12 flotte Udemy-kurs som kan hjelpe skapere med å forbedre innholdet sitt

Som innholdsskaper er det flere aspekter ved jobben som må være kjent: skriving, fotografering, videoredigering, og markedsføring bare for å nevne noen.

Men å prøve å lære så mye av det på egen hånd kan bli stressende. Jada, du kan slå opp YouTube-videoer, men selv det søket kan bli belastende.

Med Udemy kan du registrere deg for strukturerte kurs som er laget for å lære deg. Enten du starter som innholdsskaper eller leter etter en måte å øke ferdighetene dine på, bør du vurdere å melde deg på et rimelig Udemy-kurs.

Hva er Udemy?

Udemy er en nettbasert utdanningsplattform som lar instruktører lage kurs om ethvert emne de er kunnskapsrike og lidenskapelige om. Det tilbyr hundretusenvis av kurs innen emner som informasjonsteknologi, finans, markedsføring, kakedekorasjon, skriving og mye mer.

Kursene kan bli kostbare, men ikke la det avskrekke deg fra å sjekke ut alternativene dine. Du kan ofte ta Udemy på en dag hvor flere klasser tilbys med rabatt. Alt i alt er mange kurs svært rimelige, til og med gratis noen ganger, og undervises av folk som forstår feltet du ønsker å lære.

Hvorfor du bør vurdere å ta Udemy-kurs

Enten du er en ambisiøs innholdsskaper eller du har gjort det en stund, er det ingenting galt i å innrømme at du kanskje ikke vet nok om et bestemt område i innholdsskapingsverdenen. Det er mye å vite og øve på – det kan bli litt overveldende.

Det er der å ta et Udemy-kurs kan komme godt med. For eksempel, hvis du ikke er sikker på din evne til å bruke ChatGPT for å forbedre innholdet ditt, kan det å ta et kurs om det hjelpe deg med å få litt innsikt.

Nedenfor er en begrenset liste basert på pris og anmeldelser, men det oppfordres til at du sjekker ut Udemy selv for å se om noe fanger deg ut fra dine behov. Det er flere gode alternativer på Udemy for kurs å ta utover denne listen.

  Hvordan lage bindestreker, En bindestreker og Em bindestreker i Google Docs

Dette kurset er en fin måte å introdusere deg selv for verden av å lage korte, portrett-stil videoer. Du vil lære alt du trenger å vite om Reels, Shorts og TikTok og hvordan du lager en video som potensielt kan bli viral.

På kurset forklarer instruktøren forskningen for å bestemme videoen din og viser deg strategien de bruker for å lage en av disse videoene – noe som er kjempebra hvis du er en se-og-gjør-lærer.

Hvordan kan du bli en influencer på sosiale medier hvis ingen ser arbeidet ditt?

Hvis du har satt opp bloggen eller sosiale medier-plattformen med innhold klart til bruk, lurer du kanskje på hva du må gjøre for å presse prosjektene dine ut i verden. Det er der dette kurset kan hjelpe. Instruktørene vil hjelpe deg å forstå nøyaktig hva blogging og influencer-markedsføring er og hvordan du kan lykkes på feltet.

Når det kommer til innholdsskaping, er det viktig å forstå markedsføring og merkevarebygging. I dette kurset vil instruktøren introdusere deg til konseptet innholdsskriving, SEO og å bygge vellykkede forretningsvaner.

Det er tonnevis av forelesninger innenfor hver kategori i dette kurset, så du vil være sikker på å lære mye og bruke det på arbeidet ditt umiddelbart.

Du tror kanskje du kan låse telefonen på et motiv, ta et bilde og kalle det en dag, men mobilfotografering består av mye mer enn enkle klikk. Selv om bildene dine bare ender opp som et YouTube-miniatyrbilde, vil du ha ferdighetene til å lage et bilde som er både oppsiktsvekkende og visuelt tiltalende.

Hvis du vil lage bemerkelsesverdige bilder med telefonen din, er dette definitivt en Udemy-klasse verdt å se nærmere på. Det er et ganske kort kurs, men du vil lære alt om spesifikke funksjoner og teknikker for å få folk til å tro at du bruker et førsteklasses kamera.

  Python Threading: An Introduction – tipsbilk.net

AI er i ferd med å bli en utrolig populær ressurs å bruke – ChatGPT er en av de mer bemerkelsesverdige AI der ute. Så hvorfor ikke se om ChatGPT kan hjelpe deg med å lage innhold?

Dette kurset gir deg muligheten til å finne ut hvordan du effektivt kan bruke ChatGPT for å forbedre YouTube-videoene dine. Du vil lære hvordan AI kan lage skript, optimalisere SEO og utkast til skisser blant massevis av andre ting.

Canva er en flott plattform for innholdsskapere å bli kjent med. Du kan lage YouTube-miniatyrbilder, nettstedsbannere, Instagram-innlegg, merkelogo og mye mer på nettstedet.

I dette kurset tar instruktøren deg gjennom en omfattende prosess for å lære alt du trenger å vite om Canva Pro, den betalte versjonen av plattformen. Du kommer ut av kurset med kunnskap om alt fra Canvas AI-verktøy til designredaktøren.

Det er en mengde bloggtyper der ute: matblogger, reiseblogger, livsstilsblogger og DIY håndverksblogger, bare for å nevne noen. Men har du noen gang lurt på hvordan du kan tjene penger på blogginnholdet ditt?

Dette kurset gir deg all informasjonen du trenger å vite for å tjene penger, få organisk trafikk og maksimere innholdet. I tillegg vil instruktøren gå gjennom skrivetips og hemmeligheten til å bli viral.

Å lage innhold er en full prosess – fra å vurdere målgruppen din til å spore statistikken din når den publiseres. Ville det ikke være nyttig å ha en slags sjekkliste for oppretting av innhold for å hjelpe med det hele?

Denne klassen gjør nettopp det. Den vil lære deg hvordan du undersøker og samler informasjon om innholdet ditt, utarbeider en disposisjon og engasjerer publikum, pluss mye mer.

Det er å lage kortfilmer for TikTok og Instagram Reels, og så er det konseptet med å lage filmer generelt. Dette bestselgerkurset vil hjelpe med den generelle prosessen med å lage en video for enhver plattform, enten det er kortsiktige eller langsiktige videoer.

  6 Webtilgjengelighetsløsninger for å overholde ADA- og WCAG-overholdelse

Den dykker ned i konseptet med historiefortelling for videoer og hvordan du skyter dem sammen med å fange lydene. Og en ekstra bonus – kurset vil til og med vise deg hvordan du bruker AI for å hjelpe.

Å ha en strategi når det kommer til innholdsskaping vil bidra til å gi deg et bein på arbeidet ditt. Dette gratiskurset vil hjelpe deg med det.

Du lærer hvordan du genererer ideer, lager innholdsmaler og hvordan du bruker innholdet ditt på nytt, noe som også er et pluss. Det går også nærmere inn på om du bør planlegge innlegg eller ikke – et godt spørsmål alle skapere bør stille seg selv.

Dette gratis Canva-kurset er flott for nybegynnere fordi det gir deg det grunnleggende du trenger for å forstå den enorme plattformen. Som ny innholdsskaper er det en god veiledning å starte med, slik at du ikke overvelder deg selv.

Du lærer det grunnleggende om grafisk design ved siden av å skape et merke som skiller seg ut.

Hva vet du egentlig om å utvide YouTube-kanalen din? Hva med å få flere abonnenter og flere visninger?

YouTube-analyse kan være utfordrende å forstå – dette kurset kan imidlertid bidra til å gjøre det litt enklere. Du vil lære alt du trenger å vite om YouTube-analyse og hvordan du kan utvide kanalen din ved å bruke det du har lært.

Gå over til Udemy for å lære noe nytt

Du har kanskje kommet over uttrykket «kunnskap er makt» på et tidspunkt i livet ditt, og til syvende og sist er det sant. Å lære noe nytt eller til og med dykke dypere inn i et emne du kanskje allerede forstår, kan hjelpe deg med å lykkes med de tingene du brenner for.

Prøv å lære noe nytt fra et rimelig Udemy-kurs for å øke innholdsskapingsspillet ditt.