tipsbilk.net

De beste CD-spillerne i 2023

Selv om det er praktisk å strømme musikk fra smartenheter, er det ingenting som slår tilfredsstillelsen som følger med å spille av CDer med favorittalbumene dine. Fra frittstående til bærbare alternativer, her er de beste CD-spillerne for å blåse liv i CD-samlingen din.

Denon

De beste CD-spillerne kan ofte koste en arm og et bein, men Denon DCD-900NE beviser at du ikke trenger å åpne lommeboken på vidt gap for å oppleve alt vi elsker med CDer. Med sin vibrasjonsbestandige design, høykvalitets DAC og kraftige oppskaleringsteknologi, leverer denne CD-spilleren en ren, detaljert og kraftig lyd som vil imponere selv den mest kresne musikkentusiast.

Selv om den ikke er kompatibel med Super Audio CDer (SACDer), kan den spille av tapsfrie lydfiler via USB-porten foran. Den tilbyr både analoge og digitale utganger med mulighet for å slå av den digitale utgangen for å minimere interferens. Den kommer også med en svært brukervennlig fjernkontroll. Med mindre du spesifikt trenger å spille SACD-er, tilbyr DCD-900NE alt du trenger for å blåse liv i CD-samlingen din.

Denon DCD-900NE

Best sammenlagt

$467 $549 Spar
$82

Denon DCD-900NE har en god balanse mellom lydkvalitet og pris, og leverer Denons signatur dynamiske lyd med lav støy til en overkommelig pris. I tillegg til CD-er kan den også spille av tapsfri lyd via USB.

Fordeler

 • Utmerket lydkvalitet
 • Lav lyd
 • Tapsfri lydavspilling via USB
 • Premium design

Onkyo

Onkyo DX-C390 6-plater CD-spiller er en budsjettvennlig CD-spiller, men lydkvaliteten og funksjonene går utover prisen. Den kan laste ikke én, men seks CDer samtidig for kontinuerlig musikk. Dessuten kan du endre de andre CD-ene mens en spiller, slik at du ikke trenger å bekymre deg for avbrudd.

I hjertet av Onkyo DX-C390 er en multi-bits D/A-omformer av høy kvalitet som sikrer at CD-ene dine høres tro mot originalopptaket. Den er også omhyggelig konstruert for å redusere interferens og har alle kontrollene du trenger på frontpanelet. Alternativt kan du bruke den medfølgende fjernkontrollen til å hoppe over spor eller velge hvilken CD du vil spille av.

  Hva er Xbox Console Wraps?

Onkyo DX-C390 6 CD-spiller

Beste budsjett

Hvis du vil høre på favoritt-CDene og -albumene dine uten stans, bør du vurdere denne seks-plateveksleren fra Onkyo. Den kan laste inn opptil seks CDer samtidig og er overraskende rimelig.

Fordeler

 • Mulighet for seks plater
 • Tungt skjermet konstruksjon
 • Gir krystallklar avspilling
 • Analoge og digitale utganger

Denon

Denon DCD-1700NE er en utmerket oppgradering fra DCD-900NE og et perfekt valg hvis du leter etter en high-end CD-spiller som passer inn i et kraftig hi-fi-system hjemme. Begge modellene har samme kraftige lydbehandling og en vibrasjonsbestandig design. DCD-1700NE skiller seg imidlertid ut med sine førsteklasses komponenter og utvidet platestøtte.

Den støtter SACD-er, som gir en musikkopplevelse av høyere kvalitet enn standard CD-er, samt DSD og høyoppløselig lyd opp til 192 kHz/24 bits. Resten av CD-spilleren er nøye innstilt og omhyggelig konstruert for å undertrykke jitter og støy, noe som resulterer i en av de best lydende CD-spillerne med uovertruffen detaljer og dynamisk rekkevidde.

Denon DCD-1700NE

Beste Premium

Hvis du er ute etter avanserte spesifikasjoner, kan Denon DCD-1700NE spille både CDer og SACDer og har avansert lydskalering og en kraftig DAC, noe som gjør den til en av de beste CD-spillerne for audiofile.

Fordeler

 • Utmerket lydkvalitet
 • Kompatibel med SACDer
 • Premium byggekvalitet

Coby

Smarttelefoner har gjort det enklere å lytte til musikk mens du er på farten, men hvis du vil tilbake i tid og rocke ut til den gamle CD-samlingen din, er Coby Portable Anti-Skip CD-spiller det nærmeste du kan komme Sony Discman. I motsetning til andre CD-spillere, fungerer Coby på to AA-batterier og kommer med ørepropper, noe som gjør den til det perfekte alternativet for å lytte til CD-ene dine uansett hvor du går.

På bare 7,8 gram er den lett å bære rundt og kompakt nok til å passe i en reiseveske. Lydkvaliteten er imponerende for prisen, og får frem detaljer som ellers er skjult når du lytter via telefon. Du kan bruke de medfølgende ørepluggene eller koble CD-spilleren til bilen. Men for den beste opplevelsen anbefaler vi å bruke hodetelefoner eller høyttalere av høyere kvalitet.

  Hvordan rengjøre iPhone ladeport

Coby Portable Anti Skip CD-spiller

Beste bærbare

$23 $35 Spar
$12

Hvis du var en fan av Sony Discman i sin tid, vil denne bærbare CD-spilleren fra Coby garantert fremkalle en bølge av nostalgi. Den er kompakt og lett og kommer med øreplugger, slik at du kan lytte til favoritt-CDene dine fra omtrent hvor som helst.

Fordeler

 • Perfekt størrelse for reiser
 • Spiller uten å hoppe
 • Aux-port for hodetelefoner og eksterne høyttalere
 • Lett å bruke

Toshiba

Toshiba TY-CWU700 tar deg ikke bare tilbake i tid med sitt retrodesign, men kommer også med innebygde høyttalere, noe som gjør den til en solid kompakt CD-spiller for å lytte til gamle klassikere. Den uttrekkbare CD-skuffen er jevn og stillegående, og den kan spille av forskjellige CD-formater, inkludert originale CD-er, CD-R og CD-RW.

Foruten CD-er kan Toshiba TY-CWU700 spille av lyd fra forskjellige andre kilder. Den har Bluetooth-tilkobling, en USB-port og en Aux-inngang som lar deg spille av favorittlåtene dine fra telefonen, flash-stasjonen eller datamaskinen. Og når spillelisten din er ferdig, kan du bytte gir og lytte til FM-radio, noe som gjør den til det mest populære blant CD-spillere.

Toshiba TY-CWU700

Beste alt-i-ett

$100 $150 Spar
$50

Toshiba TY-CWU700 er et utmerket alternativ hvis du leter etter en CD-spiller med innebygde høyttalere og Bluetooth. Det høres fantastisk ut og støtter også avspilling av FM-radio og MP3-filer via USB.

Fordeler

 • Vakker vintage design
 • Massevis av avspillingsalternativer
 • Kraftige stereohøyttalere
 • Nyttig LED-skjerm

Ulemper

 • Støtter ikke høyoppløselig lyd

FAQ

Spørsmål: Kan CD-spillere repareres?

CD-spillere er stort sett problemfrie siden de har færre bevegelige deler. Du kan imidlertid feilsøke mindre problemer ved å prøve en annen disk siden en dårlig ripet CD kan være den skyldige og ikke CD-spilleren.

  27 beste gratis webhotelltjenester

En grundig rengjøring er også en praktisk måte å løse problemer knyttet til oppbygging av smuss.

For en batteridrevet CD-spiller, sjekk om batteriene må lades opp eller byttes. Hvis problemene vedvarer, bør du vurdere å besøke en tekniker.

Spørsmål: Hvordan vedlikeholder jeg CD-spilleren min?

CD-spillere samler mye støv fra omgivelsene. Det første du må gjøre er å rengjøre huset ditt regelmessig for å forhindre at små partikler legger seg på enheten.

Når du rengjør CD-spilleren, bruk en lofri klut til å gni CD-platen forsiktig.

Du kan fjerne den ytre delen for å rengjøre de indre komponentene grundig. Vær forsiktig med demonteringsprosessen for å unngå å skade eller løsne skjøre komponenter som kan være vanskelige å erstatte.

Spørsmål: Hvordan overfører jeg musikk fra CD-en til datamaskinen?

Du kan overføre musikk fra CD-en til datamaskinen ved å bruke alternativet «Rip CD» i Windows Media Player. Hvis du bruker en Mac, gir macOS også muligheten til å rippe CDer ved hjelp av den innebygde «Importer CD»-funksjonen.

Spørsmål: Fungerer CD-er i en DVD-spiller?

Ja, standard CD-er vil fungere fint i en DVD-spiller, men lydkvaliteten vil ikke være like god som når du bruker en dedikert CD-spiller eller CD-transport med en DAC.

Spørsmål: Høres CDer bedre ut enn vinylplater?

Mens vinylplater høres bra ut, tilbyr CDer overlegen lydkvalitet på grunn av deres bedre signal-til-støy-forhold og bredere dynamisk område sammenlignet med vinyl.

Spørsmål: Hvorfor er nye CD-er så dyre i dag?

Med fremveksten av digital streaming kjøper stadig færre mennesker CDer, noe som tvinger produsentene til å produsere færre enheter. De resulterende lave produksjonsvolumene fører til høyere produksjonskostnader per enhet, noe som gjør det dyrere å kjøpe CDer enn da etterspørselen var høy.

x