Lag analoge, monokrome, triade- og firefargeskjemaer

Adobe Kuler er en av mine favorittmobilapper av to veldig enkle grunner; det sparer meg for bryet med å finne riktig farge for et tema og lar meg bare peke på et bilde jeg liker, og fordi det kan lage fargevalg med et stort antall varianter. ColourCode er en nettapp som er min nye favoritt for å lage fargetemaer. Den har syv forskjellige varianter som den kan lage et tema fra hvilken som helst grunnfarge du velger. Temaet kan lastes ned som en SCSS-, LESS- eller PNG-fil. Alternativt kan du også få en permalink til et tema og dele det med hvem som helst. Det er ingen påmelding nødvendig og appen er helt gratis.

  Slik stopper du Google Home fra å ta opp alle samtalene dine

ColourCode har et enkelt grensesnitt; du starter med én farge og mens du panorerer rundt på dette første fargepanelet, endrer det farge som om du panorerte over et fargespekter. Trykk på panelet for å låse inn en farge når du liker den. Du kan legge til flere paneler ved å klikke på plussknappen til høyre. Paneler kan slettes ved å klikke på minusknappen til venstre. For å se et av de mange fargekombinasjonsalternativene, klikk på verktøylinjen til venstre.

Gratis bygg-alternativet lar deg starte med en enkelt farge som du velger selv, og du kan deretter legge til flere paneler og velge flere farger for å lage temaet ditt. Monokrom lar deg velge en farge og genererer automatisk nyanser av den. Jo flere paneler du legger til, jo flere nyanser av en enkelt farge får du. Monokrom med lys og mørk grå vil blande nyanser av grått med nyanser av fargen du opprinnelig valgte. Forhåndsinnstillinger for Analogic, analogic og komplement, komplement, triade og quad-skjemaer er også en del av tilbudet. Når du har bestemt deg for hva du vil bruke, dobbeltklikker du for å låse den.

  Hvilken skjerm er best for deg?

For hver farge kan du laste den ned som en SCSS-, LESS- og PNG-fil, eller bruke koblingene i venstre verktøylinje for å lagre hele oppsettet.

Jeg skulle bare ønske det var enklere å velge den første fargen. Å ikke se det faktiske spekteret når jeg flytter markøren gjør det vanskelig å velge en farge. Jeg er kanskje ikke så flink til å lage oppsett, men jeg har en ide om hvilken farge av de grunnleggende syv jeg vil bruke og om jeg vil ha en mørk eller lys nyanse.

Besøk ColourCode

  Hvordan finne Minecraft-versjonen