Hvordan sette opp og bruke en vibrasjonsalarm på Android

Viktige takeaways

 • Sett opp en vibrasjonsalarm på Android-telefonen din ved å bruke Googles Klokke-app for å unngå å våkne til en irriterende lyd.
 • For å lage en vibrasjonsalarm, åpne Klokke-appen, still inn alarmtiden, velg «Stille» for enhetslyder, og sørg for at vibrasjonsfunksjonen er aktivert.
 • Du kan planlegge en vibrasjonsalarm som skal gjentas på bestemte dager eller stille inn en engangsalarm for en fremtidig dato ved å bruke Klokke-appens planalarmalternativ.

Ikke alle ønsker å våkne til den irriterende lyden av en alarm. Heldigvis kan Android-brukere unngå å våkne til en ubehagelig lyd ved å sette opp en vibrasjonsalarm i Googles Klokke-app. Vi lærer deg nøyaktig hva du trenger å gjøre.

  18 beste gratis lydredigeringsapper for Android

Hvordan lage en vibrasjonsalarm på Android

Først må du sørge for at Googles Klokke-app er installert på Android-enheten din. Hvis det ikke er det, last ned og installer det via Google Play.

Nedlasting: Klokke (Gratis)

Åpne Klokke-appen på enheten din og følg disse instruksjonene:

 • Gå til Alarm-delen av appen fra bunnmenyen og trykk på pluss-ikonet (+).
 • Still inn tiden du vil at alarmen skal aktiveres, og trykk deretter på OK.
 • Finn alarmen du konfigurerte, og trykk på Standard ved siden av klokkeikonet.
 • Velg Stille for enhetslyder.
 • Gå nå tilbake til forrige meny og sørg for at Vibrer-funksjonen er aktivert.
 •   14 beste raskeste nettlesere for Android

  Det er det! Du har konfigurert den første vibrasjonsalarmen på Android-telefonen din.

  Hvordan planlegge eller gjenta en vibrasjonsalarm

  Som standard vil alarmen du konfigurerer planlegges for i dag, men hva om du vil at alarmen skal gå av mer enn én gang – for eksempel etter en tidsplan? Vel, alt du trenger å gjøre er å velge ukedagene du vil at alarmen skal aktiveres.

  Alternativt, hvis du vil planlegge en engangsvibrasjonsalarm for senere på veien, trykker du på Planlegg alarm-alternativet under din eneste vibrasjonsalarm, velger din foretrukne dato fra kalenderen og trykker på OK. Nå vil vibrasjonsalarmen bare planlegges én gang på en fremtidig dato.

    Få Android Ls Heads Up-varsling på enheten din nå [No Root]

  Til slutt, hvis du vil at den planlagte alarmen skal gjentas daglig eller ukentlig etter den planlagte datoen, velger du ønskede ukedager under den valgte alarmen.

  Googles Klokke-app gir deg den diskrete alarmen du trenger

  Takket være vibrasjonsalarmer kan du våkne til en vibrerende telefon i stedet for en ekkelt høy lyd som også kan vekke folk som bor i samme husstand. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at folk i rommet spør deg hvorfor alarmen går når du bare bruker den som en påminnelse om å få oppgavene dine gjort.