8 nettkilder for å finne og sparke i gang en lykkeutfordring

Lykke er nøkkelen til å leve et tilfredsstillende liv. Imidlertid kan negative følelser noen ganger tære på folk, noe som gjør det vanskelig å fokusere på lykke.

Trenger du litt lykke i livet ditt? I så fall kan en lykkeutfordring være det du trenger for å gi deg litt glede, glede og positive vibber! Prøv en eller så mange du vil, disse online lykkeutfordringene og kursene kan hjelpe deg å bli en lykkeligere person på bare noen få dager.

1. Litt enkelt

Somewhat Simples 30-dagers lykkeutfordring kan være en hel måned lang, men det er en utmerket måte å finne lykke ved å gjøre noe lite. Utfordringen består i at du utfører én aktivitet eller oppgave for å gjøre deg glad hver dag i 30 dager.

Et par av de daglige handlingene inkluderer å gjøre en tilfeldig handling av vennlighet, lage favorittmåltidet ditt og lage en godbit til en venn. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å legge til navn og e-postadresse, og du vil motta lykkekalenderen som du kan laste ned og skrive ut.

I tillegg til 30-dagers lykkeutfordringen, er det tonnevis av annet interessant innhold på Somewhat Simple for å gjøre deg glad som rengjøringstips, sunne oppskrifter du kan lage hjemme og morsomme familieprosjekter.

2. Kjærlighet+Ekteskap

Det krever lite eller ingen arbeid å ta del i Love+Marriages 30-dagers lykkeutfordring. Last ned og skriv ut kalenderen og legg den deretter på kjøleskapet eller sett den på skrivebordet ditt for en lykkeboost mens du jobber hjemmefra. Etter hvert som du fullfører de daglige oppgavene kan du krysse av for dem i kalenderen.

  11 SASE-løsninger for å beskytte bedriftsnettverk for små og mellomstore bedrifter

Dessuten anbefaler Love+Marriage å skrive takknemlighetsjournal og positive mantraer sammen med dine daglige lykkeaktiviteter. Akkurat som nettstedet Somewhat Simple, tilbyr Love+Marriage så mye mer innhold sammen med deres 30-dagers lykkeutfordring.

Noen få inkluderer deilige oppskrifter og foreldretips samt andre utfordringer som en Julespareutfordring og a 6-måneders feriesparingsutfordring.

3. Happiness.com

Hvis du ønsker å delta i en lykkeutfordring, men ikke tror du kan forplikte deg på hele 30 dager, er kanskje en 21-dagers lykkeutfordring bedre egnet for deg. Undervist av Joeel og Natalie Rivera, Happiness.com tilbyr en 21-dagers lykkeutfordring det er mer et kurs enn en utfordring.

Denne utfordringen er praktisk delt inn i fem grunnleggende seksjoner som dekker emner som egenkjærlighet, latter og tilgivelse, og er grei, lett å forstå og tar ikke mer enn 10 minutter om dagen. Totalt sett er det beste med denne lykkeutfordringen at den er helt gratis.

4. Handling for lykke

Kort og godt er nøyaktig hvordan man skal beskrive 10 Days of Happiness online coachingprogram levert av nettstedet Action For Happiness. Kurset begynner med en introduksjonsvideo fra din digitale lykkecoach, Abi.

Hver dag kjører Abi over en av de 10 nøklene som kan gjøre livet ditt lykkeligere. Å gi, trene, følelser, mening og aksept er fem eksempler på de 10 nøklene til et lykkeligere liv. Derfra vil du motta en ny aktivitet knyttet til den nøkkelen, og alt du trenger å gjøre er å skrive ned svaret ditt.

  Hva er forskjellen mellom Ansible, Ansible Galaxy og Ansible Tower?

Vil du bli med i 10 Days of Happiness-programmet gratis? Bare legg til din personlige informasjon, land og e-postadresse, så er du i gang.

5. Amen universitet

Har du følt deg overveldet, negativ og lite energi i det siste? Dr. Amens 30-dagers lykkeutfordring kan være kurset for deg. Kurset kan øke din lykke på 30 dager ved hjelp av veiledning fra psykiater og lege, Daniel Amen og hans kone, Tana Amen, som er en nevrokirurgisk intensivsykepleier.

Noen av elementene som er inkludert i kursplanen er lykkens 7 hemmeligheter, verktøy for å overvinne negativitet og strategier for å styrke relasjoner.

Den eneste forskjellen mellom Dr. Amens kurs og de andre alternativene er at dette ikke er gratis. Det er priset til $49, og selv om du må betale, er det verdt det hvis du vil dra nytte av Dr. Amens over 30 års erfaring.

6. Hytteliv og stil

For de som ønsker å holde lykkeutfordringen så enkel og uanstrengt som mulig, finnes det 30-dagers lykkeutfordring funnet på nettstedet Cottage Living and Style. Lykkeutfordringen er tilgjengelig som en gratis PDF for nedlasting og utskrift, og alt du trenger for hånden er noen få grunnleggende ting som treningsskoene og klærne dine.

Oppgavene vil få deg til å utføre handlinger som å gå en tur ute, ta en lur og bruke en meditasjonsapp for å hjelpe deg med å ta en pause i et oppmerksomt øyeblikk. Hvis du vil endre litt på ting, kan du bytte oppgavene mellom dagene – så lenge du fullfører én handling hver dag.

7. Udemy

Udemy er kjent for å ha et enormt utvalg av nettkurs for å lære deg omtrent alt. Det er kurs for å lære deg alt fra forretningsferdigheter og kontorproduktivitet til mental helse og dans, samt flere kurs med fokus på lykke.

  8 beste VDI-programvare for å styrke din eksterne arbeidsstyrke

Et par må-prøve lykkekurs er Det komplette lykkekurset og Happiness Life Coach-sertifisering. The Complete Happiness Course ledes av TJ Walker og dekker aspekter som de 7 sfærene av livslykke og målsetting.

På den annen side er det akkrediterte Happiness Life Coach-sertifiseringskurset fra Natalie og Joeel Rivera og har totalt 40 forelesninger. I tillegg kan du også få noen fantastiske gratis kurs fra Udemy.

8. Gladere

Happiers 21-dagers lykkeligere utfordring Kurset består av en modul per uke med hver uke sentrert om noe annet. Kurset undervises av Nataly Kogan som er gründer, forfatter, lykkeekspert og grunnleggeren av Happier.

Uke én fokuserer på emosjonell helse, uke to på relasjoner, og til slutt uke tre på lykke på jobben. Som mange av de andre lykkeutfordringene som er tilgjengelige, er denne helt gratis når du har opprettet en konto.

Totalt sett gir kurset 21 pedagogiske videoer og PDF-sammendrag, vanlige e-postpåminnelser, inspirerende sitater og livslang tilgang. I tillegg kan du også finne lederprogrammer og bøker som The Awesome Human Project på nettstedet Happier.

Øk lykkenivåene dine på bare noen få dager

Lykke er ikke bare viktig fordi det får deg til å føle deg bra i sinn og kropp. Lykke er viktig fordi det kan øke livstilfredsheten din, omforme negative tanker og styrke relasjonene dine.

Hvis du synes det er vanskelig å finne lykke i hverdagen, kan det hende du trenger litt hjelp. Så hvordan får du til lykke og positivitet på bare et par dager? Sørg for å prøve disse nettkildene for å finne de beste lykkeutfordringene, kursene og programmene.