tipsbilk.net

Flott lyd, men trenger flere funksjoner

Viktige takeaways

  • Beyerdynamic MMX 200 har en komfortabel design med myke øreklokker med minneskum for lengre spilløkter.
  • Den har utmerket lydkvalitet for både spill og musikk, med et bredt lydbilde og muligheten til å skru opp volumet.
  • Det er allsidige tilkoblingsmuligheter med Bluetooth 5.3 og støtte for lav latens, pluss en 35-timers batterilevetid.

Komfort og kvalitet. Det er de to ordene jeg vil bruke for å oppsummere det trådløse spillhodesettet Beyerdynamic MMX 200. Kvaliteten strekker seg gjennom hele pakken, fra byggematerialer til lyd og mer, og dette er noen av de mest komfortable spillhodetelefonene jeg har brukt på lenge.

Beyerdynamic MMX 200 ser også en del ut, med de oransje aksentene som skaper en fin forskyvning for både den hvite og svarte versjonen av headsettet. De har utmerket batterilevetid, leverer opptil 35 timers avspilling, kommer med Bluetooth 5.3 og trådløs støtte med lav latens, og er enkle å bruke på Switch, PS4 eller PS5, Xbox eller PC. Beyerdynamics første offisielle spillhodesett får mye rett – som du forventer fra en av verdens ledende hodetelefonprodusenter.

Beyerdynamic MMX 200

Det trådløse spillhodesettet Beyerdynamic MMX 200 utmerker seg i komfort og lydkvalitet. Den har myke øreklokker med minneskum for langvarige spilløkter, en lett design på 360 g (12,7 oz) og passiv støyisolering. Stilig utformet i svart eller grått med oransje aksenter, mangler den prangende estetikk, men tilbyr enkelhet og stil. Utstyrt med et 35-timers batteri, Bluetooth 5.3 og trådløs støtte med lav latens, er det et allsidig hodesett for enhver spillplattform.

Merke Beyerdynamic

Batterilevetid Opptil 35 timer

Materiale Plast, metall

Bluetooth 5.3

Støykansellering nr

Mikrofoner En avtakbar boommikrofon, to integrerte mikrofoner

Vekt 360g uten kabel

Farger Svart, grå

Støttede kodeker SBC, AAC, LC3

Sammenleggbar nr

Ladetype USB-C

Multipoint Ja, men analog tilkobling kreves

Bæreveske nr

Frekvensområde 20-20.000Hz

Driver størrelse 40mm

Hodetelefontype Over-ear

Fordeler

  • Komfortabel design, tykk demping
  • Flott lydkvalitet
  • Flott mikrofonkvalitet
  • Flere tilkoblingsmuligheter, bred støtte

Ulemper

  • Ingen tilpasningsprogramvare
  • Trenger sannsynligvis flere direkte «spillfunksjoner»

Squishy, ​​komfortable øreklokker

Gavin Phillips / MakeUseOf

Beyerdynamic MMX 200s tykke øreklokker med minneskum er herlig komfortable, og passer godt rundt ørene mine uten å legge for mye press. De store, runde øreklokkene er designet for spillere som sitter i timevis uten å ta av headsettet, og optimaliserer komforten i spillet under de lange øktene.

  Hvordan ClickStream-data kan fortelle hva Google Analytics ikke kan

Jeg vurderer MMX 200 i løpet av den britiske vinteren, så temperaturene her er ikke spesielt høye, men mens jeg har oppvarmingen på, snakker vi fortsatt om rimelige temperaturer på kontoret mitt. Jeg lurer på om de ekstra myke øreklokkene til MMX 200 kan forårsake varmeproblemer i de varmere månedene, spesielt for de i varmere klima.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Men ørene mine forblir glade og tette på det nåværende tidspunkt, og jeg mistenker at dine også vil gjøre det. Den totale tykkelsen på øreputene gir også en viss passiv støyisolering, noe som også er velkomment.

Nå er vekt alltid en vurdering når det kommer til spillhodesett, og MMX 200s vekt på 360 g (12,7 oz) uten kabler er slett ikke dårlig. Jeg har brukt hodetelefonene i timevis av gangen og har aldri følt at de har blitt for tunge, noe som er et annet pluss for komfortnivåene.

Begrensede farger, anstendig stil

Gavin Phillips / MakeUseOf

MMX 200 er litt på den tykke siden av hodesettdesign, delvis på grunn av vekten på komfort; de store, runde, lukkede øreklokkene har et tilsvarende behagelig pannebånd.

Jeg er en fan av denne noe undervurderte stilen når det kommer til spillhodesett. MMX 200 har ikke prangende RGB eller annen «gaming»-estetikk, men Beyerdynamic-hodetelefoner har aldri vært om den stilen uansett. I stedet er MMX 200 tilgjengelig i svart eller grått, med begge modellene med samme oransje aksent for volumhjulet, knappene og så videre.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Det er svært få knapper på MMX 200. Den venstre øreklokken rommer volumhjulet, Meta Link Switch-knappen (mer om dette om et øyeblikk), USB-C-port og avtakbar mikrofonport, mens den høyre øreklokken har strømknappen. Det er noe undervurdert og holder den visuelle stilen fri for rot, noe som vil appellere til de som ikke nødvendigvis vil at headsettet deres skal skrike «gamer».

Alle knappene er responsive nok, som du forventer, men volumhjulet har et mer støyende klikk enn forventet, med hver omdreining av hjulet som gjør et hørbart klikk. Det er ikke et stort problem, men det var overraskende å høre.

  Hvorfor Hinge slettet kontoen min?

Gode ​​batteri- og tilkoblingsmuligheter

Gavin Phillips / MakeUseOf

35-timers batterilevetid er et godt alternativ når det kommer til spillhodesett. Den konkurrerer med de uhyrlige tilbudene til HyperXs 300-timers hodesett, men det er usannsynlig at du kommer deg langt unna en ladeutgang, og 35 timer er mer enn noen få spilløkter med batterikraft.

Tilkobling kommer fra Bluetooth 5.3, med støtte for SBC-, AAC- og LC3-kodekene, pluss USB-C-dongelen med lav latens. Begge tilkoblingene fungerer bra, selv om jeg brukte mest tid på å bruke dongelen med lav latens. Med dongelen plugget inn i en USB-port, koblet MMX 200 til nesten øyeblikkelig, og jeg opplevde ingen frafall. Likevel er kvaliteten mellom bruk av dongelen med lav latens og vanlig Bluetooth merkbar, så det er verdt å bruke dongelen når du kan.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Det er også en hybridmodus, som er Beyerdynamics betegnelse for en kablet og trådløs tilkobling. Ved å trykke på Meta Link Switch-knappen flyttes mellom modusene, og hybridmodusene lar deg koble til konsollen eller PC-en og koble til smarttelefonen for å ta anrop eller annet. For å bruke denne funksjonen trenger du imidlertid en USB-C til analog kabel, som ikke følger med i esken, og er noe du må hente for å bruke med en Xbox-kontroller.

Det er også en utvidet modus som fungerer på samme måte som den passive modusen på andre hodetelefoner, slik at ekstern støy kommer inn i hodetelefonene. Jeg er aldri opptatt av passive lydmoduser, og MMX 200s versjon av den ligner på andre ved at støy blir overbetonet og blir distraherende, noe som trekker ned spillingen din.

Slipp av mangel på spillfunksjoner og programvarestøtte

Men for all komfort, batterilevetid og tilkobling, mangler Beyerdynamic MMX 200 funksjoner du forventer å finne på et spillhodesett til denne prisklassen. Jeg snakker ikke om prangende RGB, men funksjoner som nå kommer som standard som skrivebordsprogramvare, tilpassbare EQ-er, spesifikke spillprofiler, romlig lyd, etc.

Du finner litt skrivebordsprogramvare for å oppdatere dongelen med lav latens, men utenom det tilbyr ikke MMX 200 mye ekstra.

Flott lyd, flott mikrofon

Gavin Phillips / MakeUseOf

Beyerdynamics omfattende ekspertise innen lyd er der MMX 200 skinner, og gir en utmerket lytteopplevelse – enten det er i spillet, lytter til musikk eller annet. Når det gjelder maskinvare, er ikke spesifikasjonsarket for MMX 200 spesielt oppsiktsvekkende: 40 mm dynamiske drivere og 20-20 000 Hz frekvensrespons er par for kurset i disse dager.

  Slik begrenser du data i Google Sheets med datavalidering

Det jeg liker med MMX 200 er at de er gode for både spill og musikk. Beyerdynamic har valgt å stille inn disse for generell lydbruk i stedet for spesifikt for spill, noe som betyr at de bringer kvalitet over hele linja i stedet for å låte bra i førstepersons skytespill eller racingspill (men som sagt før, spillprofil-EQ-er ville være velkommen for de spesifikke øyeblikkene).

Gavin Phillips / MakeUseOf

MMX 200 har også et ganske bredt lydbilde, og jeg likte også volumet; du kan skru opp disse hodetelefonene uten at lydkvaliteten faller for mye. Jeg har brukt MMX 200 gaming headset som min daglige driver i noen uker nå, og de treffer blink.

Men det andre området MMX 200 skinner er dens avtakbare bommikrofon, som har en 10 mm kondensator med en frekvensrespons på 50-18 000 Hz. Kombinasjonen er bedre enn du finner i de fleste andre spillhodesett, og forskjellen er tydelig under spilløkter eller til og med bare chatter med andre i Discord eller Slack. Hvis stemmeklarhet er viktig for deg, kan MMX 200 være et flott rop.

Bør du kjøpe Beyerdynamic MMX 200 trådløst spillhodesett?

Beyerdynamics MMX 200 selges for 250 dollar, noe som definitivt setter den opp der når det gjelder priser.

Det er vanskelig å ringe. Komfortnivået, byggekvaliteten og lydkvaliteten levert av MMX 200 er utmerket, og du kan ikke utsette det der. Beyerdynamic lanserte imidlertid MMX 200 som et spillhodesett, med en tydelig mangel på spillfunksjoner.

Jeg tar feil i leiren av lydkvalitet fremfor spillfunksjoner fordi lyd alltid er det mest kritiske aspektet ved ethvert sett med bokser – spilling eller ikke – men det ville være godt å se Beyerdynamic løse disse problemene i fremtidige versjoner.

Beyerdynamic MMX 200

Det trådløse spillhodesettet Beyerdynamic MMX 200 utmerker seg i komfort og lydkvalitet. Den har myke øreklokker med minneskum for langvarige spilløkter, en lett design på 360 g (12,7 oz) og passiv støyisolering. Stilig utformet i svart eller grått med oransje aksenter, mangler den prangende estetikk, men tilbyr enkelhet og stil. Utstyrt med et 35-timers batteri, Bluetooth 5.3 og trådløs støtte med lav latens, er det et allsidig hodesett for enhver spillplattform.

x