Topp 11 SHIBA INU-lommebøker for å lagre myntene dine med tillit

Leter du etter de beste Shiba Inu-lommebøkene for å oppbevare myntene dine sikkert? Ta en titt på listen vår over de beste lommebøkene for å lagre din favoritt meme-mynt!

Selv om det startet som en spøk i 2020, utviklet Shiba Inu seg betydelig for å utvikle Metaverse. Dessuten har denne meme-mynten en markedsverdi på over 5 milliarder dollar.

Kilde: CoinMarketCap

Shiba Inu har sterk samfunnsstøtte som spiller en avgjørende rolle i utviklingen av dette kryptoprosjektet. For eksempel har de over 3,7 millioner følgere på sin offisielle Twitter-konto.

Som det opprinnelige tokenet til Shiba Inu-økosystemet, er SHIB-tokens mye brukt til å bytte, handle og investere. Som et resultat er det veldig viktig å velge den beste lommeboken for å lagre tokens.

Følg med!

Hva er en Shiba Inu (SHIB) lommebok?

Shiba Inu lommebøker lar deg oppbevare SHIB-tokenene dine sikrere. Dessuten kan du også bruke denne lommeboken til å overføre eller bytte ut tokens med andre.

Du kan også velge ulike typer lommebøker basert på dine bekvemmelighets- og sikkerhetskrav. Anta for eksempel at du har et betydelig antall SHIB-tokens; i så fall kan du velge maskinvarelommebøker.

I motsetning til andre typer lommebøker kommer maskinvarelommebøker med en pris, men det er verdt pengene. Du kan finne flotte for rundt $150.

I tillegg kan du også foretrekke programvarelommebøker basert på enheten du bruker til kryptolagring og transaksjoner. Her støtter Shiba Inu lommebøker Android, iOS, Windows, Linux og Mac.

Ser du etter raske tokentransaksjoner? I så fall kommer nettlommebøker godt med. Du kan bruke denne lommeboken til å koble til kryptoplattformer fra nettleseren din umiddelbart.

La oss nå forstå fordelene ved å ha Shiba Inu-lommebøker.

Fordeler med Shiba Inu (SHIB) lommebøker

De største fordelene med å bruke Shiba Inu (SHIB) lommebøker inkluderer:

 • Sikkerhet: Å ha en sikker lommebok er en viktig faktor å vurdere. Her hjelper Shiba Inu-lommebøker deg med å sikre dine kryptoaktiva ved hjelp av avanserte datakrypteringsmetoder.
 • Fellesskapsstøtte: Shiba Inu-fellesskapet består av dedikerte kryptoentusiaster. Av denne grunn blir lommebøkene deres utsatt for konstant forbedring i funksjonalitet og funksjoner.
 • Praktisk: Meme-mynter er i stand til å tiltrekke tusenvis av nye brukere. Her gjør det brukervennlige grensesnittet til denne lommeboken at lommeboken opprettes, lagres og overføres til noen få enkle trinn.
 • Støtte for flere enheter: Du kan finne flere lommeboktyper som støtter PC-ene eller mobile enhetene dine. Du kan også få tilgang til og administrere én lommebok fra flere enheter.
 • Kryptokompatibilitet: Shiba Inu-lommebøker er ikke begrenset til lagring og transaksjon av SHIB-tokens. Denne lommeboken støtter også lagring og transaksjoner av en rekke andre kryptovalutaer.
 • Meme-mynter har høy prisvolatilitet basert på sentimentene i kryptomarkedet. Så vurder alltid risikoen forbundet med handel og investering.

  La oss gå rett til de beste Shiba Inu (SHIB) lommebøkene!

  Atomic lommebok

  Atomic Wallet lar deg lagre og administrere SHIB-tokenene dine sikkert. I tillegg kan du også administrere mer enn 300 kryptoaktiva.

    Slik bruker du en mus med iPad eller iPhone

  Denne lommeboken kommer også med en imponerende token swap-funksjon. Du kan bruke denne funksjonen til å bytte SHIB-tokens med andre støttede kryptovalutaer direkte ved å bruke lommeboken.

  En lisensiert EU-betalingsleverandør håndterer denne lommebokens behandling. Dessuten er kryptotransaksjonene dine fullstendig kryptert.

  Du kan også bruke denne Shiba Inu-lommeboken til å satse kryptotokenene dine. I skrivende stund gir Atomic Wallet opptil 20 % årlig avkastning for 10+ krypto.

  I tillegg gir denne lommeboken et brukervennlig grensesnitt for å administrere din samlede kryptoportefølje. Her kan du også sjekke transaksjonshistorikken med et øyeblikk.

  Du kan også få cashback på hver kryptobytte gjennom denne lommeboken. Dette insentivet gjelder mer enn 60 kryptopar.

  Atomic Wallet er tilgjengelig for MacOS, Windows, Debian, Ubuntu og Fedora. Dessuten kan du installere mobillommeboken fra App Store og Google Play.

  Infinity Wallet

  Infinity Wallet er tilgjengelig i over 170 land, og har en enorm brukerbase på over 200 000. Dessuten støtter denne lommeboken et stort antall kryptoaktiva.

  Dessuten har denne lommeboken et flerbruksgrensesnitt. Denne funksjonen kan utveksle, spore og administrere alle dine kryptoaktiva på en enkelt skjerm.

  Her kan du også lage flere lommebøker for å diversifisere eiendelene dine. Du kan for eksempel lage en dedikert Infinity Wallet for å lagre alle NFT-ene dine.

  Denne Shiba Inu-lommeboken gir avansert kryptering for dine data og private nøkler. Dessuten forblir dataene dine anonyme.

  Denne lommeboken gir også umiddelbare byttefunksjoner basert på markedsprisen for levende krypto. Derfor kan du bytte SHIB med andre krypto-tokens umiddelbart.

  Foreløpig er Infinity Wallet kun tilgjengelig for PC-brukere. Du kan laste ned denne lommeboken for MacOS-, Windows- eller Linux-enheter.

  ZenGo

  ZenGo er en god kryptolommebok for flere sikkerhetsfunksjoner. Hovedfunksjonen inkluderer avansert kryptografi som beskytter dine SHIB-tokens og andre eiendeler.

  På samme måte gir denne lommeboken også nyttig 3-faktor gjenoppretting og nøkkelfri kryptering. I tillegg kan du også aktivere biometrisk beskyttelse og legge til et sikkerhetslag.

  Denne lommeboken kommer også med en innebygd porteføljesporer for å overvåke alle dine kryptoaktiva om gangen. Du kan også sjekke det historiske diagrammet direkte fra denne lommeboken.

  Det beste jeg har lagt merke til med ZenGo er enkeltsveip- eller trykkalternativet. For eksempel kan du umiddelbart sende eller motta SHIB og andre kryptoer uten transaksjonsgebyrer.

  Du kan også bruke denne Shiba Inu-lommeboken til å kjøpe SHIB-tokens ved å bruke populære fiat-valutaer. De har også dedikert kundeservice som fungerer 24/7.

  ZenGo er imidlertid kun tilgjengelig som mobillommebok. Du kan installere den fra Google Play eller App Store.

  Freewallet

  Som navnet indikerer, tillater Freewallet gratis kryptotransaksjoner mellom brukerne. Dessuten støtter denne lommeboken lagring og overføring av over 100 kryptovalutaer.

  Er du en som liker å gi dine kjære i gave? Da lar denne lommeboken deg også kjøpe og sende gavekort med dine favoritt kryptovalutaer.

  Freewallet lagrer majoriteten av kryptoaktivaene dine i det offline hvelvet. Som et resultat vil eiendelene dine være trygge mot angrep på nettet.

  I tillegg har denne lommeboken også sikkerhetsfunksjoner som:

  Du kan også bruke denne lommeboken til å overvåke verdien av din totale kryptoportefølje. Dessuten kan du spore live-markedsprisene for alle større kryptovalutaer.

    Hvordan fikse "TPM-enhet ikke oppdaget"

  Denne Shiba Inu-lommeboken er tilgjengelig som nett- og mobillommebok. Dessuten gir de effektiv kundestøtte på flere språk.

  Paybis

  Paybis er en sikret lommebok du kan stole på for å lagre SHIB-tokens og andre kryptovalutaer. Dessuten kan du alltid verifisere transaksjonene dine for å forhindre kryptotyveri.

  For brukersikkerhet har denne lommeboken introdusert 3 lag med beskyttelse. Dessuten er dine private nøkler sikret ved hjelp av «state-of-the-art» teknologi.

  Denne lommeboken kommer også med et rent brukergrensesnitt. Dessuten kan du enkelt overvåke verdien av dine lagrede eiendeler basert på live markedsprisen.

  Her kan du også få god kundestøtte. Du kan bruke tjenesten deres til å registrere dine klager eller forespørsler 24/7.

  Du trenger imidlertid en Paybis-konto for å få tilgang til funksjonene. Jeg vil ikke foreslå denne Shiba Inu-lommeboken hvis du vil ha fullstendig anonymitet.

  Guarda

  Guarda er en lommebok på tvers av plattformer som tillater lagring og utveksling av 50+ støttede kryptovalutaer. Dessuten kan du foreta kryptotransaksjoner på noen få sekunder.

  Den mest imponerende funksjonen jeg la merke til med denne lommeboken er at den ikke lagrer brukerens personlige opplysninger. Du kan være 100 % anonym og lagre kryptoaktiva.

  Du har også full kontroll over dine lagrede kryptoaktiva, siden denne lommeboken aldri lagrer dine private nøkler. I tillegg kan du kontakte deres kundeservicerepresentant når som helst.

  Spesielt gir denne lommeboken også imponerende innsatsmuligheter for de som ønsker å generere ytterligere avkastning. Her gir Guarda en årlig avkastning mellom 3% til 20% basert på de satsede kryptoene.

  Denne Shiba Inu-lommeboken har også muligheten til å kjøpe kryptovalutaer med populære fiat-valutaer. Du kan bruke bankkort, Apple Pay eller Google Pay.

  Du kan installere Guarda fra App Store eller Google Play. Dessuten er denne lommeboken også tilgjengelig på Linux, Windows og Mac.

  MYNTER

  COINS er en pålitelig lommebok utviklet av Coinpaprika, en fremtredende plattform for kryptomarkedsundersøkelser. Dette ble introdusert i 2019, og er en go-to-lommebok som støtter over 2000 kryptovalutaer.

  Denne lommeboken er sterkt fokusert på lommeboksikkerhet. Av denne grunn kan du velge en telefonkode eller en biometrisk lås.

  COINS lagrer heller ikke dine data eller private nøkler. Slik at du kan lagre og administrere alle eiendelene dine når det passer deg.

  Du kan gjenopprette lommeboken og lagrede eiendeler hvis du mister eller skader enheten. For å gjøre det trenger du bare å gå inn i gjenopprettingsfasen til lommeboken. Så enkelt som det!

  Dessuten gir denne lommeboken deg en levende kryptomarkedspris. Disse dataene kan være nyttige for å kjøpe eller selge SHIB-tokenene dine.

  I skrivende stund er COINS kun tilgjengelig som mobillommebøker. Du kan installere denne lommeboken på iOS- eller Android-enhetene dine.

  Lumi lommebok

  Med støtte fra mer enn tusen krypto-tokens, er Lumi Wallet en populær Shiba Inu-lommebok å vurdere. Deres enkle brukergrensesnitt lar deg kjøpe, bytte, motta og sende ulike kryptovalutaer.

  Denne lommeboken lar deg kjøpe krypto-tokens fra $50. Spesielt trenger du ikke å fullføre KYC for kjøp under $150.

  Når det gjelder sikkerhetsaspektet, tilbyr Lumi Wallet kryptografi og kryptering på høyt nivå. Som et resultat forblir alle dine lagrede kryptoaktiva trygge og anonyme.

    Hva betyr "FTFY", og hvordan bruker du det?

  I tillegg lagres alle pengene dine i lommeboken som kjølelager. Denne lagringsfunksjonen beskytter eiendelene dine mot hacking eller angrep på nettet.

  Du kan også bruke denne lommeboken til å overvåke aktivaverdien din basert på live-markedsprisen. I tillegg kan du angi prisvarsler for å kjøpe eller selge SHIB eller andre tokens til en bestemt prisklasse.

  Lumi Wallet er tilgjengelig for Android-enheter og nettlesere. Imidlertid er denne lommeboken for øyeblikket ikke tilgjengelig på App Store.

  Bit2Me

  Med over 600 000 brukere er Bit2Me et flott alternativ for å lagre kryptovalutaene dine. Dessuten støtter denne Shiba Inu-lommeboken også over 200 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Cardano, Ethereum, Solana og mer.

  Sammen med Ledger Enterprise er Bit2Me-midler sikret med forsikring verdt €150 millioner. Denne policyen vil sikre sikkerheten til dine lagrede kryptoaktiva.

  Når det gjelder sikkerhet, gir denne lommeboken Second Authentication Factor (2FA). Dessuten hjelper sikkerhetshvelvene deres med trippelperimeter til å beskytte kryptotokenene dine.

  I tillegg kommer denne lommeboken med en umiddelbar betalingsfunksjon. Du kan nå fullføre kryptotransaksjonene dine på mindre enn ett sekund. Imponerende ikke sant?

  Du kan også velge betalingsmåter i henhold til dine preferanser. Denne lommeboken gir flere alternativer, for eksempel bankoverføringer og kontant- eller kortbetalinger.

  Bit2Me er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere. I tillegg tilbyr de også personlig kundeservice som er funksjonell 24/7.

  Coinomi

  Coinomi ble grunnlagt i 2014 og regnes som den eldste tilgjengelige muti-chain kryptolommebok. Spesielt har denne lommeboken også millioner av aktive brukere.

  Denne lommeboken støtter mer enn 1700 kryptoaktiva. Dessuten kan du også sende og motta kryptovalutaer fra over 125 støttede blokkjedenettverk.

  Coinomi sørger for at dine private nøkler ikke forlater enheten din. Denne sikkerhetsfunksjonen gir deg totalt eierskap til alle dine kryptoaktiva i Shiba Inu-lommeboken.

  Dessuten styrker deres sterke kryptografi og krypteringsprosess sikkerheten til lommeboken din. Dessuten gir denne lommeboken den beste kundestøtten 24/7.

  Du kan også bruke denne lommeboken til å koble til favoritt-DAppene dine umiddelbart. Coinomi har integrert med WalletConnect for å tilby brukerne en jevn opplevelse.

  Nettlommebokversjonen er tilgjengelig for iOS- og Android-brukere. Du kan også laste ned Coinomi på dine Linux-, macOS- eller Windows-enheter.

  Trustee Plus

  Trustee Plus er utviklet av BlockSoft Lab og er et fremtredende navn i kryptoområdet. Du kan bruke denne lommeboken til å kjøpe kryptovalutaer med debet- eller kredittkort.

  Når det gjelder sikkerhet, kommer denne lommeboken med sanntidsrevisjonsteknologi og flere sikkerhetsfunksjoner. Av denne grunn kan du lagre kryptoaktivaene dine sikkert.

  Du kan også fylle på Shiba Inu-lommeboken uten å betale gebyrer. Ja, du leste riktig! På samme måte kan du også overføre krypto-tokens gratis.

  Trustee Plus tilbyr byttefunksjoner for å utveksle SHIB-tokenene dine med andre kryptovalutaer. Her kan du velge byttebeløpet basert på live-markedsprisen.

  Denne lommeboken er enkel å installere. Du kan enkelt installere denne lommeboken på Android- eller iOS-enhetene dine.

  Innpakning

  Shiba Inu har sin opprinnelse som en memmynt og er ikke lenger en spøk. Anta at du planlegger å lagre en betydelig verdi av SHIB-tokens. I så fall er det viktig å velge en sikret Shiba Inu-lommebok.

  Du kan velge hvilken som helst lommebok som er oppført her for å beskytte kryptoaktivaen din uten å miste din verdifulle søvn.

  Sjekk også ut de beste Dogecoin-lommebøkene!