Youtube

YouTube tester nå minispill (og her er hvordan du spiller dem)

Viktige takeaways

  • YouTube Playables tilbyr en samling av 40 minispill tilgjengelig via YouTube-appen eller nettleseren.
  • Bare YouTube Premium-abonnenter har tilgang til Playables, og det er ikke tilgjengelig på YouTube Kids-kontoer.
  • For å aktivere Playables, gå til innstillingene i YouTube-appen din og aktiver alternativet «Prøv eksperimentelle nye funksjoner». Funksjonen vil kun være tilgjengelig frem til 28. mars 2024.

YouTube har lansert en samling minispill som en eksperimentell funksjon for utvalgte brukere, kalt Playables. Hvis du er interessert i å spille, her er hvordan du aktiverer denne funksjonen og blir med på moroa.

Hva er YouTube Playables?

Playables er en samling av YouTube-minispill som du kan få tilgang til på smarttelefonen din via YouTube-appen eller via nettleseren på skrivebordet.

I skrivende stund har Playables 40 minispill, som alle krever ingen nedlasting eller installasjon for å begynne å spille. Spillene er delt inn i åtte spillsjangre, hovedsakelig med fokus på Brain & Puzzle og Arcade-spill.

Her er alle spillene som er tilgjengelige i YouTube Playables-delen:

  9 beste YouTube til GIF-konverterere du bør prøve tipsbilk.net

Sport

8 Ball Biljard Classic, Basketball FRVR, Carrom Clash, Super Goal

Hjerne og puslespill

Angry Birds Showdown, Brain Out, Collect Em All!, Color Pixel Art, Daily Crossword, Element Blocks, Gold Mahjong FRVR, Onet Connect Classic, Tile Master

Arcade

Cannon Balls 3D, Color Burst 3D, Crazy Caves, Merge Master, Merge Pirates, Moving Co., Northern Heights, Om Nom Run, Pirate Pop, Slice It All!, Stack Bounce

Rollespill og strategi

Cube Tower, Endless Siege, Merge Heroes

Racing

Draw Climber, Scooter Extreme

Brett og kort

Daily Solitaire, FreeCell Solitaire, Gin Rummy

Simulering

Farm Land, My Space Pet, Rainy Boba Cafe

Handling

Magic Cat Academy, State.io

Trivia & Word

Dagens hinder, Words of Wonders, Words of Wonders: Guru

Mange av disse spillene er utviklet av kjente spillutviklere, som FRVR, Nitro Games, Vodoo, Aim Lab, Famobi og Arkadium. Og siden noen av disse utviklerne er populære for sine gratis HMTL5-spill, kan du faktisk spille noen av spillene som er oppført ovenfor utenfor YouTube Playables gjennom spillutviklerens offisielle nettsted eller gjennom tredjepartssider som HTML5-spill.

Hvem kan spille Playables på YouTube?

Playables er en eksperimentell funksjon på YouTube. Siden bare YouTube Premium-medlemmer kan teste eksperimentelle funksjoner, er minispillene kun tilgjengelige for YouTube Premium-abonnenter. Dette betyr også at de med YouTube Kids-kontoer ikke kan få tilgang til denne delen til tross for den barnevennlige naturen til alle minispillene i samlingen.

  Øk klikkfrekvensen med disse 14 nettbaserte YouTube-miniatyrbildemakerne [Free & Paid]

Hvis du bestemmer deg for om YouTube Premium er verdt det for å få tilgang til Playables og alle de andre premium-funksjonene, foreslår vi at du hopper over det årlige abonnementet og får det månedlige abonnementet i stedet. Dette er fordi Playables-funksjonen kun vil være tilgjengelig frem til 28. mars 2024. Hvis den ikke blir en funksjon etter den datoen, kan den bli kansellert helt.

Hvordan kan du aktivere spillbare spill?

Hvis du ikke ble varslet om funksjonen, men er en Premium-abonnent, kan du prøve å få tilgang til Playables bare ved å slå på eksperimentelle funksjoner i YouTube-appen din.

For å aktivere Playables, åpne YouTube-appen og gå til You-delen nederst til høyre på skjermen. Åpne deretter innstillingsmenyen ved å trykke på tannhjulikonet og velg Prøv eksperimentelle nye funksjoner. Du vil bli vist alle de tilgjengelige eksperimentelle funksjonene. Se etter Spill spill på YouTube og velg Prøv det.

  Topp 7 AI YouTube-skriptgeneratorer for å lage morsomt innhold med enkelhet

Når du har aktivert YouTube Playables, kan du få tilgang til spillene via Utforsk-fanen på YouTube. Utforsk-delen skal være lett tilgjengelig hvis du bruker en nettleser. For de som bruker smarttelefonene sine, kan du trykke på kompassikonet øverst til høyre på skjermen for å avsløre Explore-delen der Playables er oppført.

Alternativt kan du bare fortsette å bla gjennom YouTube-hjemmesiden forbi Shorts og Breaking News til du ser Playables on YouTube-delen. Du kan deretter klikke på hvilket som helst av de 40 minispillene som er tilgjengelige for å begynne å spille.

Tester YouTube Playables

Akkurat som YouTube, har Netflix og TikTok også lagt til minispill som en del av plattformene deres. Det YouTube gjør annerledes er å ikke kreve nedlasting eller installasjon for å spille minispillene sine. Dette bekvemmelighetsnivået kan tiltrekke mer uformelle spillere til YouTube, noe som kan øke brukerengasjementet og tiden brukt på plattformen.

Avhengig av hvordan Playables presterer, kan vi se flere plattformer som implementerer minispill i tjenestene deres. Eller eksperimentet kan mislykkes.

x