De 7 beste gratis online AI-fotoredigererne

Viktige takeaways

  • Gratis AI-bilderedigeringsverktøy gjør det enkelt for alle å forbedre bildene sine med bare et enkelt klikk. Canva, Autoenhance.ai og LunaPic er noen av de beste tilgjengelige alternativene.
  • Canva tilbyr automatiske forbedringsfunksjoner og Magic Edit-verktøyet. Autoenhance.ai gir himmelerstatning, perspektivkorrigering og bildebelysning. LunaPic gir mulighet for ulike fotoeffekter og har verktøy for å lage animasjoner og GIF-er.
  • Pixlr tilbyr grunnleggende bilderedigeringsfunksjoner og har et betalt nivå med ekstra eiendeler og redigeringsverktøy. Google Photos har AI-redigeringsverktøy for raske redigeringer. iPiccy er en sterk, gratis AI-drevet editor med en rekke effekter. YouCam Enhance er et enkelt verktøy for justering av lysstyrke og skarphet.

Takket være fremskritt innen AI, trenger du ikke å være ekspert på Photoshop for å få bildene dine til å se bra ut. Gratis AI-bilderedigeringsverktøy på nettet gjør det enkelt å forbedre bildene dine – og noen ganger er alt som trengs med et enkelt klikk. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste gratis AI-bilderedigererne på nettet som du kan bruke i dag.

Canva er et populært verktøy blant grafiske designere, og det er også et utmerket valg hvis du vil ha en gratis AI online fotoredigerer. Du kan automatisk forbedre bildene dine uten å betale for en premiumversjon av Canva, og denne funksjonen vil justere fargene og lysstyrken – pluss diverse andre områder.

Med Canva kan du også få tilgang til Magic Edit-verktøyet med en gratis konto. Med Magic Edit kan du beskrive hva du vil at appen skal endre og velge hvor mye av bildet du vil endre med børsten. Hvis du vil lære mer, har vi en komplett guide for hvordan du forvandler bildene dine med Canva Magic Edit.

  Slik beskytter du BitLocker-krypterte filer mot angripere

Hvis du ikke vil gå gjennom bryet med å nøye manipulere alle aspekter av bildene dine, bør du vurdere å sjekke ut Autoenhance. Den tilbyr tre kjernefunksjoner:

  • Sky erstatning
  • Perspektiv korreksjon
  • Bildebelysning

Det er også et API som du kan bruke til å integrere Autoenhance i dine egne applikasjoner. Det er helt gratis å bruke (til og med API), men bare for opptil 15 bilder. Det er en mulighet for å betale mens du går, eller du kan også velge mellom forskjellige bunter.

Autoenhane er ganske enkel å bruke; last opp et bilde, og AI vil automatisk redigere det for deg. Du kan også velge om du vil redigere HDR for bildet ditt. De redigerte bildene er umiddelbart tilgjengelige for nedlasting. Hvis du vil ha en rask arbeidsflyt for bilderedigering, er dette en flott nettapp å bruke.

LunaPic er et enkelt AI online bilderedigeringsverktøy som til og med har sin egen Chrome-utvidelse. For å bruke LunaPic, laster du bare opp et bilde, velger fra en av de mange kunsteffektene og venter på at AI skal gjøre jobben sin.

LunaPic gir deg en hel rekke funksjoner for redigering av bilder bortsett fra enkle kunsteffekter. Du kan justere lysnivåer og legge til massevis av forskjellige filtre, kunst og andre effekter. Den har også verktøy for å lage videoanimasjoner og GIF-er.

Denne AI-editoren gir deg også grunnleggende funksjoner som å beskjære bilder, rotere dem og fjerne eller erstatte bakgrunnen etter behov. Du kan til og med legge til bildetekster til bildene dine, eller dele dem direkte på populære sosiale medieplattformer.

Pixlr er et gratis-å-bruke bilderedigeringsverktøy som tilbyr alle de grunnleggende funksjonene du kan forvente fra et avansert fotoredigeringsprogram. Disse inkluderer fjerning av bakgrunnen (det er en egen app for det), legge til filtre og effekter, animasjoner og lage bildekollasjer.

  Er uTorrent trygt?

Pixlr har også et betalt nivå som gir deg tilgang til tusenvis av bildeoverlegg, ekstra eiendeler, klistremerker, opplæringsprogrammer og noen eksklusive redigeringsverktøy. Du kan til og med åpne bilder direkte fra skylagringsplattformer som Google Drive og Dropbox, noe som gjør det til et ideelt valg for profesjonelle som bare vil gjøre noen mindre endringer.

Den anonyme Google Photos kan være en tjeneste for lagring og deling av bilder i kjernen, men den har noen få AI-redigeringsverktøy som du kan bruke for raskt å pusse opp bildene dine. Åpenbart er disse funksjonene ikke så varierte som de andre redaktørene på denne listen, men den er fortsatt ideell for de små redigeringene.

For det første lar Google Photos deg automatisk fikse belysningen i bildene dine med et enkelt klikk. Eller, hvis du vil ha mer kontroll, er det glidere for å fikse belysningen, kontrasten og noen få andre detaljer. Bortsett fra det har Google Photos også en haug med forskjellige effekter som du kan velge mellom.

Det er også utrolig praktisk, spesielt siden mange Android-brukere organiserer bildene sine med Google Foto.

iPiccy er et utmerket AI-drevet online bilderedigeringsverktøy. Det fungerer like bra på mobil også, så det er ypperlig for å redigere bilder på farten. Redaktøren har 100+ effekter, en collage maker, og tilbyr til og med funksjonalitet for grunnleggende grafisk design.

Fra å fikse eksponeringen, livligheten eller bildets skarphet til å trekke ut detaljer, legge til eller fjerne skygger og høylys, og til og med endre bakgrunnen, er iPiccys fullverdige fotoredigering flott å bruke. Og du kan opprette en konto for å lagre bildene dine i skyen.

  Hvordan få Philo 7 dagers gratis prøveversjon

Gitt det faktum at det er helt gratis, gir iPiccy en sterk kraft. Den har til og med mange bildeeffekter du kan velge mellom, noe som gjør den til et godt valg for å redigere bildene dine raskt.

Et annet populært verktøy som er ganske effektivt for enkle foto-touch-ups, er YouCam Enhance. Når du laster opp et bilde, legger det automatisk til et vannmerke nederst til venstre og lar deg bruke en glidebryter for å se forskjellen mellom det forbedrede skjermbildet og originalen. Det er mulig å fjerne vannmerket ved å registrere deg for en konto, så det kan være lurt å gjøre det hvis du ikke er interessert i å beskjære bildene dine for mye.

Du kan zoome inn eller ut, men det er stort sett det. YouCam Enhance gir deg ingen ekstra kontroller eller lar deg tukle med spesifikke innstillinger. Men hvis du trenger et enkelt verktøy for å forbedre lysstyrken og skarpheten til et bilde, er dette et anstendig valg.

AI-fotoredigering endrer spillet

Tidligere måtte redaktører gjøre en haug med fine justeringer for å få bildene til å se bra ut. Nå, med AI-fotoredigerere, er det mye enklere, spesielt når de er gratis og tilgjengelige på nettet. Mange av disse redaktørene genererer inntekter gjennom annonsering, mens noen tilbyr en betalt oppgradering med flere funksjoner.

Hvis du mener alvor med å bli grafisk designer eller fotoredigerer, bør du også vurdere å skaffe deg en ny skjerm, spesielt en som er i stand til å gjengi farger nøyaktig på skjermen. Med en anstendig skjerm kan du se hvordan bildene dine faktisk vil se ut når du redigerer dem ved hjelp av noen av disse verktøyene.