Snapchat

Slik bruker du Snapchat på nettet

Selv om Snapchat opprinnelig kun var tilgjengelig på mobile enheter, kan du nå også bruke Snapchat på nettet gjennom din PC eller Mac. Slik bruker du Snapchat på nettet.

Slik bruker du Snapchat på nettet

For å få tilgang til Snapchat i en nettleser, naviger til web.snapchat.com, og logg på med e-postadressen og passordet du bruker for å logge på mobilappen. Snapchat tilbyr også en praktisk rask registreringsfunksjon som legger til et ekstra lag med sikkerhet. Når du prøver å logge på Snapchat på nettet, vil du motta et varsel på telefonen din for å bekrefte påloggingsforsøket.

  Den lengste nåværende Snapchat-streken

Hvis du har telefonen i nærheten, trykker du ganske enkelt på Ja for å bekrefte og få tilgang til Snapchat-kontoen din umiddelbart.

Snapchat for nettet er ikke tilgjengelig i alle nettlesere; den er foreløpig bare tilgjengelig på Chrome, Safari eller Microsoft Edge. Du må også bruke disse nettleserne på en datamaskin og ikke på telefonen eller nettbrettet.

Når du er logget på, bør du se en liste over vennene dine til venstre, og et kameraikon i midten. Det lar deg fange og sende snaps til vennene dine. Du må gi kamera- og mikrofontilgang til Snapchat for dette. Hvis du prøver å åpne en snap, vil Snapchat be deg om å bruke mobilenheten din for å se snappen.

Du kan også klikke på telefonikonet for å starte en individuell samtale eller gruppeanrop via Snapchat. På samme måte kan du sende meldinger til noen for å starte en samtale med dem.

  Slik fikser du Snapchat-cameoer som ikke vises i appen

Nettversjonen synkroniserer også samtaler med appen, slik at du ikke går glipp av noe hvis du bytter mellom plattformer.

For en mer tilpasset opplevelse kan du klikke på innstillingsalternativet øverst til venstre (tannhjulikonet) på skjermen. Herfra kan du justere Snapchat-temaet, aktivere eller deaktivere varsler og lydeffekter og endre andre kontoinnstillinger. Hvis du vil bruke Snapchat på datamaskinen ofte, kan du også lage en snarvei på skrivebordet.

Hvorfor du bør bruke Snapchat på nettet

Snapchats nettgrensesnitt inneholder flere av de samme funksjonene som appversjonen, samtidig som det gir mer plass til chattevinduet. Dette lar deg fortsette samtaler med vennene dine, og også foreta tale- og videosamtaler.

  Hvordan lage en gruppechat på Snapchat og holde kontakten med venner

Snapchat-nettstedet har imidlertid også noen begrensninger: du kan ikke legge ut bilder til historien din eller se noens historie. Du kan imidlertid ta snaps og sende dem til vennene dine hvis du ønsker det. Dette bør tillate deg å holde Snapchat-strekene i gang og er en av de beste måtene å forbedre Snapchat-poengsummen din på.

Nettversjonen er mer fokusert på appens chat-funksjoner enn noe annet. Den større skjermen gjør dette mulig, så hvis du hovedsakelig bruker Snapchat til direktemeldinger og gruppechatter, kan nettversjonen vise seg å være svært nyttig.

x