5 gratis verktøy for å generere nye logoer eller redesigne ikoner

Ikke svett det hvis du ikke har budsjett til å ansette en profesjonell designer for å lage en tilpasset logo for prosjektet eller foretaket ditt. Disse gratis verktøyene for å lage logoer på nettet vil forstå hva du leter etter og gi deg en rekke logokreasjoner å velge mellom. Og hvis du allerede har en logo, finnes det AI-apper for å teste hvor bra den er eller for å gi den en ny makeover.

1. NameCheap Logo Maker (Web): Enkel logomaker uten begrensninger

Domeneregistrator NameCheap har et fantastisk logomakerverktøy som er helt gratis å bruke. Det er ingen skjulte kostnader, størrelsesbegrensninger eller vannmerker når du vil laste ned en logo appen lager. Vi anbefaler at du registrerer deg for en konto før du begynner å jobbe med logoen din, siden det er et nødvendig trinn på slutten og tar deg bort fra alternativene for logosiden.

NameCheap Logo Maker ber om firmanavn og slagord, og prøver deretter å forstå designpreferansene dine. Den vil presentere forskjellige fontvalg ved siden av hverandre, og ber deg velge det du liker. Deretter viser den forskjellige fargepaletter å velge mellom og ber deg til slutt velge fra den store samlingen av ikoner. Du må velge minst tre ikoner, men du kan velge flere.

Etter at alle beslutningene dine er tatt, viser NameCheap Logo Maker forskjellige logoalternativer som blander og matcher valgene dine. Hvis du liker noen av dem, lagre den på kontoen din eller last den ned gratis. Du kan også gjøre mindre justeringer av hvilken som helst logo, endre farge, tekst, slagord, ikon og layout på elementene. Den nedlastede zip-filen inneholder kvadratiske og horisontale stiler for logoen og vektorene.

  15 vinnende salgsstrategier for å hjelpe til med å lukke avtaler bedre

2. Adobe Express Logo Maker (Web): Inspirerende logodesign generert tilfeldig

Ikke mange vet at blant de mange fantastiske tingene du kan gjøre med Adobe Express, er den gratis nettpakken med bilderedigeringsverktøy fra skaperne av Photoshop en logoprodusent. Som NameCheap er det helt gratis og kan tilpasses, og du kan gjøre mye mer online redigering fordi du kan redigere det med Adobes andre verktøy.

Etter at du har registrert deg for en konto, ber logomaker-appen om firmanavnet ditt (eller hva du vil at logoen skal si), hva slags virksomhet det er, og slagordet ditt. Velg deretter en designstil fra fire alternativer: dristig, elegant, moderne eller dekorativ. Til slutt legger du til et ikon fra biblioteket. Adobe Express vil deretter designe en rekke logoalternativer for deg.

Klikk på den du liker, og du kan tilpasse den ytterligere. Du kan veksle mellom forskjellige fargepaletter og skriftstiler med et klikk på en knapp. Hvis du klikker for raskt, trykker du på Angre-knappen for å gå tilbake til forrige design. Du står fritt til å laste ned denne endelige logoen når du vil, eller du kan tilpasse den mer i online Adobe Express Editor, som gir deg flere andre bilderedigeringsverktøy.

3. Min gratis logomaker (Nett): Lag logoer, generer ideer for å tilpasse ytterligere

My Free Logo Maker (MFLM) er en gratis online logogenerator som ligner på NameCheap og Adobe, uten begrensninger og vannmerker i den endelige nedlastingen. Igjen starter du med spørsmål om firmanavn og slagord, type bransje, farger og hva slags ikoner du leter etter. Siden ber deg også velge logoer du liker fra ulike design.

  7 praktiske undernettkalkulatorer å bokmerke

Når MFLM genererer en rekke logoer, kan du lagre dem på kontoen din før du tilpasser dem. Du kan også oppdatere den genererte varianten ved å legge til flere farger eller symboler til dine første valg. Når du vil redigere eller laste ned logoen, klikker du på Tilpass.

Når du redigerer en logo, tilbyr MFLM flere flere ideer for den valgte logoen, for eksempel fontpar, fargepar eller å erstatte en av bokstavene med et symbol. Du kan også endre layout, palett, bakgrunn, navn, slagord, symbol eller former. MFLM lagrer alle valgene dine, og du kan se dem på nytt i redigeringsloggen. Den endelige nedlastingen inkluderer SVG-, PNG-, EPS- og PDF-filer for bruk online eller på trykk.

Og i et annet kult trekk genererer MFLM også e-signaturmaler. Du kan ganske enkelt kopiere og lime inn disse for å bruke som din signatur, komplett med din logo og profesjonelle detaljer. Det er virkelig en av de beste logoprodusentene på nettet.

Hvis du allerede har en eksisterende logo, men ser etter en ny versjon av den, er Relogo AI veien å gå. Den bruker AI for å ta den eksisterende logoen din og gjengi den i en ny designstil, slik at du ikke kommer for langt unna originalen din, men likevel får en ny variant.

Last opp den originale logoen din, og velg deretter mellom 17 designstiler, for eksempel bylys, snødekt eventyrland, urban oase, historisk arv, øyparadis osv. Du kan se en forhåndsvisning av Nike-logoen gjengitt i alle disse stilene før du velger . Klikk på Render, og i løpet av noen sekunder vil Relogo AI vise deg det nye logobildet, ved siden av originalen.

Når du registrerer deg for Relogo AI, får du tre gratis kreditter hver dag; hver nedlasting krever en kreditt. Den nedlastede logoen har et vannmerke, men du kan ta vare på det med nettbaserte verktøy for å fjerne vannmerker. Premium-kontoen har ubegrensede kreditter, ingen vannmerker, flere lysalternativer før du gjengir, og muligheten til å legge til chat-meldinger.

  Hva er forskjellene mellom Telegram og Telegram X?

Brandmarks hovedapp lar deg generere nye logoer fra bunnen av, men krever betaling for å laste den ned. Så vi vil si bruk et av de andre verktøyene i denne artikkelen for det, og bruk deretter Brandmarks pakke med gratis AI-baserte online logoverktøy for å se hvor god logoen din er, og finpusse den for å gjøre den bedre. Her er hva du får:

  • Logorangering: Logorangering vurderer logoen din etter en rekke objektive mål, for eksempel unikhet, lesbarhet og fargekontrast. Du vil også få en samlet vurdering, og du kan se hvert aspekts vurdering for å forstå hvor du må forbedre deg.
  • Logo Crunch: Når logoer krympet til en mindre størrelse på telefonskjermer eller favoritter i nettleserfaner, ser de noen ganger dårlige ut. Logo Crunch hjelper deg å unngå det ved å lage en logo med flere oppløsninger slik at tynne linjer ikke blir uleselige.
  • AI Color Wheel: Last opp logoen din og AI Color Wheel vil gjengi den i forskjellige fargepaletter. Du kan justere fargetone og liv. Klikk på hva du vil for å se heksadesimale kodene for fargene som brukes.
  • Spør alltid om Second Opinions

    Når du har laget en ny logo med et av de fire første nevnte verktøyene, bør du kjøre den i Brandmarks logorangering for å vurdere den objektivt. Gjør endringer om nødvendig, og kjør den på nytt. Men selv etter at du har fått en god Brandmark-score, ikke stopp der.

    Få en ny mening fra en designer eller noen hvis estetiske sans du stoler på. Gjennom opprettelsesprosessen vil du legge til dine egne skjevheter og preferanser i logoen. Å be om flere meninger er et av prinsippene for å lage en god logo, og husk å legge egoet ditt til side for å ta tilbakemeldingene deres om bord i stedet for å gå defensivt.