Edge

Slik bruker du Microsoft Edge Copilot for å finne bedre julehandelstilbud

Viktige takeaways

  • Microsoft Copilot er en AI-drevet personlig assistent som kan hjelpe deg med julehandelen; finne gaveideer, sammenligne produkter og tilbud og mer.
  • Copilot kan sammenligne produkter og lage tabeller for å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene og få mest mulig for pengene.
  • Copilot kan også oppsummere anmeldelser og meninger fra ekte kunder, noe som gjør det enklere å ta informerte kjøpsbeslutninger. I tillegg kan den hjelpe med å skrive personlige feriemeldinger, ideer til gaveinnpakning og ferieoppskrifter.

Julens underverk er over oss, og det er på tide å begynne å handle. Men i år har du en assistent ved din side som hjelper deg med å kjøpe de beste julehandelstilbudene… Microsoft Copilot.

Gjennom kraften til avansert kunstig intelligens kan Copilot hjelpe deg med å gå gjennom alle aspekter av julehandelen. Fra å finne ut hva du skal kjøpe til å finne de beste stedene å kjøpe dem, kan Copilot hjelpe deg med å spare både tid og penger.

Microsoft Edge har tatt konseptet med en nettleserintegrert chatbot og hevet den til rangering av en personlig assistent. Tenk deg alt du kan spørre en personlig assistent i det virkelige liv (bortsett fra å handle for deg), og Copilot kan gjøre det.

For eksempel starter julehandel med først å kjenne til gjeldende gavetrender. Heldigvis er det rikelig med dekning for de beste julegaveideene, og Copilot kan kompilere disse artiklene for deg raskt og konsist med de riktige instruksjonene.

  Minecraft for Chromebooks, GPT i LinkedIn og Microsoft Edge, og GitHub OSPO

Slik bruker du Copilot for å finne de beste ferietilbudene

Når du har bestemt deg for hva du vil handle for, er det andre trinnet å finne de beste tilbudene for disse produktene. En av Copilots nøkkelfunksjoner er muligheten til å sammenligne produkter, og det er grunnen til at shopping i Edge-sidefeltet med Copilots hjelp kan gi deg de beste tilbudene som er tilgjengelige, og påskynde handleprosessen.

Prisen er imidlertid ikke alt, siden ideen er å få mest mulig for pengene. Det er derfor Copilot er designet for å tillate deg å sammenligne produkter rett i sidefeltet. Hvis du sammenligner mange produkter samtidig, kan du be Copilot om å lage en tabell for å hjelpe deg med å sammenligne produktenes statistikk mer effektivt.

Hvordan bruke Copilot til å sammenligne viktige vurderingspunkter

Å lese anmeldelser fra de med praktisk erfaring med å bruke et bestemt produkt er en sentral del av handleprosessen. Det kan imidlertid være overveldende å lese fem forskjellige anmeldelser for fem forskjellige spillmus, og det er her Copilot kommer godt med igjen. Copilot kan gjøre lange anmeldelser til sammendrag som bare er noen få setninger lange, lik Amazons AI-gjennomgangssammendrag.

Det er enkelt å sammenligne anmeldelsesinformasjon ved å bruke Copilot. Begynn å lete etter et bestemt element, start Copilot i Edge-sidefeltet, og be den lage et sammendrag av hva folk synes om produktet. I motsetning til å bruke Copilot for å finne spesifikke avtaler, hvor du ser på et produkts teoretiske statistikk, vil bruk av Copliot for vurderingssammendrag gi deg et mer realistisk bilde av hvordan produktet er basert på meningene til ekte kunder.

  Hva er Edge Computing og hva er dets applikasjoner?

Mens den er teknisk drevet av den samme motoren som driver Copilot for Edge, Copilot for Microsoft Shopping behandles som et eget verktøy, har et annet brukergrensesnitt og er integrert direkte i Microsoft Store. Designet som en personlig shopper, har den som mål å hjelpe deg med å finne de perfekte gavene raskt.

Det høres imidlertid akkurat ut som noe Copilot for Edge kan gjøre, men det er en forskjell. Copilot for Edge vil gi deg gaveideer og lenker til vertsnettstedene, mens Copilot for Microsoft Shopping vil vise deg produktene direkte.

Du kan til og med bruke generiske spørsmål, for eksempel «beste gaveideer til min kone», men det vil ikke gi generiske gavesvar. I stedet stiller Copilot flere spørsmål, hvert mer spesifikt enn det forrige, og begrenser dine mulige gavevalg.

Den beste delen av Copilot i Microsoft Shopping er at du ikke trenger å bruke Microsoft Edge; du kan også bruke den fra Microsoft Store. Men med det sagt, er den beste brukeropplevelsen funnet i Microsoft Edge-nettleseren.

3 måter å bruke Copilot for å gjøre feriesesongen enklere

Å søke etter ferietilbud og sammenligne anmeldelser vil gjøre shoppingen din enklere, men Copliot har noen andre måter å få ferieperioden til å gå jevnt.

1. Bruk Copilot for å komme med gode feriemeldinger

Personlige gavemeldinger er de beste siden de forteller personen hvor mye du bryr deg om dem. Men ikke alle har en måte med ord, og hvis du planlegger å skrive hjertelige DIY-feriekort, kan Copilot hjelpe med å lage varme og personlige meldinger.

Selvfølgelig strekker Copilots kreativitet seg ikke bare til gratulasjonskort. Bare be Copilot om å skrive en feriemelding, forklare hva forholdet ditt til mottakeren er (venn, familie, kollega), nevne hvordan du vil videresende meldingen (på et kort, krus, på et tilpasset klesplagg osv.) , og nevner hvilken tone du vil ha for meldingen (morsom, romantisk, festlig osv.).

  Microsoft Edge-snarveien vises stadig på skrivebordet: Slik fikser du

2. Fullfør shoppingen med noen flotte gaveinnpakningsideer

Når du har undersøkt hvilken gave du skal kjøpe og den beste avtalen, trenger du bare å gi den. Presentasjon er imidlertid alt, og Copilot kan hjelpe deg videre med ideer til gaveinnpakning.

I likhet med de beste gaveartiklene som er nevnt, har internett artikler og guider med ideer til DIY-gaveinnpakning og sløyfedesign. Spør imidlertid Copilot hva du leter etter (og ikke vær redd for å gå inn på detaljer, for eksempel stilen, vanskelighetsgraden eller temaet du prøver å fremkalle), og det vil levere detaljerte trinn for det perfekte gavepapir.

3. Bruk Copilot som kokebok med juletema

Feriehandel handler ikke bare om å kjøpe leker, klær, tilbehør og dingser; det handler også om å kjøpe godbiter og matvarer for å bli til overdådige måltider senere. Vel, Copilot kan gi deg en hjelpende hånd der også.

På den ene siden kan du be om ideer til ferieoppskrifter, og viser deg noen av de mest populære oppskriftene som er tilgjengelige på nettet. På den annen side, kanskje du allerede har noen oppskrifter i tankene, men du vil handle for noen manglende ingredienser. Uansett er Copilot her for å hjelpe.

Microsofts Copilot er et må-ha-verktøy for feriekunder, og tilbyr en blanding av effektivitet, personalisering og bekvemmelighet. Dens avanserte AI-funksjoner hjelper til med å forenkle shopping og garanterer at det å finne de perfekte gavene til sine kjære er morsommere enn tidkrevende, og hvem vil ikke ha litt ekstra hjelp i ferieperioden?

x