tipsbilk.net

Slik endrer du fargeskjemaet til Canva-designet ditt med ett klikk

Du trenger ikke å endre fargen på hvert element i Canva-prosjektet ditt. Dette verktøyet bruker en fargepalett over hele designet på sekunder.

Å finne den perfekte malen for prosjektet ditt i Canva er en lettelse, men det kan være en marerittaktig oppgave å måtte redigere dusinvis av elementer manuelt. Dette smarte trikset vil spare deg for tid og energi når det kommer til raskt å fargelegge design i Canva.

Trinn 1: Velg en mal

Hvis du ikke allerede har et eget prosjekt å redigere, velg en relevant mal fra Canvas bibliotek som vist på hjemmesiden. Hvis du ser etter noe mer spesifikt, kan du søke etter det ved å bruke søkefeltet. Klikk på malen du ønsker, og klikk på Tilpass denne malen.

  Slik fikser du feil SIM-kort ikke tildelt MM#2

Trinn 2: Sett inn ditt valgfrie bilde

Etter å ha valgt en mal, kan du redigere den etter eget ønske, uansett om du holder den i et bestemt fargeskjema. Det kan være verdt å bruke lag i Canva hvis du designer et spesielt intrikat prosjekt. Alle grunnleggende elementer kan redigeres på et senere tidspunkt, så ikke bekymre deg for å fargelegge noen individuelt på dette tidspunktet.

Når du har prosjektet med elementene klart, legg til et bilde med ønsket fargeskjema til ditt nåværende design. Du kan gjøre dette ved å dra og slippe et bilde rett fra filene dine til prosjektsiden, eller du kan velge en tidligere brukt fil fra fanen Opplastinger til venstre.

  Ultimate SOC 2 Comprehensive Checklist

Trinn 3: Påfør de nye fargene dine

Nå som du har lagt inn en referanse til ønsket fargepalett, høyreklikker du på bildet og velger Bruk farger på siden. Dette bør automatisk bruke det nye fargeskjemaet fra bildet til designet ditt.

Denne funksjonen fungerer på alle elementer som kan tilpasses i Canva. Du kan velge fra et stort utvalg elementer ved å bruke Canvas standardmeny, eller du kan forberede fargeredigerbare elementer ved å bruke eksterne programmer som Adobe Illustrator.

Farger gjort enkelt i Canva

Takket være dette raske verktøyet har det aldri vært enklere å redigere fargeskjemaet til dine kreative prosjekter i Canva. Dagene med manuelt valg og fargelegging av individuelle elementer er for lengst forbi, erstattet av en enkel og enkel måte å eksperimentere med morsomme fargekombinasjoner.

  Slik aktiverer du USPS.com-kontoen på nytt

x