Opplev neste nivå av gravering med verdens første smarte lasergravør: AlgoLaser Delta 22W

Som lasergraveringsentusiast vet du hvor herlig og tilfredsstillende det er å lage kunstverk for dine kjære eller kunder.

Ta lidenskapen din til neste nivå med den nye AlgoLaser Delta 22W, verdens første smarte lasergraver. Ved å kombinere avansert teknologi med spillskiftende funksjoner og brukervennlighet, gir AlgoLaser Delta deg mulighet til å maksimere kreativiteten din i hvert graveringsprosjekt.

Så, la oss utforske fem superfunksjoner som gjør AlgoLaser Delta det beste valget for deg.

1. Verdens første smarte lasergravør med smart skjermkontroll

Noen få trykk er alt du trenger for å gravere det du vil med AlgoLaser Delta 22W. Denne innovative maskinen har en 3,5-tommers smart berøringsskjerm og støtter 5G og Wi-Fi, og lar deg se og kontrollere alle funksjoner som gravering, skjæring og bruk av luftpumpen uten problemer. Og du kan også oppdatere AlgoLaser Delta via smartskjermen.

  10 beste datalagringsstasjoner for personlig og profesjonell bruk

Du trenger ikke koble til eksterne enheter eller tredjepartsapper for øyeblikkelig gravering. Last opp bilder til en USB-stasjon eller maskinens innebygde SD-kort. Deretter graverer du dem direkte fra skjermen.

Dessuten ser RGB-belysningen ikke bare kul ut. Det hjelper deg med å sjekke maskinstatus, arbeidsfremgang og systemvarsler.

Du kan også få en massebestilling gjort raskt med offline batchskjæring. Bare lag flere graveringer og klipp dem på en gang – praktisk for å lage tilbehør som dalbaner til hjemmet ditt eller kundene dine. Maskinen støtter forhåndslagring av G-kode og NC-filer for mer effektiv drift.

Det som også gjør AlgoLaser Delta til din dyktige partner, er dens smarte mobilapp. Så du kan kontrollere, klippe og gravere uten problemer fra telefonen.

2. Den sterkeste 22W graveringsmaskinen med 2. generasjons COS-teknologi

Sørg for mer presis gravering og skjæring med AlgoLaser Deltas avanserte andregenerasjons COS-teknologi. Den forbedrer laserstråleytelsen med 40 % og komprimerer laserflekkene fra et rektangel til en firkant, med et nær 1:1-forhold på både lav 3 % og høy 100 % effekt.

  8 betalte og gratis skannere for fjerning av virus å se opp for

I tillegg kan du lage fantastiske design med over 500 livlige og holdbare farger skapt av oksidering av rustfritt stål under gravering.

Dessuten har AlgoLaser Deltas kraftige 22W lasermodul skjæreegenskaper som kan sammenlignes med 33W-maskiner. Den kan kutte 30 mm furu i én omgang og 45 mm svart akryl i 15 omganger!

3. Raskere enn noensinne Hastighet på opptil 500 mm per sekund

De AlgoLaser Delta tilbyr hastigheter som overskrider bransjegrensene slik at du kan fullføre prosjektene dine raskere. Med graveringshastigheter på opptil 500 mm per sekund, gir denne superraske maskinen deg mulighet til å gravere 12 ganger raskere!

4. Mye kraftigere 4-kjernes hovedkort

AlgoLaser Delta lar deg gjøre mer også med sin 4-Core Dual CPU som støtter 8MB RAM, 16MB minne og 32GB SD-kort. Sammenlignet med andre lignende maskiner, kan du jobbe mye raskere siden filopplastingshastigheten er økt med nesten 200 %.

5. Sett opp på 5 minutter med forhåndsmontert struktur

Det meste av AlgoLaser Delta-maskinen kommer ferdigmontert. I tillegg er de enkle installasjonstrinnene enkle å følge.

Plug-and-play Smart Air Pump tilbyr automatisk luftstrømjustering basert på hastighet og kraft. Du kan kontrollere den via AlgoLaser-appen, LightBurn og LaserGRBL-programvaren.

  Slik deler du Outlook-kalenderen din

Oppgrader til smart gravering med AlgoLaser Delta 22W

AlgoLaser Delta 22W merker utvilsomt alle de riktige boksene hvis du leter etter en kraftig, rask, brukervennlig, fleksibel og smart enhet for å gi næring til graveringslidenskapen din og realisere forretningsmål. Pluss sikkerhetsfunksjonene som flammedeteksjon og beskyttelse og lufttrykkovervåking sørger for at du holder deg beskyttet.

Snag den AlgoLaser Delta nå for bare $949 hele november hos Gearberry og spar $550! De første 100 kjøperne får også et 400 x 400 mm honeycomb-panel gratis. Skaff deg den og start din smarte graveringsreise i dag.

Få fantastiske tilbud og gratis gaver i Gearberrys supersalg 11.11

De Gearberrys 11.11 Super Sale er live nå fra 7. november til 13. november 2023! Prøv lykken i Wheel of Fortune Drawing for garanterte gratisgaver og spar opptil $399. Få fantastiske produkter til halv pris i 50 % rabatt på Flash-salget. Få enda mer i 11.11 Super Sale med opptil 50 % rabatt og en ekstra $40 rabatt med en kupong. Eller gå for Kjøp mer, spar mer-tilbudet for å få opptil 20 % rabatt på tilbehør.

Det er også den beste tiden å kjøpe en Fafrees e-sykkel siden du får en gratis kjedelås og e-sykkelveske gratis! Få disse fantastiske tilbudene nå på Gearbery er 11.11. Super salg før de er borte!

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte.