12 morsomme AI-verktøy du bør sjekke ut

Jobbautomatisering, algoritmisk skjevhet og teknologisk utvikling er de første tankene som dukker opp når vi tenker på kunstig intelligens. Men samtidig kan AI brukes på mange morsomme og interessante måter.

Her diskuterer vi ti morsomme AI-verktøy som du må prøve ut. Foruten å være en fin måte å drepe kjedsomhet, demonstrerer de hvor avansert AI allerede har blitt.

Semantris er et av de mange Google-drevne AI-eksperimentene. Dette ordassosiasjonsspillet bruker et nevralt nettverk for å velge ordene som er mest relatert til de du skriver inn. Semantris har to moduser: Arcade og Blocks.

I arkademodus får du et ord, og du må skrive en anelse om det som AI forstår. Hvis Semantris fanger opp ledetråden din, blir ordet eliminert. Mens du tenker og skriver, blir det stadig flere ord lagt til. Når listen over ord treffer toppen av skjermen, taper du.

I blokker-modus gir Semantris flere blokker med forskjellige farger, som hver har et ord. Du blir bedt om å skrive en ledetråd om noen av disse ordene. AI-en gjetter ordet og fjerner den blokken og eventuelle koblede blokker av samme farge.

Semantris er et virkelig engasjerende spill og hjelper deg å forstå hvordan algoritmene forstår språkene våre.

BoredHumans.com har dusinvis av interessante spill som kan hjelpe deg å drepe tid. Men Insult Battle er kanskje den morsomste av dem alle.

Spillet er ganske enkelt. Det er en kamp mellom deg og AI for å fornærme hverandre. Du får den første svingen og kan skrive hva som helst for å fornærme AI. Men vær forberedt på å få hånende svar tilbake.

BoredHumans.com tillater ikke bruk av NSFW-språk. Så med mindre du bruker sprell, kan du fortsette å fornærme AI. Hvis du synes dette spillet er interessant, vil du kanskje sjekke ut de andre unike AI-verktøyene på BoredHumans.com.

I tilfelle du ikke vil delta i en kamp selv, kan du la AI-en ta på seg begge rollene. Det er her Automated Combat kommer inn i bildet.

  Hvordan oppgradere til Pop_OS 21.04

Automated Combat er et veldig morsomt spill som lar deg velge kjente mennesker og få dem til å diskutere. Fra Alexander den store og Sokrates til Elon Musk og Michael Jackson, du kan velge hvem du liker. I tillegg kan du velge tonen til hver karakter, be dem om å være sarkastiske, snakke rasende eller til og med rappe.

Automatisert kamp genererer i seg selv et par uttalelser fra hver side, med tanke på ideene, forskjellene og kontroversene til de valgte karakterene dine.

For eksempel, da vi fikk Nikola Tesla og Edison til å diskutere hverandre, snakket de, som forventet, om likestrøm og vekselstrøm, Teslas due og Edisons beryktede patenter. Det er til og med fiktive karakterer som Super Mario og Batman. Du kan generere ti kamper gratis, men da må du betale $5 for hver ti studiepoeng.

Laget med Runaway, er Generative Engine en historiefortellingsmaskin. Ved å bruke AttnGAN lager den bilder fra teksten du oppgir.

Generative Engine ber deg om å skrive hva som helst, og mens du skriver, skaper den et syntetisk bilde basert på teksten. Når du fortsetter å skrive, oppdaterer den bildet i sanntid.

Etter å ha skrevet noen setninger, kan du se avspillingen og se bildeoppdateringen med tillegg av hver setning. Selv om bildene er ganske uskarpe og noen ganger helt av, er det fortsatt ganske interessant verktøy.

Cyborg Writer er et annet fascinerende verktøy som kan etterligne de forskjellige skrivestilene. For å bruke Cyborg Writer, start med å skrive noen få ord og klikk på Synthesize.

Cyborg Writer fortsetter setningene dine og etterligner stilen du valgte. Disse inkluderer stiler fra USAs høyesterett, William Shakespeare, Donald Trump, Wikipedia, etc.

Det kan også etterligne Eminem, Tupac Shakur og Taylor Swift. Noen ganger gir teksten liten mening, men den kopierer stilen fint og er ganske morsom å leke med. Hvis du synes Cyborg Writer er fascinerende, kan du prøve å trene ChatGPT til å skrive som deg.

  9 Åpen kildekode ERP-programvare for selvvertsbasert løsning

FreddieMeter er et annet Google AI-eksperiment du bør prøve ut. Dette verktøyet ber brukerne om å etterligne Freddie Mercurys stemme og vurderer deretter likheten til stemmen deres med Freddies.

For å se hvor godt du kan etterligne Freddie, velg en av Freddies tilgjengelige sanger å synge. Deretter registrerer og analyserer verktøyet stemmen din. FreddieMeter viser en prosentandel av likhet, basert på melodi, tonehøyde og klang.

Rask, tegn! er et virkelig vanedannende online Pictionary-spill. I dette AI-drevne spillet gjetter imidlertid det nevrale nettverket hva du har tegnet.

Rask, tegn! gir deg et objekt å tegne på skjermen innen 20 sekunder. I løpet av denne tiden fortsetter den å gjette hva du tegner til den gjenkjenner det eller tiden renner ut. I hvert spill må du tegne seks doodler for Quick, Draw! å gjette.

Dette er et ganske interessant spill og viser fremgangen som AI har gjort med å forstå bilder.

Deep Nostalgia er et fantastisk verktøy som animerer ansiktene i bilder ved hjelp av dyp læring. Laget av My Heritage, brukes dette verktøyet hovedsakelig til å bringe dine forfedres bilder til live ved å animere ansiktene deres. Animasjonene inkluderer forskjellige ansiktsuttrykk og gester som et smil, blunk og hodebevegelser.

For å animere bildene av dine forfedre, start med å opprette en gratis konto på My Heritage og laste opp et bilde. Deep Nostalgia vil lage en animasjon innen et minutt.

Den lar deg fargelegge og forbedre bildene for å gi en mer realistisk følelse. Du kan velge mellom standard animasjon eller velge bevegelser.

Booom har et par AI-genererte trivia-spill på siden sin. Verktøyet ber deg om å skrive inn en melding, som beskriver noe eller en person som du vil ha en trivia-quiz om, og genererer den umiddelbart.

Et av spillene krever at du identifiserer om et bestemt utsagn er sant eller usant. Det andre spillet gir deg et spørsmål og ber deg velge det riktige svaret fra de gitte alternativene.

I tillegg til å spille det alene på fritiden, kan du lage et rom og invitere vennene dine til å leke med deg. Selv om det er et morsomt tidsfordriv, ta svarene med en klype salt fordi AI gjør noen feil.

  Slik bruker du ChatGPT på Apple Watch

DeepBeat er en AI-drevet raptekstforfatter som bruker tusenvis av tekster i databasen sin for å komme opp med nye ideer.

For å generere rap-tekster, skriv enten inn en linje til å begynne med eller la den skrive fra bunnen av. Klikk deretter på Generer. Du kan også skrive inn nøkkelordene som skal inkluderes i sangen. DeepBeat kan skrive på engelsk og finsk.

Enten du vil finne på tekster eller vil ha det gøy, er DeepBeat et flott verktøy.

Google Shadow Art er et verktøy som lar deg teste ferdighetene dine i skyggedukketeater. Først må du velge et dyr hvis skygge du vil lage med hendene.

Verktøyet vil da vise deg en disposisjon som du må matche. Mens du utfører bevegelsen, prøver AI-verktøyet å gjenkjenne dyret. Det er totalt 12 dyr, så du kan prøve alle og se hvor mange du kan lage riktig.

AI Dungeon er et tekstbasert spill som lar deg lage din egen historie. Du kan velge type spill, spesifisere plottet og lage karakterene dine.

Etter at du har valgt type og karakternavn, genererer AI historien, stopper på forskjellige punkter og lar deg skrive inn en melding. Du kan bruke disse ledetekstene til å be karakteren om å gjøre, si eller observere noe. Dette skaper i utgangspunktet uendelige muligheter.

AI Dungeon har også en flerspillermodus der du kan invitere vennene dine til ditt genererte eventyr.

AI blir bedre for hver dag

Selv om AI i seg selv er følelsesløs, kan mennesker lage morsomme og interessante verktøy ved å bruke den. Disse verktøyene og eksperimentene er ikke bare en måte å ha det gøy på, men viser også hvor langt kunstig intelligens har kommet. Og det er mange andre imponerende eksempler du kan prøve.