tipsbilk.net

Plassbesparende lading av Apple-enheter koster

Viktige takeaways

 • Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 er en kompakt og effektiv lader for iPhone og Apple Watch, men den høye prisen gjør den mindre attraktiv.
 • Størrelsen gjør den perfekt å bruke i mindre rom, og den er utmerket for StandBy-modus på iPhone.
 • Stativet er tilgjengelig i to farger – lysere sand og mørkere kull.

På slutten av dagen er ladestasjoner et flott alternativ for Apple-fans å safte opp en iPhone og Apple Watch samtidig. Mens Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 gjør en god jobb med nettopp det, gjør den høye prisen det vanskelig å anbefale for de fleste brukere.

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 trådløs ladedokking med MagSafe 15W

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 er designet for å lade både en iPhone og Apple Watch samtidig. Laderen tar mindre plass enn en HomePod mini og veier under et pund. Soft-touch-materiale dekker hele iPhone-laderen og på toppen er det et justerbart stativ som kan rotere fra 0 til 70 grader. Du kan lade iPhone i enten stående eller liggende retning. Laderen er også kompatibel med StandBy-modus for en iPhone. På siden er Apple Watch-laderen Fast Charging-kompatibel.

Merke Belkin

Farge Sand eller Kull

Hastighet 15W

Vekt 15,87 oz

Adapter inkludert Ja

Fordeler

 • Størrelsen gjør den perfekt å bruke i mindre rom
 • Flott for standby-modus på iPhone
 • Mykt materiale ser bra ut
 • Strømadapter inkludert
 • Kan også lade AirPods

Ulemper

 • For dyrt for hva det gir
 • Kan ikke lade AirPods samtidig som Apple Watch og iPhone
 • Ledningen er permanent festet til laderen

En liten, men mektig lader

Brent Dirks / MakeUseOf

Jeg har brukt mange flerbruksladere, så den største overraskelsen med Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 er størrelsen. Den er veldig kompakt og mye mindre enn jeg trodde. Selv med armen som stikker ut for Apple Watch-lading, er hele pakken mindre enn størrelsen på en HomePod mini. Det er en flott ting hvis du ønsker å lade enhetene dine der det er lite plass.

  Den essensielle guiden for enhver HR-sjef

Basen på laderen er dekket med et mykt stoff. Det er to farger å velge mellom – et mørkere kull og lysere sand. Jeg testet kullalternativet, som ser bra ut og ikke ser ut til å samle smuss eller støv – et vanlig problem med mørkere elektronikk.

På siden er Apple Watch-ladearmen av metall og kan vise fingeravtrykk med nok bruk. Jeg ville ha foretrukket at armen passet bedre til resten av laderen, men det er ikke et stort problem, spesielt siden den ikke kan ses når klokken lades.

Brent Dirks / MakeUseOf

Selv om laderen er liten og kompakt, er den mer enn tung nok og har en sklisikker base slik at du ikke trenger å bekymre deg for at den flytter seg ved et uhell.

En 5-fots kabel som ender i USB-C kobles til den medfølgende 30W strømadapteren. Trolig for å beholde laderens lille størrelse, er kabelen permanent festet. Det er skuffende, siden hvis ledningen noen gang sliter eller går i stykker, blir selve laderen ubrukelig.

Heldigvis er kabelen flettet og ser ut til å være sterk og solid. Men siden den er permanent festet, skulle jeg gjerne sett den litt lenger, kanskje til og med en fot eller to, siden du sannsynligvis må slange kabelen under nattbordet til et strømuttak.

Perfekt for iPhone Standby-modus

Brent Dirks / MakeUseOf

MagSafe iPhone-laderen er stjernen i showet. Den kan lade ved 15W, den maksimale hastigheten som er mulig for trådløst. iPhone-stativet kan også justeres fra 0-70 grader og lades i stående eller liggende retning.

  Lag den perfekte forretningsplanen ved å bruke disse 9 verktøyene

Jeg fant det mer naturlig å bruke landskapet, så jeg kunne se en video mens jeg lader. Dette lar deg også bruke Standby-modus. En av de beste funksjonene introdusert med iOS 17, den lar deg se flere widgets, alt fra tid til vær og mer, mens du lader iPhone.

Og hvis du har en iPhone 14 Pro/Pro Max eller iPhone 15 Pro/Pro Max, er StandBy-modus enda bedre med den alltid-på-skjermen. Når iPhone registrerer et mørkt rom, vil skjermen også dempes og vise en rød fargetone for ikke å forstyrre nattsynet. Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 har tilbrakt mer enn to uker på nattbordet mitt, og det har vært bra med StandBy. Det er deilig å rulle rundt midt på natten og se tiden med mer på den store iPhone-skjermen.

Du legger en Apple Watch over platen når du er klar til å lade. Hvis du har en Apple Watch Series 7 eller nyere eller en hvilken som helst Apple Watch Ultra, er den kompatibel med hurtiglading. Det vil øke en klokke fra 0 til 80 prosent på rundt 45 minutter.

Fordi Apple Watch-laderen er forhøyet, kan du ikke bruke den hendige Apple Watch Nattbord-modus som viser klokkeslettet og mer når du berører skjermen. Det er ikke et stort tap når du bruker dette Belkin-alternativet, takket være Standby-modus.

Brent Dirks / MakeUseOf

Det mangler én del av ligningen – ingen dedikert plass til å lade AirPods. Du kan fortsatt lade AirPods, bare ikke samtidig som iPhone eller Apple Watch.

Alle AirPods, så lenge de har et trådløst ladedeksel, kan bruke iPhone-laderen mens de ligger helt flatt. Med AirPods Pro kan førstegenerasjonsmodellen (sammen med tredjegenerasjons AirPods) bruke MagSafe-laderen, slik at de slipper å ligge helt flatt. Andregenerasjons AirPods Pro kan også bruke Apple Watch-laderen.

  Hei, Chatbot! Lær å bygge din første virtuelle assistent med Python

Leggetidsrutinen min er å ta tak i Apple Watch, iPhone og AirPods Pro og plassere dem på en lader, slik at jeg vet om morgenen at alt er 100 prosent klart til bruk. Å bruke Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 har vært en øvelse i frustrasjon. Jeg må begynne å lade Apple Watch og iPhone og deretter fjerne en når den er fullført for å få opp AirPods også.

På den annen side, hvis du ikke har AirPods og synes det nåværende utvalget av 3-i-1-ladere er irriterende på grunn av plassen som tas opp av en tom ladepute, er ryddigheten til Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 ideelt.

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 anmeldelse: God funksjon til en høy pris

Det er mye å like med Belkin BoostCharge Pro 2-i-1. Den tar ikke opp mye plass på nattbordet eller skrivebordet, ser flott ut og kan lade de populære Apple-produktene dine.

Men utsalgsprisen på 129,95 dollar gjør den samlede pakken til en no-go for alle uten penger å brenne. Belkin har andre alternativer for omtrent samme pris med muligheten til å lade AirPods, en Apple Watch og en iPhone samtidig. Og du kan finne mange andre 2-i-1-alternativer fra flotte merker for halvparten så mye.

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 trådløs ladedokking med MagSafe 15W

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 er designet for å lade både en iPhone og Apple Watch samtidig. Laderen tar mindre plass enn en HomePod mini og veier under et pund. Soft-touch-materiale dekker hele iPhone-laderen og på toppen er det et justerbart stativ som kan rotere fra 0 til 70 grader. Du kan lade iPhone i enten stående eller liggende retning. Laderen er også kompatibel med StandBy-modus for en iPhone. På siden er Apple Watch-laderen Fast Charging-kompatibel.

x