De 7 beste notatappene for å få tilgang til notater på en hvilken som helst enhet

Å ta notater er en fin måte å holde seg organisert på jobb og privatliv. Det kan imidlertid være begrensende når du er begrenset til bare én enhet. I stedet for å stole på én enhet for å lagre verdifull informasjon, vil denne artikkelen dekke noen av de beste appene for å ta notater for å synkronisere notater på tvers av flere enheter.

Ved å bruke automatisk synkronisering får du friheten til å ta notater og gjøre endringer uansett hvor du er. Her er noen av de beste appene for å ta notater for å få tilgang til notater på hvilken som helst enhet.

1. Evernote

Evernote er et allsidig notatverktøy som utmerker seg på alle områder. Appen tilbyr en ryddig lagringsstruktur med notatbøker, stabler og tagger for å holde orden på notatene dine. Evernote tilbyr også et skisseverktøy som gjør det til en flott tegneapp for Windows og macOS.

I tillegg til skrivebordsappen tilbyr Evernote en kraftig mobilapp, slik at du kan ta notatene dine uansett hvor du er. På mobil kan du få tilgang til alle redigeringsverktøyene i skrivebordsappen, pluss en skannefunksjon for å laste opp håndskrevne notater.

Maler er en viktig tidsbesparende funksjon. Ved å bruke maler kan du umiddelbart lage en gjøremålsliste, møtenotatside, prosjektplan og en rekke andre dokumenter. Du kan synkronisere notater på tvers av to enheter på gratisplanen (som mobil og PC.) Hvis du vurderer å oppgradere til Evernotes betalte abonnement, kan du synkronisere på tvers av ubegrensede enheter.

Last ned: Evernote for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. Forestilling

Notion er en stor favoritt for personlig prosjektledelse takket være dets overlegne design, feilfrie organisering og fleksible redigeringsverktøy. Nå, med Notion AI, kan du oppnå enda mer for bedre produktivitet.

  7 beste rammeverk for JamStack [2023]

Notions blokkbaserte editor er hovedsakelig ansvarlig for å lage et enkelt system for å ta notater. Du kan flytte rundt på innhold fritt, legge inn kommentarer og koble til to eller flere sider i Notion. Toggle-blokker er et spesialverktøy som lar deg skjule og vise tekst med et klikk på en knapp.

Du kan bruke dette blant andre funksjoner for å lage forskjellige typer lister i Notion. Det beste av alt er at alle disse verktøyene finnes i Notions gratis mobilapp. Du kan synkronisere data på tvers av ubegrensede enheter i Notions gratisplan.

Last ned: Begrepet for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

3. Arbeidsflytende

Workflowy er en gratis app for å ta notater designet med enkelhet og bruker en svært organisert tilnærming for å holde orden på ideene dine. Appen er avhengig av noder og en kulebasert editor for å hjelpe deg med å ta raskere notater. Kulestrukturen lar deg enkelt fordype deg i deler av kunnskap – bare trykk på en kule for å zoome inn på en idé.

Workflowy tilbyr alt du trenger fra en notatapp, inkludert en oppgavelistefunksjon, et avsnittsverktøy og et speilverktøy for å kopiere og synkronisere informasjon på tvers av sider. Du kan enkelt dele innhold ved å invitere venner via e-post eller ved å bruke en skjult lenke. Multitasking er også enkelt i Workflowy. Du kan åpne flere sider samtidig og endre vindusvisningen mellom følgende alternativer: To-do, List og Board.

Workflowys mobilapp fungerer identisk med skrivebordsversjonen, noe som gjør notater enkelt uansett hvor du er. Notater synkroniseres automatisk, og du kan bruke Workflowy offline hvis du ikke har umiddelbar internettilgang.

Last ned: Workflowy for Windows | Mac | Linux | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Google Keep

Google Keep tilbyr en morsom måte å fange notater og ideer i en rekke formater. Du kan lage enkle notater, gjøremålslister, legge til bilder og ta opp lyd på ett sted. For effektiv organisering bruker Google Keep etiketter, slik at du kan skille arbeids- og personlige notater.

  8 beste apper for dyrepass/pensjonat i 2022

Personalisering er en av Google Keeps sterke sider, som gir mye kreativt potensial. Du kan endre bakgrunnsfargen til hvert notat til en solid farge, eller velge fra en rekke abstrakte design. Google Keep tilbyr også påminnelser, både tidsbaserte og stedsbaserte, slik at du ikke trenger å stole på minnet ditt.

Hvis du har flere Google-kontoer, kan du opprette separate arbeidsområder for å redusere rot. På mobilappen eller i nettversjonen, gå til profilikonet ditt i øvre høyre hjørne for å bytte konto. Alle notater lagres på Google-kontoen din for synkronisering på tvers av enheter.

Last ned: Google Keep for Android | iOS | Web (Gratis)

5. Enkelt notat

Simplenote står opp til navnet sitt som en enkel måte å skrive ned notater og fange ideer. Appen bruker live automatisk synkronisering for å holde notater oppdatert på tvers av enheter. Du kan legge til et ubegrenset antall tagger til notater og søke etter notater og tagger ved hjelp av det raske søkeverktøyet.

Simplenote tilbyr flere snarveier for å forbedre arbeidsflyten din og tilbyr Markdown-støtte. Tilbakekoblinger er en annen bemerkelsesverdig funksjon, som lar deg koble til andre sider på tvers av arbeidsområdet ditt. Hvis du trenger å tilbakestille endringer som er gjort i notater, tilbyr Simplenotes historikkverktøy en grundig tilnærming til å spore alle endringer som er gjort i ethvert dokument.

Du trenger ikke anstrenge øynene mens du tar notater – Simplenote tilbyr en mørk modus og en forhåndsvisningsmodus for en mer komfortabel seeropplevelse. Alt dette tilbys gratis, tilgjengelig på et ubegrenset antall enheter.

Last ned: Simplenote for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

6. Zoho Notebook

Zoho Notebook er et allsidig produktivitetsverktøy for effektiv notattaking. I likhet med Evernote bruker appen notatbøker som en praktisk lagringsmetode for å skille forskjellige notater. Du kan ta notater i flere formater og importere bilder og videoer. Stemmeopptaksverktøyet er flott for å føre en lyddagbok.

  6 beste proxy-administratorer for å administrere fullmakter i stor skala

Ved å bruke Zoho Notebook kan du organisere notater slik du vil. Både et rutenett og en listevisning er tilgjengelig i alle notatblokker. Du kan gruppere notatkort med en enkel klypebevegelse for et ekstra lag med organisering.

Zoho Notebook sikrer at alle notatene dine er lett tilgjengelige. Det er mange sorter etter-alternativer for å få tilgang til notater raskere. For mobilbrukere kan du også legge til snarveier til bærbare datamaskiner på startskjermen. Tilpasning er en annen styrke ved Zoho Notebook, med flere fargealternativer og flere design for bærbare omslag.

Last ned: Zoho Notebook for Android | iOS | Windows | Mac (Gratis, abonnement tilgjengelig)

7. Nimbus Merknad

Nimbus Note er et populært alternativ til Notion, og tilbyr lignende kraftige funksjoner og automatisk synkronisering, som holder notatene dine oppdatert på tvers av alle enheter. Appen har et mangfoldig utvalg av redigeringsverktøy for å hjelpe deg med å designe vakre notater. Du kan utheve tekst, endre tekstfargen og bruke tekstetiketter i et dokument.

Som Notion bruker Nimbus Note kommandoer som en superrask måte å generere innhold på. Skriv ganske enkelt skråstrek (/) for å få tilgang til kommandolisten, der du kan velge å sette inn overskrifter, avmerkingsbokser, tabeller og mer. Nimbus Note har nylig introdusert Kanban-teknikken i sin programvare for oppgavehåndtering. Det er også en oppgaveseksjon for å se alle oppgaver som er lagt til notatene dine.

Last ned: Nimbus Note for Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Ta notater hvor som helst med disse kraftige appene for å ta notater

Å ta notater er mer enn å skrive ned informasjon én gang og håpe at du husker den. Å gjennomgå notatene dine er en viktig ferdighet hvis du ønsker å beholde informasjon på lang sikt. Disse appene gir deg friheten til å se og redigere notatene dine når som helst og hvor som helst. Prøv disse appene for å ta notater som synkroniseres på tvers av enhetene dine for enkel notering.