Skjul nummeret ditt på signal og bruk et brukernavn for mer personvern

Viktige takeaways

 • Signal tillater nå brukernavn, slik at du kan skjule telefonnummeret ditt når du legger til nye kontakter i appen.
 • For å få et Signal-brukernavn, oppdater appen og opprett et brukernavn i profilinnstillingene dine.
 • Du må fortsatt dele telefonnummeret ditt med appen for å opprette en konto og logge på.

Signal har annonsert utrullingen av brukernavn på appen, slik at du kan skjule nummeret ditt mens du fortsatt kobler til andre. Slik kan du skjule nummeret ditt i appen og koble til med et brukernavn i stedet.

Signal Now lar deg bruke et brukernavn

Signal annonserte den nye brukernavnfunksjonen på sin blogg den 20. februar 2024; sammen med forbedrede personverninnstillinger. Funksjonen lar deg bruke et brukernavn for å legge til andre i meldingsappen, i stedet for å bruke telefonnummeret ditt.

«Hvis du ikke vil dele ut telefonnummeret ditt for å chatte med noen på Signal, kan du nå opprette et unikt brukernavn som du kan bruke i stedet,» sa selskapet på bloggen sin.

  Hva er HRTF i Valorant og bør du bruke det?

For å bruke funksjonen må du opprette et brukernavn på appen, som er forskjellig fra visningsnavnet som vises i chatter.

De nye personvernalternativene er i betaversjon og vil rulles ut til alle i løpet av de kommende ukene. Men du kan melde deg på Signal beta for å få funksjonene tidligere.

Hvordan få et signalbrukernavn

For å få et Signal-brukernavn må du først sørge for at appen din er oppdatert. Hvis du har tilgang til funksjonen, vil du kunne angi et brukernavn i profilinnstillingene dine.

Bare følg disse trinnene for å angi et brukernavn:

 • Åpne Signal-appen og trykk på profilikonet ditt øverst til venstre.
 • På Innstillinger-siden trykker du på visningsnavnet ditt. Dette vil åpne profilinnstillingene dine.
 • Nederst på siden vil du se alternativet Brukernavn. Trykk på denne.
 • Sett ditt nye brukernavn i tekstboksen og velg deretter Lagre.
 • Signal vil tilordne et nummer til brukernavnet ditt og nye delingsalternativer vil dukke opp på profilmenyen din. Trykk på QR-kode eller lenke for å dele brukernavnet ditt med noen andre.

  Hvis du deler denne koden eller linken, kan andre koble seg til deg på appen. Det er viktig å merke seg at brukernavnet ditt ikke er påloggingsnavnet ditt. Du må fortsatt bruke telefonnummeret ditt for å opprette en konto og logge på Signal.

    Hvordan bygge en chatbot ved hjelp av Streamlit og Llama 2

  Slik skjuler du nummeret ditt på signal

  Det er to alternativer for å skjule nummeret ditt på Signal: det ene skjuler nummeret ditt for de du er koblet til, og det andre hindrer folk i å finne deg på appen ved å bruke nummeret ditt.

  Heldigvis vil Signals oppdatering sette standarden for å skjule nummeret ditt fra Signal-profilen din. Men du må manuelt endre innstillingene for hvem som kan finne deg ved å bruke nummeret ditt.

  For å gjøre dette, følg disse trinnene:

 • På Innstillinger-menyen velger du Personvern og deretter kategorien Telefonnummer.
 • Sørg for at Ingen er valgt under Hvem kan se nummeret mitt.
 • Under Hvem kan finne meg etter nummeret mitt, velg Ingen hvis du vil forhindre at folk bruker kontaktlisten deres til å finne deg på appen.
 • Når disse innstillingene er aktivert, kan du bruke brukernavnet ditt som den eneste måten å få kontakt med deg på appen.

  Dette forhindrer også at folk automatisk legger deg til på Signal når de gir appen tilgang til kontaktene sine. I stedet må du dele brukernavnet ditt med dem for å koble til.

    Hvordan se Fast & Furious-filmer på Netflix fra hvor som helst?

  Begrensningene til Signals nye personvernfunksjon

  Selv om disse personvernfunksjonene er et velkomment tillegg for de som ønsker å holde nummeret sitt privat, har det noen begrensninger.

  Du må fortsatt dele nummeret ditt med appen for å bruke Signal. Og hvis folk allerede har nummeret ditt lagret i telefonens kontakter, vil de fortsatt kunne se det på Signal, ifølge selskapets blogginnlegg.

  Brukernavnet er også atskilt fra visningsnavnet ditt, noe som kan gjøre det litt forvirrende for nyere brukere. Visningsnavnet ditt kan også endres i profilinnstillingene dine.

  Så hvis du prøver å få kontakt med noen på appen, sørg for at du deler brukernavnet ditt og ikke visningsnavnet ditt. Brukernavnet ditt har tall knyttet til seg, så det er den enkleste måten å se forskjellen på.

  Disse personverninnstillingene forbedrer muligheten til å skjule nummeret ditt på Signal og forhindrer at tilfeldige personer som har nummeret ditt sender deg meldingsforespørsler på appen. Mens du fortsatt må bruke telefonnummeret ditt for å registrere deg på Signal, kan du i det minste unngå å dele det med kontakter på appen.

  Hvis du er en personvernorientert bruker, kan muligheten til å skjule nummeret ditt være en av de beste grunnene til å bruke Signal.