Hvordan få tilgang til NASAs nye strømmetjeneste og utforske verdensrommet

Viktige takeaways

  • NASA+ er en gratis streamingplattform som tilbyr dokumentarer, direktesendinger, forelesninger og rominnhold for både barn og voksne.
  • Du kan få tilgang til NASA+ gjennom NASA-appen på iOS og Android, Roku TV, Apple TV, Amazon Fire TV eller NASA+-nettstedet.
  • Selv om appen kan ha noen særheter og feil, er NASAs innsats for å utdanne publikum om verdensrommet og fremtidige oppdrag prisverdig, med håp om å forbedre brukeropplevelsen i fremtiden.

NASA har annonsert en gratis on-demand streaming-plattform kalt NASA+ som lar deg se dokumentarer, se NASA-oppdrag og følge livedekning på jorden og i verdensrommet. Slik ser du på NASA+ og får den daglige plassfiksen rett fra NASA.

Hvor kan du få tak i NASA+?

NASA+ er tilgjengelig på iOS og Android via NASA-appen. Når du har lastet ned og installert den, går du bare til Watch-fanen, så skal du se NASA+—NASAs nye strømmetjeneste.

Du kan også legge til NASA-kanalen på din Roku TV. Du kan også laste ned appen på din Apple TV eller Amazon Fire TV.

Hvis du foretrekker å streame på nettleseren din i stedet, kan du besøke NASA+ nettsted.

Det fine med NASA+ er at det er gratis. Du trenger ikke å abonnere eller opprette en konto. Til tross for at den er gratis, har den heller ikke annonser.

Så hvis du vil overskue pedagogisk og familievennlig rominnhold, trenger du ikke gå til betalte abonnementer som Netflix eller Amazon Prime. Bare gå til NASA+, og du vil være fornøyd.

Tjenesten er heller ikke begrenset til USA. Du kan streame fra andre regioner også.

Last ned: NASA for Android | iOS (Gratis)

Hva kan du se på NASA+?

NASA+ har dokumentarer, direktesendinger og til og med forelesninger. Den har også videoer designet for barn i For Junior Explorers-delen, som sikrer at selv barn kan sette pris på romutforskning i en tidlig alder.

Enten du har et barn som er interessert i romfart eller du leter etter romundervisning rettet mot voksne, har NASA+ noe for deg.

Du kan også utforske forskjellige emner på NASA+. Disse inkluderer Humans In Space, Earth & Climate, Solar System, The Universe, Aeronautics, News & Events, Kids, og mer. Så hvis du har sett vitenskapelige TV-serier på Netflix, vil NASA+ gi deg mer for å tilfredsstille lysten din.

Påstander og feil på NASA+-strømmetjenesten

Selv om strømmetjenesten NASA+ tilbyr flott innhold, kan det være litt utfordrende å bruke den på smarttelefonen. Det er fordi appen fortsatt har noen problemer som video som nekter å vises på iPhone 14 Pro vi testet den med. Vi måtte starte appen på nytt for å fikse det.

Vi kunne heller ikke se NASA+-videoene på telefonen som fullskjerm, mens fullskjermikonet forble nedtonet. Vi hadde færre problemer med å se NASA+ på en bærbar datamaskin, selv om videoene ser ut som de ikke er tilgjengelige i 4K ennå.

Til tross for disse problemene, har NASA tatt betydelige skritt for å få publikum utdannet om rom og begeistret for sine fremtidige oppdrag. Og etter hvert som tiden går, håper vi at NASA fikser disse problemene for å hjelpe alle med å få mest mulig ut av romutforskning.

Få mer plass og vitenskap i livet ditt

NASA+-strømmeplattformen hjelper deg med å lære mer om byrået og dets prosjekter. Den er perfekt for alle som er interessert i vitenskap og for romutforskningsentusiaster, spesielt med NASAs plan om å returnere til månen i 2025 med Artemis III.

Så hvis du vil ha utdanning og underholdning, bør du skaffe deg NASA-appen eller gå til NASA+-nettstedet på datamaskinen din. Tjenesten er også flott for barna dine, spesielt hvis du vil at de skal være interessert i vitenskap. Hvem vet? Kanskje vil neste generasjon astronauter som vil ta oss til Mars bli inspirert av showene på NASA+.