6 beste LEAP-serververtsleverandører [2023]

Online videospill spilles mer enn noen gang, takket være moderne teknologi.

Det er mange spillsjangre tilgjengelig, og action- og eventyrsjangeren er likt av de fleste spillere. LEAP er et spill med et nytt konsept og slagmark som vinner hjertet til mange.

Mens mange spillere selv er vert for spillene sine, møter de ofte mindre båndbredde, ytelse, effektivitet, etterslep, feil, utilstrekkelig grafikk og hyppige nedleggelser.

Men å spille LEAP krever kraftige systemer, raskere tilkobling og tilstrekkelige ressurser. Så det kan være vanskelig å spille på den måten.

Men hvis du leier en LEAP-spillserver fra en pålitelig vertsleverandør, vil spillopplevelsen din bli bedre mange ganger sammenlignet med selvhosting.

La oss forstå hva LEAP er og hvordan en leverandør av spillverter kan bidra til å forbedre den generelle spillingen din samtidig som du forhindrer problemene som kommer.

Hva er LEAP?

LEAP er et flerspiller førsteperson, fartsfylt skytespill med store kamper. Dette spillet har to sider; den første er United Earth Defense Coalition, og den andre er opprøreren Exo-Terrans. Du kan velge den siden som betaler mer og tilby dem ditt arsenal.

LEAP ble utviklet og publisert av Blue Isle Studios 1. mars 2023. Noen mods er ennå ikke utgitt på Steam-plattformen, og noen er allerede oppdatert. I dette spillet vil du få kraftige våpen, unike klasseferdigheter og annet utstyr som gripekroker, skandaløse kjøretøy, jetpacks, etc.

Gameplay

Det nyutgitte skytespillet LEAP og dets grafikk, karakterer, historie og kamper vil gi deg en unik spillopplevelse. Du kan jobbe med dine utvalgte lagkamerater og bruke unike klasseevner og kraftige våpen for å gå seirende ut.

I spillet kan du krysse terrenget enkelt og greit ved hjelp av jetpacks, gripekroker og terrengkjøretøyer. Sal opp på en mekanisk elg for å lede angrepet eller hopp over et hoverboard for å vende tilbake i kampen.

Uansett hvilken spillestil du har, vil du som LEAP-leiesoldat bli utstyrt med et privat eller personlig kjøretøy (PV), som lar deg dekke lange avstander raskt og lukke gapet fra fienden din.

Du vil få eksosdrakt som er utstyrt med endringsevner – kaste ned et støtteskjold for å dekke midlertidig fra fiendens ild eller kalle inn orbitallaseren for å utslette fiender på sekunder. Hver hindring er en ny mulighet til å springe, lade eller sveve. Som en elite-leiesoldat kan du bruke dine unike evner til å spore bevegelsen så vel som slagmarken jevnt.

Videre kan du bruke gripekroken for å nå høyden eller retningsbestemt strek for å unngå fiendtlig ild. Tilpass leiesoldatene med distinkte hudalternativer for eksosdressene, våpnene og kjøretøyene dine. Den kommer også med hjelm-emojier.

Håne og flame frenemies med frekk og stil. Dette spillet inkluderer intenst blod og vold og har plass til 60 spillere.

Hvorfor trenger du en spillserver for å være vert for LEAP?

Å spille spill ofte uten hindringer er det spillere ønsker. LEAP har høy oppløsning og bedre grafikk, slik at det ser ekte ut.

  Hvordan trekke ut rammer fra video

Men hva om systemet ditt plutselig svikter eller bremser under spillingen?

Du kan enten fortsette å tenke på tapet ditt eller finne måter å løse dette problemet på.

Å få en spillserver fra en pålitelig vertsleverandør kan bidra til å forbedre spillopplevelsen din med avanserte teknologier, tilstrekkelige ressurser, kraft og fantastiske funksjoner, samtidig som du unngår ineffektivitet eller sikkerhetshendelser.

Her er fordelene med å få god LEAP-serververt:

#1. Høyere oppetid

Hver server har kraftig maskinvare og SSD-stasjoner, noe som gjør spillet ditt raskt og garanterer høy oppetid. Dette sikrer ingen etterslep, og du kan spille fritt uten avbrudd.

#2. DDoS-beskyttelse

Det er en må-ha-fordel som nesten hver spillserververt gir sine kunder. DDoS-beskyttelse hjelper deg med å sikre dine personlige data og lagrede spill under uønskede flomangrep. Den tilbyr forskjellige lag med beskyttelse til serveren din, noe som gjør den tilgjengelig 24/7.

#3. Høy ytelse

Hostingleverandører dekker hele kloden for å gjøre tjenestene deres tilgjengelige for brukere, slik at du kan velge nærmeste serverplassering. Du vil få de nyeste Intel- og AMD-CPU-ene, mer RAM og NVMe SSD-stasjoner. Dette sikrer høy ytelse spilling direkte hjemmefra.

#4. Brukervennlig grensesnitt

Hver vertsleverandør for spillserver tilbyr et spillpanel som er enkelt å bruke og enkelt å håndtere. Dens rullegardin- og skyvemenyer lar deg enkelt endre eller endre spillinnstillinger, bytte mellom spill, se serverstatus, sikkerhetskopiere lagrede filer og mer.

Minimum systemkrav

For å spille LEAP i systemet ditt, må du ha følgende spesifikasjoner:

  • Windows 10 eller nyere operativsystem
  • Quad-core 2,0 GHz eller bedre prosessor
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GTX 960 eller bedre grafikk
  • DirectX versjon 12
  • En skikkelig bredbåndsforbindelse til internett
  • Minst 30 GB tilgjengelig plass på PC-en

La oss hoppe inn i de beste LEAP-vertsleverandørene som gir deg en unik spillopplevelse.

Nitrado

Lei en LEAP-server fra en førsteklasses vertsleverandør, Nitrado, og opplev problemfri spilling. Det hjelper deg å administrere serveren din effektivt for å spille spillet med mer kraft og kontroll. Du kan installere plugins og mods og dele tilgang med andre medlemmer for å administrere spillserveren din sammen med letthet.

Nitrado tilbyr de korteste Internett-rutene slik at du spiller spillet ditt uten avbrudd. Derfor garanterer den høy oppetid og de laveste pingene. Med hvilken som helst serverplassering du velger, vil du få sikkerhetskopieringsfunksjonalitet som hjelper deg med å lagre spilte spill og personlig informasjon på en stasjon. I tilfelle du støter på en hendelse som et nettangrep eller naturkatastrofer, kan du enkelt gjenopprette dataene dine.

Du vil få feilsikker, nyeste og høykvalitets servermaskinvare som lar deg spille spillet med bedre grafikk og hastighet. Nitrado beskytter serveren din mot uønskede angrep og gjør serveren din tilgjengelig 24/7.

Derfor, når du vil spille, kan du åpne spillet og begynne å spille uten å vente på noen oppdateringer. Få fleksibiliteten til å bytte mellom tilgjengelige spill enkelt. I henhold til dine krav kan du oppgradere eller nedgradere spillserveren din.

Start spillingen umiddelbart etter å ha valgt en perfekt plan for deg. Tilpass konfigurasjonen ved å velge spor (4-200 spor) og varighet (3-365 dagers kjøretid).

  20 beste mobilsporingsapp

Apex Hosting

Få dedikert serverhosting for favorittspillet ditt, LEAP, fra Apex Hosting med bransjeledende spillservere og et støtteteam. Sett opp spillserveren din innen få minutter etter registrering og gjør deg klar til å kjøre LEAP uten problemer.

Lag- og latensproblemer er ikke lenger et problem med Apex Hosting. Den tilbyr de beste stedene dine over hele verden, slik at du aldri møter nedetid mens du spiller spillet ditt. Dette betyr også at serveren din vil være online når du åpner systemet.

Som erfaren spiller får du også full tilgang til FTP og nettbasert filbehandling. Med førsteklasses maskinvare kan du enkelt spille og si nei til avbrudd. Apex Hosting gir enkel konfigurasjon, automatisk sikkerhetskopiering og et oppdateringsalternativ.

Den avanserte DDoS-beskyttelsen på serveren din beskytter informasjonen og konfigurasjonsinnstillingene dine mot kraftige DDoS-angrep, slik at serveren din kan betjene når du trenger det. Hos vertsleverandøren kan du velge alternativet for ubegrensede spilleautomater.

Apex Hostings spillpanel er tilgjengelig slik at du enkelt kan konfigurere spillserveren og administrere serverinnstillingene dine. Installasjon av modpakke med ett klikk er en ekstra fordel. Du vil også få et gratis underdomene med kjøpet.

Bytt mellom spill når som helst og hvor som helst, og få bransjeledende ytelse på grunn av raske prosessorer, bedrifts-SSDer og pålitelige tilkoblinger. Du kan også enkelt endre kartet og få serverstatus fra spillpanelet.

GTXGaming

GTXGaming er en førsteklasses vertsleverandør for spillservere som tilbyr et kraftsenter av funksjoner. Etter at du har fullført registreringen, vil det gjøre spillet ditt klart til å spille i løpet av få minutter, slik at du kan begynne å spille umiddelbart. Få sikkerhetskopieringsalternativet for å sikre dine lagrede konfigurasjoner, spill og andre data.

Med den nærmeste serveren du velger, vil du få Intel-prosessorer som spenner fra kraftige E3 til de nyeste i7/i9-prosessorene. GTXGaming bruker også kraftige AMD Ryzens for bedre ytelse og hastighet. Den støtter alle kart. Hvis et nytt kart blir utgitt, legger GTXGaming-vertsplattformen det til raskt.

Du vil finne mange datasentre over hele verden. GTXGaming dekker Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore og Sydney. Hvert datasenter har effektiv DDoS-beskyttelsesfunksjonalitet som sikrer spillserveren din mot uønskede angrep.

GTXGaming-ingeniører bruker timer med koding og kommer opp med et kraftig kontrollpanel som lar deg endre eller modifisere innstillinger, bytte mellom spill, endre kart og mer enkelt. Dermed er serveren din alltid online og fungerer uavhengig av angrep og oppdateringer.

Velg fra rullegardinmenyen for å definere produktkategorier, handlinger, valuta og faktureringssyklus. Velg også en plassering, minneallokering, CPU-hastighet, harddisker, diskplass og skyv for å velge sporalternativer. Hvis du ikke liker tjenesten, kan du velge full refusjon innen 24 timer etter kjøp.

XGamingServer

Få dedikerte Baremetal og virtuelle dedikerte spillservere med XGamingServer for LEAP-spill. Dermed vil du få dedikert RAM, lagring og CPU, sammen med en høyytelsesgaranti og en problemfri spillopplevelse.

XGamingServers spillpanel er basert på pterodactyl, som kommer med kraftfulle funksjoner. Panelet er enkelt å bruke og lar deg kontrollere spill- og serverfiler fra det. Du får skysikkerhetskopier rett i panelet. Derfor kan du gjenopprette de lagrede dataene når du vil.

  7 beste programvare for IT Asset Management for små og mellomstore bedrifter

Du vil finne et tilpasset panel som inviterer brukere, oppretter tidsplaner, MySQL-databaser og Mod Manager. XGamingServer sprer seg over hele verden, inkludert øst- og vestkysten av Nord-Amerika, Australia og Europa.

Hvert datasenter tilbyr en jevn spillopplevelse og sikrer lavest mulig ping. Få dokumentasjon fra grunnleggende til avansert for å konfigurere serveren din enkelt. LEAP-servere kommer online like etter at du har fullført bestillingen. Alle serverne er vert på Intel og Ryzen CPUer med NVMe SSD.

Velg din foretrukne pakke til en startpris på $10/måned og lei spillserveren din nå.

4 Nettspillere

Lei en LEAP-server fra 4Netplayers og bli elite-leiesoldaten for å få futuristiske våpen og unike evner. Det gjør serveren din klar innen få minutter etter kjøpet. I tillegg vil du få mer enn 120 mods og spill uten kostnad.

Fokuser på spillet ditt og la 4Netplayers ta seg av hver oppdatering. Den installerer alle de nye oppdateringene i systemet ditt uten å forstyrre spillingen. Skriv inn Steam-verksted-ID-en din for å få moden du ønsker hvis den støttes av spillet ditt.

Du kan enkelt administrere og endre innstillingene til serveren din uten forkunnskaper. 4Netplayers bruker kun høyytende servermaskinvare, raske SSD-er, CPUer og mye RAM. Serverne har de nyeste Intel Xeon-prosessorene og opptil 248 GB lagringsplass.

Nettgrensesnittet til 4Netplayers er kundevennlig og kraftig. Du kan starte forskjellige spillservere på kort tid. Videre vil du få DDoS-beskyttelse med hver server som samarbeider med Corero SmartWall for å tilby et flertrinns ytelsesfiltreringssystem, null nedleggelser av serveren din og mer.

Start din elite-leiesoldatreise i dag til en startpris på USD 2,41/måned, med 4 spilleautomater for hver spiller. Konfigurer din foretrukne pakke nå og begynn å spille.

GPORTAL

GPORTAL er en av de førsteklasses vertsleverandørene for spillservere som tilbyr et raskt og enkelt oppsett, høy ytelse og lav ping til en overkommelig pris. Du kan administrere serveren din via loggtilgang og webgrensesnitt. I tillegg vil du få 50 GB lagringsplass for sikkerhetskopieringsfiler som inneholder lagrede konfigurasjoner og spill.

Bare fullfør betalingsprosessen, og GPORTAL vil gjøre serveren din klar på under 3 minutter. Den bruker bare den nyeste servermaskinvaren og raske SSD-stasjoner for å tilby høy ytelse. I tillegg er det den offisielle verten for LEAP-spillet som samarbeider med Corero og Bulwark for å gi et flertrinns forsvar.

Videre kan du bytte mellom tilgjengelige spill fleksibelt og raskt ved å heve en billett. GPORTAL huser sine tjenester over hele verden, inkludert Los Angeles, Dallas, New York, Washington, London, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Singapore, Sydney, Taipei og Tokyo.

Spillet gir et bredt spekter av kart, fra skogsområder til ørkenlandskap. Med serveren din kan du endre kartinnstillingene i henhold til din komfort. GPORTAL tilbyr også forhåndsbetalte og Gamecloud-alternativer for å gjøre bytteprosessen enda enklere.

Velg en spillserverplan som passer din reise, og begynn å spille LEAP fra hvor som helst når som helst. Du kan lage din egen serverkonfigurasjon for å få den beste prisen.

Siste ord

LEAP er det første online skytespillet hvor du kan utforske slagmarken din med avanserte våpen og et personlig kjøretøy. Gjør spillingen din enda morsommere med den beste LEAP-spillvertsleverandøren fra listen ovenfor.

Velg spillserveren din med omhu ved å sjekke maskinvare, pengene-tilbake-garanti, sikkerhet, ytelse, globale plasseringer, pris, tilgjengelighet og pris, og spill spill uten problemer.

Deretter kan du sjekke ut det beste spilltastaturet for profesjonelle spillere.