tipsbilk.net

Slik slutter du å dele lesebekreftelser for tekster på en iPhone

Lesebekreftelser trenger ikke å få deg til å føle deg forpliktet til å svare.

Hvis du ikke vil at noen skal vite om og når du har sett meldingen deres, må du slå av lesebekreftelser. Heldigvis gjør Apple det enkelt å deaktivere lesebekreftelser i iMessage. Vi viser deg nøyaktig hva du trenger å gjøre på din iPhone.

Slå av iMessage lesebekreftelser for alle på din iPhone

I de fleste tilfeller vil du kanskje slå av iMessage lesebekreftelser helt slik at ingen kan se om du har lest tekstene deres.

  12 beste HDD-kloningsprogramvare

For å slå av lesebekreftelser på en iPhone eller iPad, gå til Innstillinger > Meldinger og bla ned til Send lesebekreftelser. Slå av bryteren for å sikre at lesebekreftelser er deaktivert.

Apples meldingsapp gir deg også muligheten til å slå av lesebekreftelser for spesifikke samtaler. Så hvis noen spesielt plager deg med å ikke svare på tekster raskt nok, kan du deaktivere lesebekreftelser for iMessage-tråden din med dem.

Start Meldinger-appen og åpne en samtale med personen du ikke vil dele lesebekreftelser med. Hvis du ikke har en eksisterende samtale, må du opprette en for å få tilgang til denne funksjonen. Deretter trykker du på profilbildet øverst på skjermen og slår av Send lesebekreftelser.

  Hva er FFXIV-skjermbildeplasseringen?

Husk at det finnes andre måter å lese iMessage-tekster på uten å varsle avsenderen enn å deaktivere lesebekreftelser. Du kan for eksempel gå frakoblet før du ser meldingene eller lese dem fra forhåndsvisningene på iPhone-låseskjermen eller varslingssenteret.

Oppretthold personvernet ditt mens du bruker iMessage

Selv om de er nyttige på sin egen måte, har lesebekreftelser en kostnad for personvernet. Heldigvis gjør Apples meldinger-app det enkelt å slå av lesebekreftelser for alle eller utvalgte personer uavhengig av enheten du bruker. Fra nå av trenger du ikke å bekymre deg for å svare på meldinger så snart du har lest dem.

  Kan du kjøpe BNB direkte med MetaMask? Nei! Her er en løsning

x