Hvordan endre Microsoft Teams-avataren

Microsoft Teams lar brukere inkluderes i flere forskjellige team. En bedrift kan velge å opprette flere team for sine ansatte. Den kan legge til eller fjerne medlemmer fra et team når den trenger det, og den kan flytte teammedlemmer mellom dem.

Microsoft Teams-avatar

Et team i Microsoft Teams kjennetegnes av navnet, men team kan ha samme navn, spesielt hvis de ble opprettet på forskjellige domener. En bruker kan være medlem av et hvilket som helst antall team, på et hvilket som helst domene, og et navn alene er kanskje ikke nok til å skille dem fra hverandre.

  Hvordan vise all e-post som ren tekst i Outlook

Endre Microsoft Teams-avatar

Du kan angi at et Microsoft Teams-team skal ha sitt eget visningsbilde. Dette er forskjellig fra visningsbildet som er angitt for individuelle medlemmer. Den eneste haken er at bare teamadministratorer eller -eiere kan endre avataren for et Microsoft Teams-team.

Åpne Microsoft Teams.
Logg på med administrator- eller eierkontoen.
Gå til Teams-fanen.
Klikk på knappen for flere alternativer ved siden av teamet.
Velg Administrer team fra hurtigmenyen.
Gå til Innstillinger-fanen (hvis denne fanen ikke er synlig, er du ikke logget på med riktig konto).

Utvid Team Picture.
Klikk på Endre bilde og klikk deretter på Last opp bilde.
Velg et nytt bilde fra systemet ditt.
Klikk Lagre.

  Slik får du en iPhone-lignende AirPods-opplevelse på en Mac

Den nye avataren vil bli oppdatert for alle teammedlemmer på deres respektive klienter. Endringen vil gjenspeiles på skrivebordet, nettappen og mobilappene.

Microsoft Teams avatar vs profilbilde

Microsoft Teams-avataren er forskjellig fra profilbildet til en bruker. Profilbildet settes uavhengig av hver bruker for seg selv. En teamadministrator eller -eier kan ikke påvirke hva en bruker angir som profilbilde (selv om det burde være passende for arbeidsplassen), og ingen administratorrettigheter er nødvendig for å angi det.

Konklusjon

Microsoft Teams-teamavataren er normalt satt til initialene i teamnavnet, omtrent som den er satt for brukere som ikke har angitt sine egne profilbilder. For mindre team, og brukere som bare er en del av et lite antall team, fungerer disse standardavatarene helt fint. Hvis du har et stort team, og du er en del av ganske mange team, kan bilder være bedre for å hjelpe deg med å navigere. I mange tilfeller er en visuell pekepinn bedre enn tekst. Hvis du administrerer flere team for samme organisasjon, er det en god idé å gjøre avataren for hver av dem forskjellig fra den andre, f.eks. bruke forskjellige farger (rød og blå) i stedet for lignende farger (blå nyanser).

  Hvordan lage tri-foldinger i PowerPoint