Slik kjører du programvare uten å installere på PC – 2023

Med den økte bruken av en datamaskin, utvikles og brukes diverse ny programvare relatert til bestemte felt hver dag i henhold til brukerkrav. Vi har alltid denne programvaren på våre bærbare datamaskiner og datamaskiner.

Men noen ganger må vi jobbe på et annet sted på en annen datamaskin. Derfor må vi installere all programvare relatert til kravene våre på den datamaskinen. Og det er en tidkrevende prosess. Noen ganger har vi ikke internettilgang for å laste ned programvare.

Hvis du også har vært i og lidd av en slik situasjon, er denne artikkelen et must-lese for deg. Den alternative løsningen på et slikt problem er å installere den arbeidsrelaterte programvaren på en USB-flash-stasjon eller på en ekstern harddisk, samt kjøre programvare uten å installere på PC.

  Hvordan skape mer plass for en iPhone- eller iPad-oppdatering

Så når du trenger den profesjonelle programvaren, kobler du til og spiller av flash-stasjonen og begynner å jobbe. I denne artikkelen har vi diskutert og beskrevet enkle trinn for å installere programvaren din på USB-flash-stasjonen, samt kjøre programvare uten å installere på PC.

Metode for å kjøre programvare uten å installere på PC.

For å kjøre programvare uten å installere den på en PC, må du fikse den over bærbar flash-lagring eller en ekstern disk. For å gjøre det, må du følge trinnene nedenfor:

Trinn 1. Sett inn USB-stasjonen eller den eksterne harddisken i datamaskinen. Sørg for at den er synlig i systemet ditt.

  11 beste av-på-ramper for å aktivere kjøp eller salg av krypto på appene dine

Trinn 2. Velg nå programvaren du vil installere på stasjonen. Dobbeltklikk på oppsettet.

Trinn 3. I denne artikkelen installerer vi Foxit-leseren. Etter det vil du se veiviseren for programvareinstallasjon. Klikk på Neste-knappen og godta vilkårene.

Trinn 4. Etter det vil du se neste veiviser i du må velge et sted for programvareinstallasjon. I denne veiviseren må du velge USB-stasjonen og klikke på Neste-knappen.

Trinn 5. Etter det er fremdriftslinjen for programvareinstallasjonen synlig og programvaren er installert på den eksterne stasjonen.

Trinn 6. Åpne deretter stasjonen, og du vil se programvaren som heter mappen. Inne i den mappen klikker du på ikonet for å kjøre programvaren.

  13 beste QR-kodegeneratorer for din neste digitale kampanje

Merk: Noen programmer lar deg bla gjennom installasjonsstedet. Bare de kan installeres kun i USB. Noen programmer har også datafilene sine lagret i Min dokumentmappe, som kan ha dine grunnleggende innstillinger og brukerdata.

Avslutningsvis håper vi at du må ha funnet denne veiledningen om hvordan du bruker programvare uten å installere dem på en PC nyttig. Del dine ideer eller tanker i kommentarfeltet nedenfor. Del denne artikkelen med vennene dine også.