Whatsapp

Hvordan se en WhatsApp-status uten at noen vet det

Hvis du vil holde aktiviteten din skjult på WhatsApp, kan du bruke løsninger slik at profilen din ikke vises når du ser på en WhatsApp-status. Her er en titt på metodene du kan bruke.

1. Aktiver flymodus før du sjekker statusen deres

En rask måte å sjekke ut en WhatsApp-status uten at noen vet det, er å aktivere flymodus på enheten din. Du kan deaktivere Wi-Fi- eller mobildatatilkoblingen manuelt, men flymodus er laget for å deaktivere alle trådløse og mobilsignaler fra telefonen.

  Slik sletter du en gruppe i WhatsApp

Selv om du ikke har noen Internett-tilkobling, kan du fortsatt sjekke statusen deres ettersom telefonen midlertidig lagrer den som bufrede data. Åpne fanen Oppdateringer på WhatsApp og trykk på statusen du vil sjekke ut.

2. Deaktiver funksjonen for lesekvitteringer

WhatsApps funksjon for lesebekreftelser påvirker for det meste sendte eller mottatte meldinger. Med funksjonen deaktivert vil WhatsApp ikke vise de to blå hakene under meldingene du har lest. Så avsendere kan se meldingene sine som «Levert», men du kan lese WhatsApp-meldinger uten at avsenderen vet det.

Det samme gjelder WhatsApp-statuser. Hvis du deaktiverer lesebekreftelser, vil WhatsApp ikke informere dem om at du ser statusen deres. Lesebekreftelser er aktivert som standard, så her er hvordan du kan slå det av:

  Slik sletter du arkiverte chatter i WhatsApp
 • Start WhatsApp.
 • Klikk på ikonet med tre prikker øverst til høyre og velg Innstillinger.
 • Gå til Personvern.
 • Trykk på bryteren ved siden av lesekvitteringer.
 • 3. Bruk en tredjepartsapp

  En annen metode for å sjekke ut noens WhatsApp-status uten at de vet det, er å bruke en tredjepartsapp. Det skal imidlertid bemerkes at tredjepartsapper er i strid med WhatsApps vilkår for bruk, og bruk av en tredjepartsapp medfører risiko for å få kontoen din utestengt eller avsløre dine personlige data og påloggingsinformasjon.

  Sjekk statuser i hemmelighet på WhatsApp

  I likhet med andre sosiale medieplattformer vil innhold som er lagt ut som status på WhatsApp være tilgjengelig i 24 timer. Så du bør prøve en av metodene før tiden renner ut.

    Slik slår du av blå haker i WhatsApp

  Nå, hvis du ikke vil at noen skal sjekke statusen din på WhatsApp, kan du slette nummeret deres fra kontaktene dine eller blokkere dem.

  x