opprettholde etterspørselen i NFT-området i en lengre periode.

  Fellesskapet er utvilsomt ryggraden i et NFT-prosjekt. Sørg for at prosjektet har en stor og aktiv samfunnsbase.

  Du kan sjekke de offisielle sosiale mediekontoene for å bekrefte engasjementet til fellesskapet. Økningen i fellesskapsmedlemmer er et tegn på aksept av en NFT-samling.

  Beste Blue Chip NFT-samlinger

  La oss nå utforske listen over de beste blue chip NFT-ene:

  #1. Bored Ape Yacht Club (BAYC)

  BAYC inkluderer en skreddersydd kolleksjon som består av 10 000 Bored Ape NFT-er. I skrivende stund har denne NFT opprettet på Ethereum blockchain en gjennomsnittspris på $45 800.

  Denne blue chip NFT-en ble utviklet av Yuga Labs i 2021, og ble populær gjennom kjendiser. De viktigste navnene som er involvert inkluderer Eminem, Stephen Curry, Neymar Jr., Jimmy Fallon, Kevin Hart og flere.

  Eiere av BAYC kan få tilgang til en privat Discord-gruppe som lar dem samhandle med andre Bored Ape NFT-holdere. I tillegg utsteder dette prosjektet sitt opprinnelige token, ApeCoin, til NFT-eierne.

  ApeCoin lar deg kjøpe BAYCs arrangementsbilletter og merchandise, for å nevne noen. Dessuten kan du også stemme og bestemme om fremtidige arrangementer eller prosjekter.

  #2. CryptoPunks

  CryptoPunks er en av de tidligste NFT-samlingene utviklet av Larva Labs i 2017. Denne samlingen består av NFT-er i pikselerte bilder i 24×24 dimensjoner.

  Prisen og populariteten til CryptoPunks steg kraftig i 2021 etter NFT-trenden. Spesielt koster den nåværende laveste Punk NFT over $75 000.

  Denne blue chip NFT-samlingen støttes av et sterkt nettsamfunn. For eksempel har den offisielle X-kontoen nesten 300 000 følgere. I tillegg eier kjendiser som Serena Williams, Jay-Z og Gary Vee Punks NFT-er.

  #3. VeeFriends

  VeeFriends er en av de beste NFT-samlingene laget av seriegründer og sosiale medier-influenser Gary Vaynerchuk, også kjent som Gary Vee. Denne blue chip-samlingen har som mål å bygge et sterkt og aktivt fellesskap rundt NFT-teknologi.

  Mer enn 10 000 NFT-er er tilgjengelige i denne samlingen i skrivende stund. Spesielt representerer hver NFT-karakter en menneskelig egenskap beundret av Gary.

  I tillegg kan du kjøpe VeeFriends NFT-er for å være en del av deres eksklusive fellesskap. Dessuten kan du også få tilgang til Veecon, et flerdagersarrangement med fokus på entreprenørskap, business, markedsføring, innovasjon og morsomme aktiviteter.

  #4. CryptoKitties

  CryptoKitties er blue chip NFT-er som representerer ulike typer digitale katter i et blokkjedespill. Dessuten har disse NFT-ene unike egenskaper og egenskaper.

  Denne NFT-samlingen ble utviklet ved hjelp av Ethereum-blokkjeden i 2017. Senere opprettet de imidlertid blokkjeden sin, Flow, for å gi brukerne en sømløs opplevelse.

  Du kan også kjøpe og avle opp to digitale kattunger for å generere en ny kattunge. I tillegg kan du også selge den nye NFT på markedsplassen.

  #5. World of Women (WoW)

  Kvinners verden, eller WoW, er et resultat av et imponerende oppdrag for å styrke kvinnelige artister i NFT-området. Deres første NFT-samling ble utgitt for offentlig salg i juli 2021.

    Slik installerer du Go (Golang) på Ubuntu på 5 minutter

  Denne WoW-samlingen består av 10 000 kunstverk av NFT-kunstneren Yam Karkai. Dessuten inkluderer disse blue chip NFT-ene kunst som representerer livene til forskjellige kvinner.

  Innehaverne av WoW NFT-er mottar eierskap til intellektuell eiendom (IP) og det originale kunstverket. Dessuten får eierne fordeler som airdrops, billetter og rabatter for ulike arrangementer.

  #6. Azuki

  De Azuki NFT-samlingen inneholder 10 000 anime-inspirerte tegninger. Disse samlingene er laget av Chiru Labs og tilbyr NFT-er med forskjellige egenskaper, som klær, hår, bakgrunn og wearables.

  Spesielt anser Azuki samfunnet som det viktigste elementet. Av denne grunn har de mer enn 350 000 følgere på sin offisielle X-konto.

  I tillegg har Azuki-prosjektet introdusert Hilumia, deres opprinnelige metaverse som gir brukerne en oppslukende opplevelse. Dessuten er denne virtuelle verdenen med 10 forskjellige lokasjoner kun tilgjengelig for deres NFT-innehavere.

  #7. Kunstblokker

  De Kunstblokker prosjektet lar brukere prege NFT-ene sine ved hjelp av Ethereum-blokkjeden. I tillegg kan du bare se NFT etter å ha fullført pregeprosessen.

  Art Blocks» NFT-er ble lansert i 2020 og har handlet for over 1,4 milliarder dollar, med over 59 000 handelsdeltakelse. I tillegg er gjennomsnittsprisen på en NFT nær $4000.

  Art Blocks tilbyr også kuraterte NFT-samlinger håndplukket av kjerneteammedlemmene. Disse samlingene har en tendens til å ha mer verdi og sjeldenhet på markedet.

  Topp Blue Chip NFT-markedsplasser

  Ettersom du nå kjenner de beste blue chip NFT-ene, la oss utforske de beste markedsplassene som lar deg kjøpe dem:

  #1. Åpent hav

  Grunnlagt i 2017, Åpent hav er den største NFT-plattformen, med over 2 millioner samlinger. Dessuten har denne markedsplassen registrert over 20 milliarder dollar i transaksjonsvolum siden starten.

  Denne markedsplassen støttes av toppfirmaer som Y Combinator, Coinbase, Trust Wallet, Blockchain Capital og mer. I tillegg er industriledere som Mark Cuban, Tim Ferris, Naval Ravikant og Ben Silberman bemerkelsesverdige investorer.

  OpenSea er utvilsomt et av de beste valgene for å handle NFT-er. Du kan bruke denne markedsplassen til å kjøpe populære blue chip NFT-er som CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club (BAYC) og Art Blocks, for å nevne noen.

  #2. Rarible

  Rarible bygge på Ethereum blockchain hjelper deg med å finne og investere i bluechip NFT-er. Du kan sortere ut NFT-samlingene basert på sjeldenhet, pris og transaksjonsvolum.

  Denne plattformen ble grunnlagt av krypto-entreprenørene Alexei Falin og Alexander Salnikov i 2019. I tillegg inkluderer deres store investorer CoinFund, 1kx og Venrock.

  Bortsett fra Ethereum, støtter Rarible andre blokkkjeder som Polygon, Tezos og Immutable X . Denne markedsplassen lar deg kjøpe trendende blue chip NFT-er som MutantApeYachtClub, PudgyPenguins, Azuki og DeGods.

  #3. Uklarhet

  Uklarhet er en NFT-markedsplass som har omsatt samleobjekter verdt over 1,4 milliarder dollar. I tillegg har denne markedsplassen mer enn 145 000 brukere til dags dato.

  Blur har også utviklet sin aggregator som lar deg kjøpe en rekke NFT-er fra forskjellige markedsplasser. I tillegg kan du bruke det detaljerte diagrammet og dataene til å liste de beste blue chip NFT-ene.

  Du kan bruke denne markedsplassen til å kjøpe blue chip NFT-er som Azuki, CloneX, Bored Ape Yacht Club og mer.

  Siste tanker

  Blue chip NFT-er er et mye tryggere alternativ sammenlignet med vanlige NFT-er. Det er imidlertid risiko involvert, i likhet med enhver annen type investering tilgjengelig i markedet.

  Du kan følge trinnene nevnt i denne artikkelen for å finne de beste blue chip NFT-ene som passer din investeringsstil. Til slutt, diversifiser tokens og hold deg informert om de siste trendene i NFT-området.

  Deretter kan du sjekke ut de beste NFT-lommebøkene.

  x