Beste verktøy for å beskytte iOS-dataene dine

Lurer du på om iMyFone Umate Pro er det rette verktøyet for iOS-enheten din? Finn ut i dette innlegget.

Hvor ofte bekymrer du deg over at lagringen til din elskede iPhone blir full? Og det er bare begynnelsen. Det etterfølges av den skremmende oppgaven med å analysere lagringen din og slette filer individuelt. Høres kjent ut, ikke sant?

Det er interessant å se hvordan smarttelefoner har blitt et personlig depot for privat og sensitiv informasjon. Fra kjære og sære bilder til konfidensielle arbeidsdokumenter, våre iPhones har blitt et digitalt hvelv. Dette betyr også at vi må beskytte dataene våre mot nettråder ved å fokusere på sikkerhet og personvern.

Å gjøre det på egen hånd kan være utfordrende, og det er derfor verktøy som iMyFone Umate Pro eksistere. Denne løsningen holder ditt digitale fotavtrykk sunt som en absolutt proff.

I dette innlegget skal vi dykke dypt inn i det for å hjelpe deg med å finne ut om det er det riktige verktøyet for iOS-enheten din.

Hva er iMyFone Umate Pro?

Vi bruker mobiltelefonene våre til mer enn bare å ringe og holde kontakten med venner og familie. Med teknologiske fremskritt har vi nå tilgang til jobb og andre personlige data for hånden.

Men alle gode sider har en dårlig side, og ofte er det datalekkasjer, så det er avgjørende å sikre personvernet og sikkerheten til dataene våre. Mens iPhone er kjent for sin sikkerhet, er det umulig å holde oversikt over hvert klikk og bevegelse vi gjør på den.

Det er akkurat her iMyFone Umate Pro kommer inn i bildet. Det er en kraftig og effektiv løsning for å beskytte sensitiv informasjon og frigjøre lagringsplass når det er nødvendig. Brukere har vurdert det som en av de mest effektive løsningene for å optimalisere iOS-enhetene dine.

  Er det det beste verktøyet for GPS-posisjonsendring for iOS

Det er en bokstavelig proff når det gjelder å identifisere og fjerne overflødige filer, duplikater, midlertidige filer, cache og ødelagte data som opptar lagringsplassen din, og er hovedansvarlig for å bremse enheten din.

Applikasjonen har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt, som gjør det enkelt å navigere og konfigurere handlingene som er oppført i menyen. Det er også et utmerket verktøy for å skanne virus og blokkere uønskede annonser.

Les også: Slik tømmer du buffer på iPhone med eller uten renere apper

Funksjoner i iMyFone Umate Pro

Siden iMyFone Umate Pro er fylt med mange funksjoner, her er bare noen av dem som vil hjelpe deg med å optimalisere iOS-enheten din:

#1. Data Eraser

Plassert som applikasjonens flaggskipfunksjon, sikrer datasletteverktøyet at dataene du sletter er borte for alltid, og gir ingen mulighet for datagjenoppretting. Hvis du planlegger å selge din iPhone, er dette det perfekte verktøyet å bruke etter dataoverføring, da det vil forhindre at din personlige informasjon faller i feil hender.

Den sørger for at chattene dine og andre data, for eksempel appfiler fra tredjeparter, slettes permanent og forhindres fra hackere.

#2. Permanent sletting av data

I mange tilfeller er det ikke nok å bare slette dataene. Mange verktøy kan bringe tilbake dataene du har slettet; det tar bare noen få minutter. Hvis du er på mottakersiden av dette, er det ikke bra for deg, spesielt når du har solgt enheten din.

For å takle dette, skanner iMyFone Umate Pro de slettede filene på iPhone som fortsatt eksisterer og fjerner dem permanent for å gjøre gjenoppretting umulig.

#3. Tredjeparts appdata

Sosiale medier er et mye brukt verktøy i denne digitale tidsalderen. Det er imidlertid også det vanligste målet for informasjons- og profillekkasjer.

Ved å bruke iMyFone Umate Pro kan du slette data fra over 10 populære apper for sosiale medier, inkludert WhatsApp, Instagram, Line, Facebook og Kik. Det garanterer ingen spor etter aktiviteten din, og det digitale bildet ditt er trygt og sikkert.

#4. Space Saver

En av de mest brukte funksjonene til denne løsningen er plassbesparelsen.

  Få det populære iOS-kontrollsenteret på Mac OS X [Paid]

Det frigjør enhetens lagringsplass ved å fjerne søppelfiler, uønskede applikasjoner, dupliserte og uskarpe bilder og videoer, anropslogger, musikk, korrupte filer, hurtigbufferfiler, søppel, midlertidige filer, skjulte filer og mye mer.

#5. Forhåndsvisning og valg av data

Før du sletter data, tilbyr appen deg en forhåndsvisning, slik at du kan velge hva du vil slette selektivt. Dette sikrer at du ikke ender opp med å slette en viktig fil mens du rydder enorme mengder søppel og rot.

Prisplaner

Du kan laste ned og bruke iMyFone Umate Pro helt gratis for å komme i gang. Når prøveperioden er over, koster den betalte versjonen $29,95/år eller $39,95/livstid. Den kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og et utmerket kundestøtteteam som svarer raskt på spørsmålene dine.

Du får også gratis livstidsoppdateringer, noe som betyr at du stadig får nye og forbedrede funksjoner for å forbedre den generelle opplevelsen.

Systemkrav til iMyFone Umate Pro

iMyFone Umate Pro er en tilpasningsbar applikasjon som er kompatibel med en lang rekke iOS-enheter, inkludert iPhone, iPad og iPod. Den støtter alle iOS-versjoner, så lenge den er 7.0 og nyere.

Datamaskinkravene er:

Windowsversjoner 7/8/10Mac10.15 (macOS Catalina), 10.14 (macOS Mojave), Mac OS X 10.13 (High Sierra), 10.12 (macOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Maverick) (32-bit eller 64-bit) eller over RAM512 MB eller mer Harddiskplass 200 MB og overAndre krav Må ha iTunes forhåndsinstallert

Systemkravene er minimale og grunnleggende, og finnes i nesten alle enheter i dag, slik at du kan bruke denne programvaren effektivt uten forsinkelser.

Slik bruker du iMyFone Umate Pro

Det beste med iMyFone Umate Pro er dens brukervennlighet og enkle konfigurasjon. Slik bruker du dette verktøyet:

Trinn 1: Last ned og installer iMyFone Umate Pro på din Mac/Windows bærbare datamaskin.

Trinn 2: Nå, bruk en USB-kabel, koble iOS-enheten til den bærbare datamaskinen/datamaskinen.

Trinn 3: Start applikasjonen og velg passende funksjon basert på dine behov (Data Eraser, Space Saver, Erasing Tredjeparts App Data, etc.).

Trinn 4: Etter valg, følg instruksjonene på skjermen for å skanne enheten og utføre den nødvendige handlingen.

Trinn 5: Klikk på Slett eller Start for å starte og fullføre prosessen.

Du har fjernet uønskede data fra iOS-enheten din.

  15 apper for vanesporing for Android, iOS og Web i 2022

Alternativer til iMyFone Umate Pro

Det er ingen tvil om at iMyFone Umate Pro er et robust iOS-databehandlingsverktøy. Men hvis du ønsker å utforske andre alternativer for å passe dine behov bedre, her er noen gode alternativer:

#1. Stellar Eraser for iPhone

Stellar Eraser for iPhone er et utmerket alternativ som tilbyr omfattende funksjoner for å beskytte dataene dine. Den er enkel, effektiv og fullpakket med unike funksjoner for å dekke ulike sikkerhetsbehov.

Programvaren har en funksjon «slett alt permanent» som sletter innholdet, innstillingene, kontakter, chatter, iMessage, bilder og mer. Du kan også bruke den til å tørke dine personlige og konfidensielle data fra enheten din før du overlater den til noen andre.

#2. Apowersoft iPhone Data Cleaner

Denne iPhone-datarenseren fokuserer på å øke enhetens ytelse og forbedre sikkerheten ved å bruke forskjellige optimaliseringsfunksjoner i kattungen.

Apowersoft iPhone Data Cleaner har blitt applaudert for sin evne til sømløst å rydde opp søppelfiler, midlertidige filer og andre akkumulerte data som kan ha gått glipp av det menneskelige øyet.

Det hjelper deg med å øke telefonens responstid og generelle funksjonshastighet. Den kommer med 4 moduser og 3 slettenivåer for å dyprense enheten din.

#3. Dr.Fone – Data Eraser

Et populært navn, Dr.Fone – Data Eraser leveres med en rekke iOS-administrasjonsverktøy som gjør det til et pålitelig valg for det brede spekteret av brukere.

Den beste delen med dette verktøyet er at det støtter ulike formater av bilder og videoer, datatyper, meldinger, tredjeparts appdata og systemdata, noe som betyr at du kan utføre funksjonen din effektivt under ett tak.

Den har et responsivt støtteteam som vil veilede deg når du trenger hjelp.

#4. iOS Eraser Pro

iOS Eraser Pro er en pålitelig applikasjon du kan bruke for å sikre datapersonvern, lagringseffektivitet og en sunn enhet generelt. Den utmerkede funksjonen til dette verktøyet er dets evne til å slette sensitive data på en sikker måte, noe som gjør enhver form for gjenoppretting umulig.

Det går utover sletting av data og sikrer at enheten din fungerer på sitt beste ved å rydde opp i skjulte søppelfiler, midlertidige data, hurtigbuffer og mer. Du kan nyte alt dette med et enkelt klikk, og det vil sikre en 100 % sletting i løpet av minutter.

Avsluttende tanker

I en tid hvor data selges for millioner, er det utrolig viktig å sikre dem når det er mulig. iMyFone Umate Pro hjelper deg å gjøre nettopp det uten mye innsats. Det tar bare minutter å rense enheten og administrere dataene dine.

Deretter kan du sjekke ut disse praktiske tipsene for å beskytte sensitive data.