Dynamisk periodisk system er et interaktivt verktøy for kjemientusiaster [Web]

Breaking Bad gjorde kjemi kul på en måte. Vi støtter ikke narkotikabruk eller vold, men showet fikk kjemi til å virke som et interessant emne. Hvis interessen din varte forbi de første timene der du ikke umiddelbart lærte å lage medisiner, vil du kanskje like Dynamic Periodic Table. Det er en enkel liten nettapp som kan være et flott læringsverktøy for kjemientusiaster. Appen er en interaktiv periodisk tabell over elementer der du kan velge ett eller flere elementer for å se en liste over alle forbindelser som er dannet fra de to eller tre elementene, du kan se isotoper av et element, og også en liste over dets grunnleggende egenskaper .

  Slik kansellerer du Stadia Pro-abonnementet ditt

Nettappen er virkelig et flott verktøy som dekker alle basene. Du kan se den naturlig forekommende tilstanden til et element, dets vekt og fullt navn på selve bordet. Du kan i tillegg aktivere visning av hvor mange elektroner et element har og vise tabellen i et bredt oppsett. Hvis du klikker på fanen «Egenskaper», blir tabellen fargekodet i henhold til egenskapene til elementene, f.eks. vises alle metaller i svart.

Klikk på et element og du kan se Wikipedia-artikkelen på samme side. Klikk på to eller flere elementer, og en liste over alle sammensetninger som er sammensatt av disse elementene alene, vises. Du kan bytte til kategorien Forbindelser for å gruppere elementene etter typen egenskaper elektronoppsettet gir dem, f.eks. er alkalimetaller uthevet som én.

  Sikker online lærings- og organisasjonssamarbeidsplattform

Appen har et helt sett med andre mindre funksjoner som du vil lære å sette pris på mens du utforsker appen. Dynamisk periodisk system vil gi deg rikelig med informasjon om et enkelt element, inkludert antall elektroner i dets ytterste bane, temperaturen som dets forskjellige tilstander eksisterer i osv. Orbitaler-fanen på nettappen vil gruppere elementene i ett av de fire S, P, D, F grupper av elementer. Totalt sett er det et flott referanse- og læringsverktøy. Nettappen har annonser, men de er ikke-påtrengende. Appens brukergrensesnitt er ikke det beste og ser rotete nok ut til å hindre deg i å bruke det, men det er verdt et forsøk.

  Hvorfor Face ID er mye sikrere enn Androids ansiktslås

Visist dynamisk periodisk system