10 beste digitale bilderammer for å vise frem bildene dine

Hvis jeg måtte nevne en dings utenom smarttelefoner som har gledet kameraelskere, så er det digitale bilderammer🖼️. Denne digitale enheten har gjenopplivet konseptet med å redesigne boareal med bilderammer, noe som gjør det mulig å vise bildene du elsker minus utskriftskostnadene og dilemmaet med bildevalg.

Mens digital fotografering gjør det mulig å klikke🤳 ubegrenset med bilder, er det nok minne; digitale rammer lar oss holde på disse minnene konkret uten ekstra kostnader eller belastning for miljøet. Tross alt er det verken mulig eller økonomisk lønnsomt å trykke og ramme inn et stort antall snaps.

Digitale fotorammer løser begge problemene. De krever verken fysisk utskrift av bildet for visning eller begrenser rammen til å vise frem ett enkelt bilde. I stedet kan de også spille av videoer på konsollen🖼️.

Les mer om disse enhetene og deres virkemåte i segmentet nedenfor, eller bla direkte til listen over topprangerte digitale bilderammer med unike funksjoner.

Hva er digitale bilderammer?

Digitale bilderammer er app-baserte enheter som en bilderamme på et skrivebord. Men i motsetning til en typisk ramme med glassskjerm 🖼️som topplag, har disse digitale rammene LED-skjermer for å vise bildet! 😎

Så i stedet for å sette inn en fotoutskrift, har de digitale fotorammene spor for minnekort, pennestasjoner eller direkte deling fra mobiler, datamaskiner💻 eller skylagring. Den innebygde prosessoren kan kjøre bildet på skjermen; derfor er de avhengige av en strømkilde gjennom et batteri eller en elektrisk ledning.

Du kan beholde disse frittstående enhetene som dekorative bordplater eller henge dem på vegger der de får best utsikt. I tillegg kan én enhet spille av en lysbildefremvisning av flere bilder på skjermen. Du kan også bruke dem til å spille av favorittvideoene dine i en foranderlig retning.

Fordeler med å installere digitale bilderammer

Digitale bilderammer er verdt å kjøpe ettersom de gir liv til de kjære minnene fra fortiden. Selv om det ikke er mulig å skrive ut og ramme inn bilder, kan du med denne digitale løsningen vise minner til en brøkdel av prisen.

Tidligere var det dyrere å fange hvert øyeblikk med kameraet på grunn av begrensningene til fotofilmer🎞️. Derfor måtte timer med hendelser eller feriedager bli husket med noen få klikk.

Digital fotografering ble en velsignelse siden den muliggjorde ubegrensede snaps, selv med smarttelefoner. Med biter av fotografier i det digitale albumet, er det viktig å ha en mekanisme som kan vise dem alle uten stress med utskrift.

For dette formålet kom digitale fotorammer opp som en passende løsning for alle slike problemer. Her er noen av de vanlige fordelene.

🔆Vising av flere bilder/videoer🖼️: Du kan sette inn et minnekort fullt av foto-/video-/gif-filer eller dele dem via internett for å rulle inn lysbilder. Du kan også redigere bilder når det passer deg og vise de redigerte versjonene når du vil.

🔆Multibruk🤹: Disse er nyttige for hotelldiskutstillinger, korridorer, butikkannonser, kontorer, stuer og mange flere steder.

🔆Sparer utskriftskostnader🖨️: Å vise mange bilder vil være dyrt med vanlige rammer, men med digitale fotorammer er det helt gratis.

🔆Egnet gave til sine kjære🎁: Det blir ofte vanskelig å bestemme seg for en gave til venner og slektninger av og til. Men en digital bilderamme er en dings som alle liker. Det er i ferd med å bli en integrert del av husholdninger og kontorer, som om det vekker gamle minner, men alltid fremstår som variert.

  Hva skjer med smarthjemmet ditt når strømmen går?

🔆Pris rettferdig💵: Å sammenligne prisen med standardrammer er ikke berettiget. Teknisk sett koster digitale rammer mer, men faktum er at de kan vise flere bilder samtidig uten å belaste utskriftskostnader.

Her er en liste over karakteristiske digitale bilderammer som er tilgjengelige for kjøp online.

Fullja

Fullja dual-WiFi digitalramme er en Android-kontrollert enhet som er kompatibel med VPhoto-appen for å dele bilder og videofiler med folk. Du kan legge ved disse i en e-post for ekstra bekvemmelighet! Den har 32 GB internt minne og kan dermed lagre tusenvis av bilder og videofiler📽️.

Tekniske spesifikasjoner MerkeFulljaWeight6,74 poundsDimensjoner(18,7 x 12,9 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 19 tommer Minne32 GB

Disse attraktive 19-tommers store digitale rammene er tilpasset med bevegelsessensorteknologi, som slår dem av når ingen er i nærheten. Du kan holde den i liggende og stående stil ved hjelp av en avtakbar brakett. Ellers heng dem på veggen.

Fullja dual-WiFi støtter en USB-flash-stasjon og Micro SD-kort for overføring eller visning av bildene på skjermen. Dermed kan du umiddelbart overføre filene fra en datamaskin via en USB-kabeltilkobling.

Pix-Star

Pix-Star 15 tommers Wifi-enhet er en mellomstor digital fotoramme med 8 GB intern lagring og kan lagre omtrent 30 000 bilder. Pix-Star Snap-appen støtter iOS- og Android-mobiler📱 for å overføre bilder sømløst til denne enheten. Dessuten kan du bruke en USB-pinne eller SDHC- og SDXC-kort for å dele bilder til rammen.

Tekniske spesifikasjoner BrandPix-StarWeight4,9 pounds Dimensjoner (15 x 11 x 1,2) tommer Skjermstørrelse 15 tommer Minne8 GB

Rammen er aktivert for bevegelsessensor, så den slås på når du kommer i nærheten. 15-tommers skjermen har avansert IPS og LED-skjerm med høy oppløsning på 1024×768 piksler for å omfavne rike farger i bilder.

Pix-Star har også en fotopostfunksjon som gir en dedikert e-post for den digitale rammen for å dele og motta bilder direkte. I tillegg tilbyr de gratis tilgang til nettsidekontoen, som tillater ekstern administrasjon av bilder og kobler til tjuefem strukturer på nettet.

For mange unødvendige detaljer i bildene dine? Her er de beste bildebeskjæringsverktøyene for å gjøre bildet ditt i sosiale medier klar.

Livingpai

Frameo-mobilappen støtter Livingpai digital bilderamme, som er kompatibel med iOS- og Android-smarttelefoner. Dermed gjør den det mulig å sende bilder direkte til enheten fra hvor som helst i verden 🌍.

Tekniske spesifikasjonerMerkeLivingpai Vekt4,4 pounds Dimensjoner (15,75 x 9,84 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 16 tommer Minne32 GB

Denne 16-tommers fotorammen justerer automatisk bildene til liggende og portrettstil i henhold til enhetens plassering. HD-berøringsskjermen og oppløsningen på 1920×1080 piksler gir klart syn. I tillegg muliggjør IPS-teknologien og 178o visningsvinkel vidvinkel for fargefølsomhet.

Livingpai gir et brukervennlig grensesnitt som passer alle aldersgrupper. Brukerne kan endre innstillingene for å justere lysstyrke, bildeskalering, publisere eller skjule bildet, legge til synlige undertekster, etc.

Himmellys

Skylight har utviklet en liten digital fotoramme, som er lett i vekt. Denne 10-tommers elektroniske rammen er en grunnleggende modell som ligner tradisjonell design med hvite marger på tvers av skjermbildene. Denne enheten er imidlertid bare kompatibel med avspilling av snaps i lysbilder og ikke videoer eller Gif-er.

Tekniske spesifikasjoner Merke Skylight Vekt1,5 pounds Dimensjoner (10,7 x 7,4 x 0,90) tommer Skjermstørrelse 10 tommer MemoryCloud Storage

Rammen tar noen sekunder å installere ettersom du trenger å opprette en unik e-post-ID📩 for enheten. Siden er e-post den eneste måten å vise frem bildene på denne rammen. Bildene som sendes via e-post, lagres direkte på skylagringen.

  Hvorfor vil ikke Samsung-datamaskinen slå seg på?

Skylight har imidlertid ikke internminne, og støtter heller ikke minnekort. Så du kan ikke overføre bildene ved hjelp av et fysisk medium som flash-stasjoner.

Aura Craver

Aura Carver-bilderammene har blitt anerkjent og verdsatt av New York Times📰, Wirecutter, Wired og Oprah’s Favorite Things. Denne rammen er laget av høykvalitetsmateriale og kan stå i liggende retning. De brede kantene på sidene gir den et robust utseende. Den holder rammen stille uten å falle, selv om skrivebordet rister ved et plutselig trykk.

Tekniske spesifikasjoner MerkeAura Vekt3,3 pounds Dimensjoner (10,5 x 7,3 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 10,1 tommer MemoryCloud Storage

Du kan installere Aura-appen på Apple- eller Android-smarttelefoner og dele ubegrensede bilder på rammen din. Den støtter ikke SD-kort, USB-kabler eller et e-postsystem. Derfor er Aura-appen den eneste måten å overføre og vise bilder på denne rammen. Siden det ikke er noe internt minne, må du stole på skylagring og WiFi-tilkobling.

Aura Carvers 10,1-tommers digitale ramme har innebygde høyttalere for å spille av videoer med suksess. Rammen har en HD-skjerm med fargekalibrert for å justere skjermens lysstyrke automatisk. Den kan også administrere bilder for å tilpasse seg skjermoppløsningen på 1280×800 piksler. Den slår av skjermen om natten for å spare strøm.

Vil du at den digitale bilderammen din skal legge mer fokus på personene i bildet? Prøv disse beste verktøyene for å fjerne bakgrunn fra bildet.

Aeezo

Aeezo har beholdt noen standardiserte regler for levering av et produkt. De tester produktet i 200 timer og tilbyr ett års garanti med et raskt klagesvar.

Frameo mobilapplikasjon har samarbeidet med Aeezo digitale bilderammer for å laste opp/slette bilder via smarttelefoner. Denne rammen i liten størrelse har et innebygd minne på 16 GB. Du kan også sette inn et micro-SD-kort på opptil 64 GB for å utvide plassen.

Tekniske spesifikasjonerMerkeAeezoWeight2,9 poundsDimensjoner(10,71 x 7,28 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 10,1 tommer Minne16 GB

Så du kan direkte sette inn ekstern lagring som bærer filene eller overføre bilder og videoer på maks 15 sekunder gjennom et WiFi-anlegg. Du kan også dele den digitale rammekoden med familie og venner, som kan sende bilder til denne enheten fra hvor som helst ved hjelp av applikasjonen.

Aeezo bilderammen ser elegant ut i sin svarte fargeinnramming. Skjermen har en høyoppløselig skjerm med IPS-teknologi for å levere klare bilder. Den tilpasser seg automatisk til liggende og stående formater. Dette lar deg stille inn lysstyrke, dvalemodus, bildezooming, avspillingsrekkefølge osv.

Anna Bella

Anna Bella-rammen er lett i vekt og 10,1 tommer i størrelse. Selv om den har en liten skjerm med IPS-teknologi og en HD-skjerm på 16:10 sideforhold, fremstår bildet fantastisk med skarpe detaljer på denne rammen.

Tekniske spesifikasjoner MerkevareAnna Bella Vekt2,55 poundsDimensjoner(10,24 x 7,09 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 10,1 tommer Minne16 GB

Merket har samarbeidet med AiMOR-mobilappen for å tilby livstids gratis abonnementer til iOS- og Android-brukere. I tillegg er denne enheten også kompatibel med din Alexa. Så kombiner den med rammen for å legge til talekommandoer som «endre bilde» eller «spill av video».

Auto-rotate🔃-funksjonen lar brukeren henge eller plassere den, enten liggende eller stående, og den vil justere bildene/videoene slik at de passer best til skjermen. Lyssensoren styrer skjermens lysstyrke i henhold til romlysene og slår av gjenskinnet om natten. Som standard slår den seg av klokken 23.00 og slår seg på klokken 07.00.

Med Anna Bella-rammen kan du lagre filene i internminnet på 16 GB eller bruke en utvidelse på opptil 128 GB og spille dem direkte av på rammen. Selskapet tilbyr ett års garanti på produktet med forsikring om å teste det i 200 timer før levering.

  Hvordan tømme CPU på din Mac?

Hvorfor ikke vise bildene dine i det beste lyset? Sjekk ut disse beste designverktøyene for å lage fantastiske bilder før du viser dem i din digitale bilderamme!

Bgave

Bgift 10,1 tommer digital bilderamme er blant de enkleste å installere og bruke blant familiemedlemmer. Overføring av bilder er behagelig ved hjelp av gratisappen, som også er tilgjengelig på nettlesere. Derfor kan du flytte rundt 500 bildefiler samtidig gjennom en nettleser på datamaskinen, mens ti bilder til sammen kan lastes opp gjennom mobilappversjonen.

Tekniske spesifikasjoner Merkevaregave Vekt1 pund Dimensjoner (10,4 x 6,9 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 10,1 tommer Minne32 GB

Med 32 GB intern lagring kan den importere opptil 80 000 bilder og 30 sekunder med videoer, og du kan utvide dette ved å bruke kortspor og USB-port. Du kan samtidig bruke enheten til å vise en digital klokke og kalender samt til å stille inn alarmer⏰.

Den digitale fotorammen fra Bgift kan automatisk justere skjermens lysstyrke eller snu bildene i henhold til enhetens orientering på skrivebordet eller veggen. Bildene er klare med lyse farger på grunn av IPS-teknologi og HD-skjerm med 16:9 sideforhold.

Bigasuo

De 10,1 tommers digitale bilderammene fra Bigasuo viser bildeteksten nederst i venstre hjørne, slik at du kan definere bakteppet for snappen med noen få ord. Den har 16 GB lagringsplass, som kan utvides til 32 GB for å lagre omtrent 50 000 bilder eller videoer.

Tekniske spesifikasjoner MerkevareBigasuo Vekt1,67 pounds Dimensjoner (10,5 x 7,2 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 10,1 tommer Minne16 GB

Få Frameo-appen på din iOS- eller Android-mobil📲 og del bilder/videofiler direkte til rammen via WiFi. De multifunksjonelle egendefinerte innstillingene lar deg administrere bildeskalering, avspillingsrekkefølge, lysstyrke, hvilemodus osv., mens rammen roterer bildene automatisk slik at de passer perfekt i lengden og bredden på rammen.

Bigasu tilbyr også ett års erstatningsgaranti for eventuelle feil i rammen.

Skyzoo

Den digitale bilderammen fra Skyzoo har et internminne på 16 GB, tilstrekkelig til å inneholde omtrent 30 000 bilder med en maksimal størrelse på 300 KB. Hvis du har flere bilde-/videofiler, overfør dem til et micro-SD-kort på opptil 128 GB og sett dem inn i rammen.

Tekniske spesifikasjonerMerkeSkyzooWeight1,25 poundsDimensjoner(10,27 x 7,08 x 0,99) tommer Skjermstørrelse 10,1 tommer Minne16 GB

Den mest passende måten å dele bilder på denne enheten er gjennom online-modus. Bare hold rammen i WiFi-sonen, og få Frameo-appen på din iOS- eller Android-mobil, og send ubegrensede bilder og videoer på 15 sekunder til denne enheten.

Skyzoos 10,1-tommers digitale ramme tilbyr uovertruffen bildekvalitet med 1280×800 oppløsning og justerer seg automatisk til landskaps- eller portrettmodus. Du kan manuelt tilpasse innstillingene for spillerekkefølge, skjermtekst, lysstyrke, hvilemodus😴 osv. Det er et avtakbart stativ for å legge rammen på bordet eller henge den på veggen.

Finn den beste digitale bilderammen

Digitale fotorammer er nyttige enheter og oppfyller flere formål i henhold til brukerens krav. Du kan gi en gave til besteforeldrene dine som ikke er teknologikyndige og fortsette å dele videoer via nettmodus for å holde forholdet og tilknytningen i live👨‍👩‍👧‍👦. Alternativt kan du lage og vise frem annonser på disse rammene i butikken eller på kontoret.

Du kan kjøpe små til mellomstore digitale rammer for personlig bruk i hjem🏠 og på kontorer. Mens store enheter er best for haller og større rom for å vise bilder og videoer med storslått utseende. Du kan velge en lett enhet for dine kjære, som er enkel å håndtere, og laster opp bilder/videoer gjennom skylagring.

Neste: Har du blitt bitt av bildefeilen🪲 ennå? Hvis du har iPad-en din tilgjengelig, sjekk ut disse photobooth-appene for iPad-en din. Si ost📸!